''saclarını dagınık bırak'' dıyen er kısısı..

Dağınık saçlı fotoğrafını gördü mü? bana çok absürt gelmedi ama aranızdaki samimiyet ve iletişime bağlı resmi ise biraz garip kaçmış olabilir evet.

İlk buluşmadan önce mesajlastigim kişi oldu.
Ben de söyledim böyle şeyler .
İlk buluşmada tişört yerine gömlek giy filan .
O da parfüm sıkma , makyaj yapma vs. Dedi .
Ne var bunda ya insanlar ne garip .

Dağınık saçlı fotoğrafını gördü mü? bana çok absürt gelmedi ama aranızdaki samimiyet ve iletişime bağlı resmi ise biraz garip kaçmış olabilir evet.
face fotograflarımın cogu dagınık saclı, gormustur tabııkı.. ama lonk dıye boyle bır talepte gelmesı sacma..:)

Benim hoşuma gitmezdi. Belki de söyleyiş tarzından dolayı. Fanteziyle falan alakası yoktur ama bence sizin görünümüzde ve tercihlerinizde fikir beyan etme hakkı yok en azından şimdilik. Daha ilk günden kendi isteğine göre değiştirmeye çalışan insandan hayır geleceğini sanmıyorum. Sen nasıl uygun görürsen öyle yaparsın saçını vs o karışamaz. Belki söyleyiş tarzı "saçların açıkken nasıl görünüyorsun açıkçası onu da merak ediyorum. İstersen bu akşam bi dene?" şeklinde sorsaymış bu kadar itici gelmezmiş bence.

Benim hoşuma gitmezdi. Belki de söyleyiş tarzından dolayı. Fanteziyle falan alakası yoktur ama bence sizin görünümüzde ve tercihlerinizde fikir beyan etme hakkı yok en azından şimdilik. Daha ilk günden kendi isteğine göre değiştirmeye çalışan insandan hayır geleceğini sanmıyorum. Sen nasıl uygun görürsen öyle yaparsın saçını vs o karışamaz. Belki söyleyiş tarzı "saçların açıkken nasıl görünüyorsun açıkçası onu da merak ediyorum. İstersen bu akşam bi dene?" şeklinde sorsaymış bu kadar itici gelmezmiş bence.
Saçlarını açık bırak dediği için bir insandan hayır gelmeyeceğini mi düşünüyorsunuz ?
Hayır gelme kriterleriniz bu kadar sıkıysa çok az kişi olmalı etrafınızda .

ay bence çok hoş. ne varmış bunda anlamadım. herhalde birlikte dönem ödevi yapmak için yazışmıyorsunuz. arada güzel esintiler olmuş adam da daha da güzelleştirmek istemiş. hemen yatmalar, fantaziler filan nedir yani. ben de dedim şunu giy bunu giy. ben kocamı yalan olmasın 1.ayda alışverişe çıkarıp baştan aşağı yenilemiş insanım. :halay:

face fotograflarımın cogu dagınık saclı, gormustur tabııkı.. ama lonk dıye boyle bır talepte gelmesı sacma..:)
Söylemesi farklı olmuş evet ama öyle daha çok yakıştığını söylemeye çalışmış gibi geldi bana. Sizin neden falan demenizi beklemiş olabilir. Hani neden diceksiniz o da çünkü öyle daha güzelsin falan dicek , iltifat edecek olabilir.

Benim eşimde ilk buluşmada "ben evlenmeyi düşünmüyorum, öyle aşkım canım cicim demem ona göre" demişti :) Bu laflara bakıp o gün bırakıp gitseydim şimdi böyle mutlu bir yuvam ve biricik kızım olmayacaktı. Hemen yargılamayın, altında illa bir şey aramaya gerek yok. Karar vermek için biraz daha tanıyın bence.

tıpatıp sızın gıbı dusunuyorum :)

Sizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.

Gerçek mi bu yaa.
Belki adam ne zaman kalkıcaz demiştir
Arkadaş yatıcaz anlamıştır :KK48: Çok feci.

Sizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.
Oha ya :)yani bu tepki kaba ama doğal :)şok oldummillet ne yiyör iciyor aynindan banada verseler ya

Back
X