Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimi , iyimiş vala .Valla bizim buradaki psikopat güvercinler jaluzi perdeyi ittirerek eve girebiliyorlar. İp perdeyi görseler küçümserler bence.
Ciddimi , iyimiş vala .
Yani şimdi karga falan geldi gözümün önüne , kanadı ayağı bilmem nesi takılır sanki bu iplere ya .
Kuş deyip geçmemek lazım. Şehir hayatı pişirmiş bu serserileri. Gözümle görmesem inanmazdım ama basbayağı perdeyi girebileceği kadar aralayıp kaşla göz arasında içeri atladı. Ben de hemen başka odaya atladım, çünkü kuşlardan tırsarım. Eşim kovaladı.Ciddimi , iyimiş vala .
Yani şimdi karga falan geldi gözümün önüne , kanadı ayağı bilmem nesi takılır sanki bu iplere ya .
İşte zeki diye karga düşündüm ben aslında , ama yürüyeceğini düşünmedim :)) sanki tek bildiği uçmak .Kargayı hiç küçümsemeyin, öyle serçe gibi ürkek ne yapacağını bilmez olmuyorlar, ortamı keşfedip serinkanlı girebiliyorlar içeriye.
Bir karga ise uçarak dalmamıştır da, muhtemelen balkona inmiş, merakla yerden hop hop yürüyüp tülün altından geçmiştir, belli olmaz yani. :))
Enteresan yalnız güvercin üstelik ...Kuş deyip geçmemek lazım. Şehir hayatı pişirmiş bu serserileri. Gözümle görmesem inanmazdım ama basbayağı perdeyi girebileceği kadar aralayıp kaşla göz arasında içeri atladı. Ben de hemen başka odaya atladım, çünkü kuşlardan tırsarım. Eşim kovaladı.
Kuş o tülden de geçemez sankiIki pencere gibi var yukarda fotodaki gibi. Kus fikri benimde aklima geldi...
Korkutmak istemem ama kuş gibi gelmedi bana
Konu sahibi çoktan uyudu :))Arkadaştan haber var mı? Umarım her şey yolundadır
Aman aman inşallah uyumuştur biraz ürkmedimm değilKonu sahibi çoktan uyudu :))
Dilerim kötü bir şey çıkmaz. .Kuşlar yapmıştırAman aman inşallah uyumuştur biraz ürkmedimm değil![]()