Saçma ama korktum baya

Ablam 5 tane falan civciv almış eve. Civcivler de genelde bir yere saklanırlarmış öyle serbest bırakınca. Bir gün civcivleri camlı balkona bırakmış serbestçe dolaşsınlar diye sonra da bir tane camı açık bırakmış. Bir süre sonra civcivleri saklandı sanıp her yeri aramaya başlamış yine nereye saklandınız diye :) zavallım sanıyor ki hepsi gizlendi bir yere. Güle güle söylenip ararken bakmış ki evin hiçbir yerinde civciv yok. Balkondan atlayamazlar da uzun kocaman balkon. Geriye karga seçeneği kalıyor maalesef. Çok üzülmüştük. Bütün civcivleri kargalar kaçırmış balkondan :(

Keşke yukarıdaki komşuya sorsaydın kötü niyetle değilde evde olunca korktum derdin

ben her ihtimale karsi evin kilidini degistirirdim . eski kiraci olabilir ev sahibi olabilir ne kacik insanlar var hergün gazetelerde sacma sapan haberler cikiyor.

Kizlar birsey olmadi gece, evi bir kere daha gezdim, kus olsa tug falan olmaz mi evde hic birsey yok
Canım çantanın dışına altına yapışmış olamaz mı belki izmaletin üstüne denk geldi veya alışveriş poşetlerinin altında falan yapışıktı yerleştirmeden önce masaya falan koydunuz çantayı yada poşetleri yatarken farketmediniz lakin uyandığınızda farketmiş olabilirsiniz o ihtimali de düşünmenizi tavsiye ederim

Canım çantanın dışına altına yapışmış olamaz mı belki izmaletin üstüne denk geldi veya alışveriş poşetlerinin altında falan yapışıktı yerleştirmeden önce masaya falan koydunuz çantayı yada poşetleri yatarken farketmediniz lakin uyandığınızda farketmiş olabilirsiniz o ihtimali de düşünmenizi tavsiye ederim
Bilmiyorum canim olabilir, dunden onceki gun pizza almistim bide dondurma almistim marketten...

Akşam görünce yazmadım korkutmamak için ama nasılsa sabah oldu artık.
Kuş falan bana imkansız geldi, nasıl o kdar muntazam çalışacak hayvan🙄 yani biri girmiştir de demiyorum tabiki ama ne olur ne olmaz bugün mutlaka kilidinizi değiştirin.
Memlekette her şey normal geliyor bana artık Allah korusun.

Back
X