Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst kat boşmuş .Keşke yukarıdaki komşuya sorsaydın kötü niyetle değilde evde olunca korktum derdin
Amanınnn, inşaAllah kuştur diyelim ne diyelimÜst kat boşmuş .
Siz bugün kilidinizi değiştirin hemen. Kuş olsada olmasada şüphe düştü aklınıza artık. Banada kuş ihtimali zayıf geliyorKizlar birsey olmadi gece, evi bir kere daha gezdim, kus olsa tug falan olmaz mi evde hic birsey yok
Canım çantanın dışına altına yapışmış olamaz mı belki izmaletin üstüne denk geldi veya alışveriş poşetlerinin altında falan yapışıktı yerleştirmeden önce masaya falan koydunuz çantayı yada poşetleri yatarken farketmediniz lakin uyandığınızda farketmiş olabilirsiniz o ihtimali de düşünmenizi tavsiye ederimKizlar birsey olmadi gece, evi bir kere daha gezdim, kus olsa tug falan olmaz mi evde hic birsey yok
Bilmiyorum canim olabilir, dunden onceki gun pizza almistim bide dondurma almistim marketten...Canım çantanın dışına altına yapışmış olamaz mı belki izmaletin üstüne denk geldi veya alışveriş poşetlerinin altında falan yapışıktı yerleştirmeden önce masaya falan koydunuz çantayı yada poşetleri yatarken farketmediniz lakin uyandığınızda farketmiş olabilirsiniz o ihtimali de düşünmenizi tavsiye ederim
Bence öyledir canım gereksiz strese sokma kendini başka türlüsü imkansızBilmiyorum canim olabilir, dunden onceki gun pizza almistim bide dondurma almistim marketten...