- Konu Sahibi Nightingale
bütün yorumları okumadım ama bence sorun sizde gibi geldi yani işin içinde olan yine sizsiniz daha iyi bilirsiniz ama böyle bir dönemde onu bu kadar bunaltmak elle tutulur bir sebep yokken biraz aşırıya kaçıyor bence bende face şifremi yada telimi vermekten hiç hoşlanmıyorum kişisel alanıma müdehale gibi geliyor yani bunları yapınca bana güvencek olan hiç güvenmesin bence karşımdakindende hiç istemem şifresini telini falan niyeti olan her şekilde yapar işi sıkı tutarak önleyemezsiniz her dakika yanında olamazsınız sonuçta o yüzden biraz rahat olun gözünüzü açık tutun ama bu kadarda güvensiz olmayın sizede onada yazık tabi sizden isteyip şifre tel vs kendi vermiyorsa sorun çıkarın o ayrı tabi ama anladığım kadarıyla öyle bir durum yok:44:
Diyorum ya güven desen tam değil bazen iyiye yoruyorum, güvensizlik çok değil kötüye yoruyorum. İçimde iki kişi var ona karşı yemin ederim. Çok seviyorum ama askerdeyken bir karar versem yolumu çizsem diyorum. Aynı okuldayız. Beraber olup şüphe içinde olsam da ayrılsak da kötü olacak en azından uzaktayken o evet aldatmıyordur desem kendimi çeki düzen versem ya da böyledir ayrılıyorum desem bitirsem rahat edeceğim. Bu şüphe berbat bir şey.