''saclarını dagınık bırak'' dıyen er kısısı..

Nedense bana sapık gibi geldi o kişiyi görmeden günahına girmek istemem ama onu söylerken bakışları tavrı da önemli yani sapık gibi söylediyse anlarsın zaten

Hayırdır derdim ben.

Ona ne ister salar ister toplarım.
Kendini direkt sevgilim mi sandı bu diye itici bulurdum.

Erkek arkadaşımla ilk buluşmamızda saçlarıma maşa yapmıştım, o zaman da saçlarım çok daha canlıydı. İlk bir kaç buluşmadan sonra saçların çok güzel diye iltifat etmeye başladı. Hala daha toplamamı sevmez, yakışmadığını düşünür. Kötü niyetle ya da sapıkça algılamayın hemen. Biz kadınlar saçlarımıza bu kadar özen gösterirken iltifat yerine geçen cümleler duyunca neden hemen kötü düşünüyoruz?

yani daha ilk buluşmadan söylenmez ama bellki ki senle samimiyet kurmaya ççalışıyor, demek hoşlanmış senden bence çokta şaapmamak lazım çocuğa

İlk bulusmada soylenmez. Bi de oyle gorelim bakalim seni der gibi havalanmis kendine bakmadan. Zaten bu erkeklerdeki ozguven nereden geliyor anlamiyorum.

Bana da çok tuhaf gelmedi ya :)
Ne amaçla görüştüğünüz belli,iş görüşmesi yapmıyorsunuz sonuçta.
Mesajlaştıkta demişsiniz mesela, belli bir çekim,samimiyet oluşmuş demekki hava durumuyla ilgili yazışmadıysanız :)
Bir de askılı giy,şort giy falan dememiş,saçını açık bırak demiş,bence pek bir şey yok.

Toplu sağla beğenmediyse sizi birde dağınık saçlı halinizi görmek istemiştir. Itici geldi.

Daha yeni tanisiyormussunuz o halinizi hic gormedigi icin gormek icin demis de olabilir.
Yok her yonuyle bakiyorum garip gelmedi gelemedi.

Belki takıntısı vardır adamın, aklıma direk o gelirdi , takıntısı olabilir ihtimali, dagınık giderdim valla eger ilk buluşmada az da olsa elektirik almışsam, eger niyeti bozuk ve laubali davranmaya devam ederse bir daha buluşmazdım.

Bizim milletin kadını kadar her şeye bu kadar anlam yükleyen görmedim gerçekten. Yok öyle fantazi kurmuş, yok ilk günden değiştirmeye çalışmış. Fazla zorlama geliyor bana bu yorumlar. Kasmayin bu kadar, rahat olun azıcık. Anı yaşayın. Bir yanlışı olursa sutlarsiniz zaten. Benim iş arkadaşım, sıradan bir arkadaş bak flört sevgili vs değil, saçların toplayinca daha güzel oluyor hep topla diyor. Hiç kötü düşünmedim şimdiye kadar. Yoksa...:eek:

Back
X