''saclarını dagınık bırak'' dıyen er kısısı..

Beni rahatsız etmedi. Benimde hayatım da şuan olan kişi ilk buluştuğumuzda saçlarını kestirsene demişti. Seni ilk gördüğümde saçların kısaydı, öyle aşık olmuştum demişti. Onun gibi bir şey işte. Yakışacağını düşünmüştür.

Bir tane ayı da daha çıkmaya başladığımızın 4. günü saçlarını koyu renk yapsana, sarı çok dikkat çekiyor demişti bana. :deli:
Ulan gerzek zaten sen öyle gördün, beğendin beni. Çıkmaya başlar başlamaz güya daha usturuplu bir hale sokacak beni, kıskançlıkmışmış.
1. haftada terk ettim tabi. :KK51:
He çok sürmedi, kendim boyadım zaten saçlarımı :D
O yüzden gerek dış görünüş, gerekse başka şeyleri hemen eleştiren, değişim talep eden insanları hoş bulmuyorum. Konu sahibi haklısın yani.

Normal bir şekilde konuya cevap vermek varken yine Türk kadını kadınlar tarafından eleştirilmiş, laf sokulmuş, bravo. İşe önce kendimizi sevip de başkalarına göre değil kendimize göre, kendimiz için yaşamaktan başlasak daha mutlu bir toplum olurduk diye düşünüyorum.

Normal bir şekilde konuya cevap vermek varken yine Türk kadını kadınlar tarafından eleştirilmiş, laf sokulmuş, bravo. İşe önce kendimizi sevip de başkalarına göre değil kendimize göre, kendimiz için yaşamaktan başlasak daha mutlu bir toplum olurduk diye düşünüyorum.
Laf sokma değil, o bir tespit gözlem. Olaya anlam yüklenmiş mi yüklenmiş. Başka toplumlarda gördüm mü görmedim. Ayrıca kendimi seviyorum,başkalarına göre değil kendime göre kendim için yaşıyorum. Beğenmediğiniz yorumları yermek için ajitasyon yapmayın. Eleştiriye de bu kadar kapalı olmayın. Eleştiri iyidir, insanı geliştirir.

Laf sokma değil, o bir tespit gözlem. Olaya anlam yüklenmiş mi yüklenmiş. Başka toplumlarda gördüm mü görmedim. Ayrıca kendimi seviyorum,başkalarına göre değil kendime göre kendim için yaşıyorum. Beğenmediğiniz yorumları yermek için ajitasyon yapmayın. Eleştiriye de bu kadar kapalı olmayın. Eleştiri iyidir, insanı geliştirir.
Yermenin adı ne zamandan beri tespit, gözlem olduysa artık... Düşünceleri yermeden söylemek çok mu zor, ifade eder geçersin bu kadar basit, ille de laf sokulacak kendi gibi düşünmeyenlere. Tamam arada ben de kızıyorum hemcinslerime ama böyle bir konuda bile laf sokma çabasıyla hangi ego tatmin edilmeye çalışılıyor diye düşünüyor insan. Halbuki olay sadece saygı duymaktan ibaret, bunu anladığımız gün daha iyi olacak bence her şey.

belki de buluşmanın olumlu olduğunu göstermenin, hani seni önemsiyorum, merak ediyorum demenin bir yoludur. ben olsam böyle bir şey hayatta demezdim ama adamın kötü niyetli olduğunu da çıkaramayız buradan. hele fantezi falan cıık çıkmaz yani.
bence güzel bir şeyler düşünmüş ama heyecandan bunu istediği gibi ifade edememiş.

o değil de ben şunu merak ediyorum, daha önce birbirini görmemiş iki kişi ilişki niyetiyle bir araya geliyor ya ona cesaret ediyorsunuz. ben çok utanırım :oops: ya beğenmezsem veya beğenilmezsem diye. kısmetlerimi kaçırıyorum galiba :KK53:

Sizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Aklıma geldi de ilk buluşmamızda eşim saçımı kendi açmıştı böyle daha güzel diye. Tokama da el koymuştu. İyi ki klasik türk kadını kafasında değilmişim de mis gibi adamı kaçırmamışım :KK53:

Hehehe. :) :) Birde sıradan kadınım demez misin.:p

+

Aklıma gelmişken şöyle bir örnekle konuya katkıda bulunayım.

Tolga Çevik'in eşiyle tanışmasını anlattığı bir videoya denk gelmiştim. [Bilmeyenler için; Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge ile 10 küsür yıldır evliler ve 2 çocukları var.]

İkisi de aynı mekanda karşılaşmışlar. Aralarında hoş bir sohbet geçmiş, gülüşmeler falan olmuş. Ayrılırken Tolga Çevik 'Bir daha buluşmak nasip olursa o saçlar siyah olacak yalnız' demiş. [Eşi Özge'nin saçları sarıymış.]

2 gün sonra buluşmuşlar. Eşi simsiyah saçlarla gelmiş. Çevik görünce 'tamam budur' demiş. Ve anlatırken eklemişti; 'Kadınlar saçları konusunda hassastır. Değiştirdiğine göre tamam süper bir insan' (İşte burası önemli) ''
Sözümü dinliyor değil bana kıymet verdi ve böyle birşey yaptı.Helal olsun. '' Sunucu, sen neden böyle birşey istedin, sarı saça taktın deyince 'sarı saç beni nedense korkutur demişti.

Son düzenleme:
''Bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' nıye sordun dedım, merak dedı.
Size boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?

Önce 'neden öyle söyledin' derdim. Merak deseydi 'peki' der geçerdim.

Herhalde karşı cinste salık saçı çok seviyor. Ondan özellikle belirtme ihtiyacı duydu. O gün saçlarıma çok daha özen göstereyim en iyisi diye düşünürdüm.

Son düzenleme:
arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti.

İlk buluşmanızda saçlarınız nasıldı peki toplamış mıydınız? Belki adam sizi o gün incelemiştir ve içinden 'gunes_ay'a açık / salık saç çok daha yakışır, daha güzel olur. Bir fırsatını bulunca söyleyeyim.' demiştir. Böyle düşünmüş olamaz mı?

Ay valla gayet de sacimi toplayarak gittim yine, ilk bulusmada da sacimi at kuyrugu toplamistim yine ayni sekilde gittim, benim sevgilim degilken boyle muhabbetlere giremez kimse o kadar:KK14:
Desenize boşuna yazdık o kadar. 'Dediğim dedik' birisiniz demek. Ne diyelim, siz bilirsiniz.

arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
ıttı benı acıkcası, sıze boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?
tskler..:süslü:
E Bismillah hemen nerden çıktı bu ?.

Bizim milletin kadını kadar her şeye bu kadar anlam yükleyen görmedim gerçekten. Yok öyle fantazi kurmuş, yok ilk günden değiştirmeye çalışmış. Fazla zorlama geliyor bana bu yorumlar. Kasmayin bu kadar, rahat olun azıcık. Anı yaşayın. Bir yanlışı olursa sutlarsiniz zaten. Benim iş arkadaşım, sıradan bir arkadaş bak flört sevgili vs değil, saçların toplayinca daha güzel oluyor hep topla diyor. Hiç kötü düşünmedim şimdiye kadar. Yoksa...:eek:
Bence size ilgisi var...bi gözlemleyin bakalım :KK39: şayet bi gelişme olursa lütfen haberimiz olsun.

Bana göre tamamen aranızda ki diyolağa bağlı, eğer ki resmi konuşmalar veya yazışmalar olduysa bunu söylemesi abes gelirdi tabiki, ama sıcak ve samimi bi ortam olmuşsa tuhaf gelmezdi.

Ahahah yorumlar...

Neyse, bence anormal bir şey yok

Belki öyle nasıl göründüğünü merak etmiştir

Ne olacak ki hoşuna gidecek bir şey yapsanız?

(Tabi eğer siz de ondan hoşlanıyorsanız.)

İnsan hoşlandığı birinin hoşuna gidecek şeyler yapmayı sever bence :)

Back
X