Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın uzaması için lütfen yardım edin

Aslihaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
270
7
38
İstanbul
Neredeyse tüm başlıkları okudum ve başım ağrıdı. Herkes çok şey uygulamış hangisini uygulayacağımı şaşırdım. Lütfen uygulayıp güzel sonuç alanlar en ince ayrıntısına kadar anlatabilir mi? Bir yerlerden bakıp değilde gerçekten sonuç almış olanlar yardım ederseniz çok sevinirim😊 birde beni şuan şampuanımın içinde doğum kontrol hapı var bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim daha etkili yöntem varsa onu da bırakırım artık yeterki uzasın😊

doğum kontrol hapına dikkat et ama yüzüne vs gelmesin. kıllanma falan da yapıyor. mümkünse sırf saçını yıka onunla. vücuda temas ettirme

Sacin kolay uzamasini saglayan kurleri falan pek bilmem. Fayda gormedim gorenler vardir elbet. Ben sacimi sadece bioblas ile yikiyorum hic sampuan degistirmem. Birde ayda bir uclarindan aldiririm. Kiriklari gider ve daha verimli buyur. Birtek nemliyken yikamadan yikamaya sık tarakla tarar aksamlari uyurken fircalar ve bol sekilde orer uyurum. Masa ve duzlestirici nadiren kullanirim o anlarda da isi koruyucu surmeden dokundurmam.

Sampuana cam terabentin karistirma isini biliyorum cok ise yariyor. Suan ihtiyacim olmadigi icin yapmiyorum ama cok faydasini goren isittim. Sevgiler

Çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için deneyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…