Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

canım güzel uzamış senin saçın ya. 3ncü turu yapıcaksan 1 ay ara ver bence??

canım güzel uzamış senin saçın ya. 3ncü turu yapıcaksan 1 ay ara ver bence??
evet yapıcam canım
martın sonuna doğru ikinci turum biticek
nisanda diplere birşey sürmeyeceğim işte sadece şampuanımda d.k.h çam terebentin falan olcak.
uçlara yine kırılmasın diye bakım yaparım o kadar.
mayıs haziranda da 3. turu yapar uzun bir süre kapatırım sinameki defterini diyorum
nasıl bırakıcam onuda bilmiyorum bağımlılık yapıyor

benim de 2. kürde 1. kadar uzamadı. ben ikisi arasında 20 gün ara vermiştim. 2. turdan sonra da 25 gün ara verdim. benim aralarda hiç uzamadı zaten. şimdi 3. turdayım, uzamaya başladığını hissediyorum. yalnız ilk 2 turda haftada 1 yapmıştım, 3. turu 4-5 günde 1 yapıyorum. bakalım bu sefer nasıl uzayacak.

benimde arada hiç uzama olmadı
bende dayanamayıp başladım hemen ilk turda ki kadar uzasın diye
yanlız evde ki hesap çarşıya uymadı işte
yavaşlattık uzamayı

ben de 25 gün zor tuttum kendimi ama arada havuç yaptım, yağlar yaptım ama tek başına onlar işe yaramadı hiç işte.

benimde arada hiç uzama olmadı
bende dayanamayıp başladım hemen ilk turda ki kadar uzasın diye
yanlız evde ki hesap çarşıya uymadı işte
yavaşlattık uzamayı

hiç bişey olmaz canım ben banyodayken hemen havluyla suyunu alıyorum gliserin sürüyorum havluyu yıne sarıyorum giyinene kadar kalıyor hemen kurutuyorum aynı etkı oluyor :)

tamam canım çok teşekkür ederim
baya bi faydası oluyormuş ya aldım sonunda :))[/QUOTE]

bana ço iyi geldi röfleden kopuk kopuk saçlarım vardı uçlar berbattı şimdi çok daha iyi duruyor hindistan cev yağını da mutlaka öneririrm :)

bende alıp deniyim :) sen nasıl kullanıyordun anlatırmısın bi canım?

canım özellikle haftada ikiden fazla kullanman çok iyi ssonuc veriyor

katı kıvamda bir yapısı var yazın cıvıklaşıyor ama su havalarda katı olur ben fön makinesini tutup sıvılastırıyorum bıraz ; evde kalorifer varssa üzerine koyman yeterli olur yani saçına sürülecek kıvama getir.

sonra diplerine sürüyorum her yerine yediriyorum, ellerimde kalanı ve biraz daha alıp saç boylarıma özellikle uçlarına sürüyorum kutuda 45 dak yazıyor ama ben en az 3 4 5 saat beklettim sende durumuna göre bazı gunler 45 dak bazı gunler uzun sure bekletırsen etkısını alırssın bence :)

Ben 5 aydır düzleştiriyorum çok kırıldı ama gliss schwarzkopf kadar etkili şampuan görmedim bence sizde alın kırıklarım gitti ve şuan düzleştirmiyorum :)

exixizimm gliserini suyla karıştırmam falan gerekyor mu uçlara uyguluyorum fakat çok mü sürdüm ki pek yumuşak olmuyo ya . saçım normalde daha yumoş benim

exixizimm gliserini suyla karıştırmam falan gerekyor mu uçlara uyguluyorum fakat çok mü sürdüm ki pek yumuşak olmuyo ya . saçım normalde daha yumoş benim

canım ben ilk kullandıgımda suyla karıstırdım kotu oldu.

sonra direkt ıslakken boylarına uclarına suruyorum kurudugu zaman yumussak derlı toplu oluyor :)

sen nasıl kullandın canımm? ben avcuma dokuyorum cok degıl ama

Son düzenleme:
canım dün watsons a baktım ama bulamadım ankarada nerden bulabilirim ki?

canım dün watsons a baktım ama bulamadım ankarada nerden bulabilirim ki?

canım ben ilkini internetten almıstım ikincissinide watsons dan aldım

watssonssun buyuk magazalarında var ama kucuklerde yok ınternetten bak ıstersen bıde

kızlar benim kadar saçı çabuk uzayan yoktur belkide.kestirmemle uzaması bir olurdu.amaaaaa düğünden sonra çok yıprandığı için kestirdim belimdeki saçımı boynumun ortasına kadar kısalttırdım.8 ay oldu uzamıyor yaaaa şimdiye kadar omuzlarımı çoktaaaan geçmiş olurdu 5 cm ya uzadı ya uzamadı...28 yıl sonra saçımın adeti değişti yaaa offff çıldırcam

kızlar yorum yaptıktan sonra şöyle bir bakayım dedim.saç uzamasının mevsimsel nedenleri olabiliyormuş.ve hemen inandım çünkü ben evlendikten sonra farklı bir şehire yerleştim tamamen farklı bir iklim o yüzden uzamıyor kesin..yoksa o kadar çabuk uzayan saç niye uzamasınkiii...hava değişiminden saçlarda nasibini alıyor demekki...

Uzamamasının sebebi kırıklarda olabilir..biraz kestirirseniz faydası olur..

Saçlar kendi haline bırakıldığında, çok fazla kimyasal işleme maruz kalmadığında zaten uzayıp gider.Buna ek olarak biotin içeren besinlerin de saç ve tırnak uzamasına etkisini göz önünde bulundururarak bu besinleri sık tüketmek işe yarayacaktır.

Biotin içeren besinler:

maya
buğday
ekmek
yumurta
kaşar peyniri
karaciğer
tavuk
somon
avokado

Ve elbette biotin b grubu bir vitamin olduğundan, doktor kontrolünde eczanelerden temin edebilirsiniz diyor öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…