''saclarını dagınık bırak'' dıyen er kısısı..

arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
ıttı benı acıkcası, sıze boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?
tskler..:süslü:
Ne düşünelim adam okuzluguju gizleyememis ;)birde çok romantik komedi izliyor bnce ..böyle saçma şeyler hep filmlerde olur

Benim eşimde ilk buluşmada "ben evlenmeyi düşünmüyorum, öyle aşkım canım cicim demem ona göre" demişti :) Bu laflara bakıp o gün bırakıp gitseydim şimdi böyle mutlu bir yuvam ve biricik kızım olmayacaktı. Hemen yargılamayın, altında illa bir şey aramaya gerek yok. Karar vermek için biraz daha tanıyın bence.
oyle yapacagım :) tskler...

sizi öyle görmek istemiştir. merak etmiştir. büyütülecek bişey yok bence.

ben olsam beğendiysem dediğini yapardım.beğenmediysem kafama göre takılırdım

aradaki smaimiyete bağlı. ben mesela bu konularda biraz william wallace gibiyimdir. söylerim mesela, karşıdaki söylerse de şaşırmam. ama deidğim gibi aradaki duruma bağlı tamamen.

arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
valla sevgilin bile olsa ona düşmez.. benim değil sevgilim, kocam gelse saçını dagınık bırak vay efendim saçını şu renge boyat filan,yok şu elbiseyi giy böyle yap filan diyemez olay çıkar:skandal::skandal: bu apaçık senin fiziksel görünüşüne karışması demek bence.. haa eğer ben sorarsam şöyle yapsam nasıl olur gibisinden, ancak o zaman bana fikrini söyleyebilir.. bi yürüsün gitsin o bence yaa hödük :skandal:

okuz mu dıyorsunuz :KK70: hadı yaaa.... amanın...
Yahu daha ortada fol yok yumurta yok ..tabi öyle derim :)işin şakası bir yana öküz olmaya bilir mumkumdur yani:)ama üslup hatalı nerde nasıl konuşması gerektiğini bilememis:)diyelim ozaman

Saçlarını açık bırak dediği için bir insandan hayır gelmeyeceğini mi düşünüyorsunuz ?
Hayır gelme kriterleriniz bu kadar sıkıysa çok az kişi olmalı etrafınızda .
Siz nasıl okuyorsunuz?
"Daha ilk günden kendi isteğine göre değiştirmeye çalışan insandan hayır geleceğini sanmıyorum." demişim. Ayrıca burada konu ben değilim ki benim çevremde kimin olduğunu konuşalım. Sırf yazmak için yazmak, polemik çıkarmak için sataşmış gibisiniz, kaldı ki polemik çıkarmalarınızla meşhursunuz zaten burada, size prim vermeyeceğim. Okuduğunuzu anlamadıysanız bu benim sorunum değil.

kendisi ile evliyim ben. saclarini daginik birak degil ama bu defa gri giyme dedi.

Sizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.
Bu adam bana çok güzel hareketler deki ersini hatırlattı sürekli ne zaman sevisecez derdi :eek:

tıpatıp sızın gıbı dusunuyorum :)
Benim kendi düşüncem bu yönde, özellikle henüz samimiyet yokken bişey yokken, kendi bedenimle alakalı bir konuda ben nasıl uygun görürsem öyle giderim. Benim gözümde o adama karşı ne kadar özen gösterilmesi gerekiyorsa o kadar özen gösterir de giderim. Kendimi nasıl daha iyi, daha güzel hissediyorsam öyle. Bunu karşı taraf söyleyince benim için bir anlamı kalmıyor sonuçta ben insanların fiziksel görünümlerine de karışmaya kalkmam daha ilk günden. Bugün bunu değiştirmek isteyen insan yarın başka bişeyi de değiştirmek isteyebilir ve ilişkide birbirini değiştirmeye çalışmak en sevmediğim şeydir. Gayet güzel giden 2 yıllık bir ilişkim var, hiç değiştirmedik birbirimizi, nasıl sevdiysek öyle devam ettik. Arada tabi fikir beyan ediyoruz ama o kadar yaşanmışlığımız var. Beğendirme ihtiyacı ve çabası taşımadığım için böyle düşünüyorum belki de.

Siz nasıl okuyorsunuz?
"Daha ilk günden kendi isteğine göre değiştirmeye çalışan insandan hayır geleceğini sanmıyorum." demişim. Ayrıca burada konu ben değilim ki benim çevremde kimin olduğunu konuşalım. Sırf yazmak için yazmak, polemik çıkarmak için sataşmış gibisiniz, kaldı ki polemik çıkarmalarınızla meşhursunuz zaten burada, size prim vermeyeceğim. Okuduğunuzu anlamadıysanız bu benim sorunum değil.
Meşhur muyum :KK59:

ama o maksatla görüşüyorsunuz yoksa iş arkadasınla br akşam yemegi değil yani

Back
X