ben sanırım ikinci tura başlarken arayı az verdim
birinci turdaki kadar uzama olmadı ya
birinci turda 20 günde elde ettiğim uzamayı bu sefer bir ayı geçkin bir sürede elde ettim
birşeylerde destekliyim dedim sarmaşık özlünün içine kattım hapları bakalım
kubracim kac ay oldu senin bakim yapali ve fotograf eklermisin yeniden :)
evet yapıcam canımcanım güzel uzamış senin saçın ya. 3ncü turu yapıcaksan 1 ay ara ver bence??
ben sanırım ikinci tura başlarken arayı az verdim
birinci turdaki kadar uzama olmadı ya
birinci turda 20 günde elde ettiğim uzamayı bu sefer bir ayı geçkin bir sürede elde ettim
birşeylerde destekliyim dedim sarmaşık özlünün içine kattım hapları bakalım
benimde arada hiç uzama olmadıbenim de 2. kürde 1. kadar uzamadı. ben ikisi arasında 20 gün ara vermiştim. 2. turdan sonra da 25 gün ara verdim. benim aralarda hiç uzamadı zaten. şimdi 3. turdayım, uzamaya başladığını hissediyorum. yalnız ilk 2 turda haftada 1 yapmıştım, 3. turu 4-5 günde 1 yapıyorum. bakalım bu sefer nasıl uzayacak.
benimde arada hiç uzama olmadı
bende dayanamayıp başladım hemen ilk turda ki kadar uzasın diye
yanlız evde ki hesap çarşıya uymadı işte
yavaşlattık uzamayı
hiçbirşey yapmayıp sabretmek gerekiyor işteben de 25 gün zor tuttum kendimi ama arada havuç yaptım, yağlar yaptım ama tek başına onlar işe yaramadı hiç işte.
tamam canim beline geliyor mu suan saclarin?canım ya foto ekliyodum önceden ama googlda çıkıyor diye eklemiyorum artık:26:
hiç bişey olmaz canım ben banyodayken hemen havluyla suyunu alıyorum gliserin sürüyorum havluyu yıne sarıyorumgiyinene kadar kalıyor hemen kurutuyorum aynı etkı oluyor :)
bende alıp deniyim :) sen nasıl kullanıyordun anlatırmısın bi canım?
exixizimm gliserini suyla karıştırmam falan gerekyor mu uçlara uyguluyorum fakat çok mü sürdüm ki pek yumuşak olmuyo ya . saçım normalde daha yumoş benim
canım dün watsons a baktım ama bulamadım ankarada nerden bulabilirim ki?canım özellikle haftada ikiden fazla kullanman çok iyi ssonuc veriyor
katı kıvamda bir yapısı var yazın cıvıklaşıyor ama su havalarda katı olur ben fön makinesini tutup sıvılastırıyorum bıraz ; evde kalorifer varssa üzerine koyman yeterli olur yani saçına sürülecek kıvama getir.
sonra diplerine sürüyorum her yerine yediriyorum, ellerimde kalanı ve biraz daha alıp saç boylarıma özellikle uçlarına sürüyorum kutuda 45 dak yazıyor ama ben en az 3 4 5 saat beklettim sende durumuna göre bazı gunler 45 dak bazı gunler uzun sure bekletırsen etkısını alırssın bence :)
canım dün watsons a baktım ama bulamadım ankarada nerden bulabilirim ki?
tamam tatlim sagol olmadi netten siparis veririm artik :)canım ben ilkini internetten almıstım ikincissinide watsons dan aldım
watssonssun buyuk magazalarında var ama kucuklerde yok ınternetten bak ıstersen bıde
kızlar yorum yaptıktan sonra şöyle bir bakayım dedim.saç uzamasının mevsimsel nedenleri olabiliyormuş.ve hemen inandım çünkü ben evlendikten sonra farklı bir şehire yerleştim tamamen farklı bir iklim o yüzden uzamıyor kesin..yoksa o kadar çabuk uzayan saç niye uzamasınkiii...hava değişiminden saçlarda nasibini alıyor demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?