- Konu Sahibi Mihmandar_34
Normal geldi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle, ev topuzuyla gel diyebilir birdahakş buluşmadaAhhahahahshss sizinle ciddi düşünüyo galiba)
İşte bu güzeldiNe cesurlar ya azıcık da biz de olsa şu cesaret, "akşam gelirken karın kaslarını görebileceğim birşeyler giy yada giyme birşey" diye![]()
konu açılmadı mı? sordu muAy valla gayet de sacimi toplayarak gittim yine, ilk bulusmada da sacimi at kuyrugu toplamistim yine ayni sekilde gittim, benim sevgilim degilken boyle muhabbetlere giremez kimse o kadar![]()
Fantezi degil tabii ama beni iter boyle seyler, daha ilk gun bile olmamis ne munasebet...Ya açıkçası dağınık saçtan fantezi üretenleri anlamakta zorlandım ama hoş bi davranış olarakta bulamadım daha ortada adı konmuş ilişki bile yokken bu ne samimiyet??
Yok acilmadi muhabbeti...konu açılmadı mı? sordu mu
Ee ilişkinin selameti ne durumda??Fantezi degil tabii ama beni iter boyle seyler, daha ilk gun bile olmamis ne munasebet...
Yok acilmadi muhabbeti...
Benim ki de iş arkadaşımken mail atardı aç saçını diye ilgilenmekte yasak ilgilenmese niye ilgilenmiyor olur insanlara yaranmak zorAklıma geldi de ilk buluşmamızda eşim saçımı kendi açmıştı böyle daha güzel diye. Tokama da el koymuştu. İyi ki klasik türk kadını kafasında değilmişim de mis gibi adamı kaçırmamışım![]()
Resmen kahkayı patlattım yahuSizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.