Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın seyrelmesi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
peruk kullandığın için pişman oldun mu avantajlarını dezavantajlarını yazar mısın.

[QUOpişman olmpisa, post: 42488848, member: 215869"]peruk kullandığın için pişman oldun mu avantajlarını dezavantajlarını yazar mısın.[/QUOTE]
Evet çok pişman oldum çünkü sonuç itibariyle gene kafamda saç vardı tamamen cahillikti

[QUOpişman olmpisa, post: 42488848, member: 215869"]peruk kullandığın için pişman oldun mu avantajlarını dezavantajlarını yazar mısın.
Evet çok pişman oldum çünkü sonuç itibariyle gene kafamda saç vardı tamamen cahillikti [/QUOTE]
yaaa o zaman kullanmayım burada saçlarım güçlenene kadar peruk kullanmamı öneren arkadaşlar oldu. bende daha önce pişman olan bir iki kişinin yazısını duymuştum .

biotin 3 kutu bitirdim bişey anlamadım.
duzenli bir sekilde kullanmak lazim. yani belli araliklari varm.bir dr ayin belli evreleri var. ister inanin ister inanmayin o evrelere gore sac bakimi sac kesimi vs yapmak cok yararli. arastirin bir netten :) bende baya ise yaramisti biotin hemde baya yani

Evet çok pişman oldum çünkü sonuç itibariyle gene kafamda saç vardı tamamen cahillikti
yaaa o zaman kullanmayım burada saçlarım güçlenene kadar peruk kullanmamı öneren arkadaşlar oldu. bende daha önce pişman olan bir iki kişinin yazısını duymuştum .[/QUOTE]
Sakına kullanma daha beter olur

yaaa o zaman kullanmayım burada saçlarım güçlenene kadar peruk kullanmamı öneren arkadaşlar oldu. bende daha önce pişman olan bir iki kişinin yazısını duymuştum .
Sakına kullanma daha beter olur[/QUOTE]
aaa peruk mu? aman aman uzak durun kesinlikle yarardan cok zarari var. ve asiri rahatsizlik verici, birakin sac kokleriniz hava alsin, peruk cozum degil

aaa peruk mu? aman aman uzak durun kesinlikle yarardan cok zarari var. ve asiri rahatsizlik verici, birakin sac kokleriniz hava alsin, peruk cozum degil[/QUOTE]
Ben zaten peruğu saçım seyrek diye takmadım arkadaş yanlış anladı bende bozuntuya vermeyeyim didim

aaa peruk mu? aman aman uzak durun kesinlikle yarardan cok zarari var. ve asiri rahatsizlik verici, birakin sac kokleriniz hava alsin, peruk cozum degil
Ben zaten peruğu saçım seyrek diye takmadım arkadaş yanlış anladı bende bozuntuya vermeyeyim didim [/QUOTE]
haha ilahi iyi bari :) bende degisiklik olsun diye bir ara aldim birkac kez taktim ama baskasina verdim.. resmen eziyet yani :) neyse en azindan arkadas kullanmasin:)

Ben zaten peruğu saçım seyrek diye takmadım arkadaş yanlış anladı bende bozuntuya vermeyeyim didim
haha ilahi iyi bari :) bende degisiklik olsun diye bir ara aldim birkac kez taktim ama baskasina verdim.. resmen eziyet yani :) neyse en azindan arkadas kullanmasin:)[/QUOTE]
Aynen

Vitamin store larda ozel sac vitaminleri oluyor. Biotin icerikli.
Benimde sacim cok dokulurdu bi aralar.
Bu vitamini aldim dokulme azaldi ama baktim epilasyon daha cabuk sart oldu vucuduma, Sonra biraktim.

Su gunler yine basladi tatilde su degisikliginden dolayi. Insallh duzelir.
Ben careyi en dogalindan sampuanda buldum. Sampuanin adini vermek yasakmidir bilmem ama, adi ZARQA.
Benim sacim cabuk yaglaniyor. Bunu bildigim icin sabun kullaniyorum ben sacima. Sabun cildi kurutur ama bana lazim olanda tam bu zaten bana. Yagi buyuk oranda aliyor haci sakir beyaz sabun. Banyodan cikmaya yakin 2 kere sampuanimi kullaniyorum. Ilk once sampuan, sonra tariyorum tarakla ve ardindan tekrar sampuan yapiyorum.
Sacimi taradiktan snra ikinci sampuani yapmazsam ciktigimda saclarim daha duz oluyor. Duz oluncada hemen sac derimle temasta oluyor. Buda cabuk yaglanmaya sebep oluyor.
Artik saclarimi taramiyorumda duzlesmesin saclarim diye. Sadece dustan dusa. Taramamak sorun olmuyor kapali oldugum icin. Eger tararsamda taragi saclarimin diplerine degdirmemeye calisiyorum. Cunku farkettim sac dokulmemin tum sebebi yagli sac derim. Tarak degdikce yaglanma cogaliyor.

Ben bi ara takmistim. Sacimi 3 kere kazidim resmen. Full sifira vurdum. Yine dokulmeye basladi zeytin yaglarla kur yapip sacima surup uyudum. Zeytin yagli yesil haci sakir sabununu kullandim. Cok daha beter etti, sac derim yagliyken dahada yaglandi tabi dusununce mantik olmadigini anladim. Iyi bi sampuan alman lazim. Sakin cok icerikli olan sampuanlardan alma.Head & shoulders sampuanindan uzak dur helede. Zarqa dedigim ölu deniz mineralleri iceriyor
( black sea minerals), bi bak derim buna benzer sampuanlara.

Son düzenleme:
ayın evreleri dediğiniz açık günler kapalı günler oluyor onları mı diyorsunuz bakmıştım bir ara ama tam bilmiyorum

ayın evreleri dediğiniz açık günler kapalı günler oluyor onları mı diyorsunuz bakmıştım bir ara ama tam bilmiyorum

http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/09/bedenimiz-ay-taklit-eder-dolunay-diyeti.html?m=1 yasak degildir umarim baglanti paylasmam. ama buradan daha duzgun bilgiye ulasabilirsiniz:) yani konu tam sac bakimi ile ilgili degil ama en azindan Ay takbiminin vucudumuz uzerindeki etkileri biraz anlmamiza yarsimci olur ki orada sacla alakali da baya konu var:)

aaa peruk mu? aman aman uzak durun kesinlikle yarardan cok zarari var. ve asiri rahatsizlik verici, birakin sac kokleriniz hava alsin, peruk cozum degil[/QUOTE]
vazgeçtim o zaman dünden beri aklımı kurcalıyordu sağol canım :)

linki sık kullanılanlara ekledim bakacağım canım sağol fakat baktımda linke tıklayınca açılmıyor

canım geçmiş olsun sende benim gibi pek dertliymişsin. fakat bence saçını bu kadar çok yıkamakla hata ediyorsun. çünkü saçı sık yıkamak yağ dengesini bozuyor sen yıkadıkça daha çok yıkamak istiyor ve sabah yıkasan akşama yağlanır. saçını tarayamamanın sebebi sabun kullanman olabilir mi? benimde saçım sık yağlanıyor önceden bende senin gibi hergün yıkardım. sonradan yazdıklarımı öğrendim ve saçımı 2 günde bir yıkamaya alıştırdım. mesela bir gün şampuanla birgün sadece su ile yıkıyorum. başlarda saçlar biraz yağlı oluyor sonradan hergün yıkadığından daha az yağlanıyor dene bence 1 ay boyunca. ben natur vital şampuan kullanıyorum memnunum ama önerdiğine de bakarım canım. saçının yağlanmaması için eğer yağlı yemekler yiyorsan beslenmene de dikkat etmelisin bu da çok etkili. birde saç sağlığı arttıkça yağlanma azalıyor benim saçlarım gürleşince o kadar yağlanmıyor. saç mezoterapisi yaptırdığımda yağlanmıyordu mesela.

bu arada vitaminde kullandım fayda ediyor tabi ama şu da varki vücudumuz zaten ihtiyacı olan vitaminleri besinlerden sağlıyor acaba o vitamin takviyelerine ihtiyacımız varmı. ben çinko kullandım bir ara sonra baktımki normalden yüksek olmuş değerlerim. bazı satılan ürünlerde pazarlama stratejisi güdüyorlar. fayda etmiyor değiller ama bunların yerine beslenmemizi düzeltsek çok daha iyi verim alırız bence

Sagol canim, yok canim ben sacimi haftada bir yada en fazla 2 kere yikarim zaten. Yani fazla yikamak soz konusu degil. Az taramaminda sebebi her taradigimda elime tutam tutam sac geliyor. Ve arti derim cabuk yaglaniyor dedigim gibi.

Edit: cam terementi diye bisey duydunmu hic? Tam su an karsilastim kkda boyle bi baslikla. Herkes sampuanin icine katiyormus ve sac dokulmesi bildigin bitiyomus. Ben deniycem galiba bunu.

B12 Kan düşük mü ?
Saçlarım dökülüyor benim de. .
Pek azalma yok ama. .

vazgeçtim o zaman dünden beri aklımı kurcalıyordu sağol canım :)[/QUOTE]
bencede vazgecin :) kesinlikle eziyetten baska birsey degil

bende saçımı kazıtmıştım 2 kez. hatta ben bir ara saç çıkartıp konu açmıştım o zamanlar bende senin gibi yağların yağlı saçı daha kötü yağlandırdığını düşünüyordum sonradan fikrim değişti. o zaman uyguladığım tedaviyi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...deneyimler-sonucunda-sonunda-basardim.598535/ burada anlatmıştım. saçında kimyasal ürün kullanmıyorsan fayda edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…