Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı uzatacak %100 yöntem : MAYONEZ :)

Güzelleşmek için kızarmış patates muamelesi yapıyoruz kendimize.İsviçreli bilim adamları uyuyor mu yahu

BEN DAHA BUGÜN HAZIR MAYONEZLE YAPTIM BU MASKEYİ . KUAFÖRÜMDE DÜZENLİ OLARAK BAKIM YAPTIRIP PARALARI BAYILA BAYILA Bİ HAL OLDUM EN SON ÇARE DENEMEK İSTEDİM . 3 KAŞIK MAYONEZ , 1 KAŞIK YOĞURT , 2 KAŞIKTA ZEYTİNYAĞI 1 ADETTE YUMURTA KARIŞTIRDIM BİR KAPTA GÜZELCE ÇIRPTIM SACIMA SÜRDÜM İŞ YAPARKEN UNUTMUŞUM 3 SAAT FALAN KALDI SAÇIMDA MASKE 2 ŞAMPUANLAMAYLA ARINDI HEPSI SACIMDAN VE TEK SEFERDE HACİMİDE YUMUSAKLIGIDA PARLAKLIGIDA FARKEDILEBILIR BOYUTTAYDI ARKADASLAR . SACLARIM ORİALDEN ÖYLE BİR YANMISTI KI SADECE ARGAN YAGI KULLANIYORDUM KORKUDAN AMA BUMI HAFTADA BİR YAPMAYI PLANLIYORUM VE TAVSİYE EDİYORUM .

ben mayonezi kendim yapıp deniycem eger bende işe yararsa herkesde işe yarar:) saclarım cok fazla yıprandı

bir aydır her hafta birkez olmakla birlikte yapıyorum uzadı uzamadı diye bakmıyorum ama boyadan yıpranıs saclarımı yumusattıgı kesin

bende haftada 1 kez uyguluyorum. mucizevi bir sekilde uzattı diyemem ama ayda 1 cm uzayan saclarımı 2 cm uzattı diyebilirim :)

ilk defa dün yaptım.uzatır mı bilmem ama güzelce parlatıp yumuşattığı belli.Artık mayonez akımı yapacağım.

bildiğimiz mayonez mi aaaaaaaaaa ? ama çok pis kokuyor ben dayanamam ki

Kokusu geciyomus sanirim canm
a iyi geçerse sorun yok ama uygularken falan çok kötü olurum içim baygınlık geçirir. mayonezi çok severim ama kokusu çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…