Saçma ama utandıran dert

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.

23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba

Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
yeni favorim chai tea latte (cay ti latte diye okunuyor ;)) dunyanin obur ucunda bana sahlep hissi veriyor. kahve yok icinde bu arada.

standart kucuk kapucino da benim favorilerimdendir. cok suruplu seyler zararli malum.

Ne kadar kı kahveler. ..orada sadece kahve mi var?yemek yok mu?
Tüm içeriklerine hakim değilim o yüzden yanlış biliyorsam daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin. Yemek değil de, atıştırmalık şeyler oluyor; sandviç, kurabiye gibi.

Kahvelerin fiyatları da değişken, ne içtiğinize ve boyutuna göre değişir tabii ama orta boy bir kahveye ortalama 15 tl civarı ödersiniz diyelim.

23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba

Bende hic gitmedim kahveyle pek aram yok cay severim, cay ocagi lazimsa tarif edeyim (de piyasasi yok erkek dolu)

Aklıma anadolunun kucuk bir sehrinde doğup buyuyen kuzenimin istanbula ilkkez gittiğinde o bahsettiğiniz mesur kahveciden kahvesinin fotoğrafını cekip durumuna koyup "en sevdiğim" yazması geldi. Halbuki yasadıgı ilde olmadıgı icin ilkkez gitmişti.:halay:

Öyle kendinizi kasacağınız bir ortam degıl. eski evimin karşısında vardı cosmopolit carpık kentlesmenin yasandıgı mahallelerde gencler otobusle geliyorlardı. Kac kere bana sordular abla burada star.... varmış nerede diye. Rahat olun diye bunu söylüyorum.

White chocolate mocha içebilirsiniz. ayrıca soru sormaktanda cekinmeyin istediginiz turu anlatın onlarda tavsiye eder.

ya ben o kuzeninin özgüveninden istiyorum 😂

Canım tek derdimiz bu olsun. 27 yaşındayım ve hiç içmedim arkadaş grubum hadi gidip alalım dese gitmemezlik yapmam muhtemelen onlara sorarım bende ya da direk çay alırım :KK70:

Bebegim bosver o kahveleri bi tanesi orta boyu bile 200 300 kalori çok sağlıksız, sen sadetürk kahvesi yap içine bi iki cimdik tarcın at ohh onu iç afiyet olsun 🥰
Şimdi niye kalorisini hatırlattınız ki 😢 Uzun zamandır içmiyordum ben de, gidip alayım diyordum bugün. İçerken sürekli kalorisi gelir aklıma artık 😂

Tüm içeriklerine hakim değilim o yüzden yanlış biliyorsam daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin. Yemek değil de, atıştırmalık şeyler oluyor; sandviç, kurabiye gibi.

Kahvelerin fiyatları da değişken, ne içtiğinize ve boyutuna göre değişir tabii ama orta boy bir kahveye ortalama 15 tl civarı ödersiniz diyelim.
15 mi? Burada o paraya 2 lahmacun 1 ayran alırım..

15 mi? Burada o paraya 2 lahmacun 1 ayran alırım..
Ya hahahahahah 😂 Ben de dönerciyim, hatta yakınlarım bilir benim kur hesabım döner üzerine olur genelde. Bir şeye para verirken buna kaç tane döner gelir diye düşünürüm ama ne yapalım tüm buluşmalar her zaman dönercilerde olmuyor :(

Yalnız değilsin, ben de hiç gitmedim, ne yapılır neler vardır hiçbir fikrim yoktu, sayende ben de öğrenmiş oldum. 😘

Ne kahveciymiş arkadaş içim şişti😂😂
Yaşadığım şehirde yok, çok eksik kalmışım demek ki ben.
Para tuzağı, bir kahveye o kadar para verilir mi ifadelerine gözüm takıldı, kaç para ki bu meretler?
Biz burda hacı efendi ,hoca efendi, kahveci bilmem ne efendi tarzı( niye hep efendi bunlar ya yazarken fark ettim :KK70: ) yerlerde ortalama10-15 liraya içiyoruz kahveyi. İnşallah 25 lira falan vermiyorsunuzdur.

Şimdi niye kalorisini hatırlattınız ki 😢 Uzun zamandır içmiyordum ben de, gidip alayım diyordum bugün. İçerken sürekli kalorisi gelir aklıma artık 😂
Ay nolur içmeyin asiri zararlı, çok şekerli, selülit yapıyor tarçınlı için türk kahvesi . Ya da normal kahveyi süt ile için süt tozu yerine . En azından fikir verdim 🥰 hatta sade türk kahveme tarcın ile birlikte hindistan cevizi yağı koyuyorum bi cimdik. Acayip güzel aroma veriyor 🌸

Hicbir yeri gozunde buyutme.. Evet ilk ciktigi zamanlar starbucks boyle ulasilmaz bi yer gibi gelirdi benim de gozume. Bi ton yabanci kahve adi vs, bu nasil bu neyli vs diye sormaya cekinirdim. Zamanla zaten ordaki bi ton kahvenin bana bisey ifade etmedigini, sadece latte sevdigimi anladim. Gittigimde de bir kucuk boy latte, yumusak icimli olsun diyordum. Bazen yanina tulum peynirli domatesli pogacadan da aliyodum. Hepsi bu😃

Siz ne tarz bir şey sevdiğinizi söyleyin, yardımcı olurlar. Ergen gibi dalga geçmiyorlar ki, aaa şuna bak bilmiyor mu diyecekler? Ne kadar abarttınız şurayı. Sanırsın kraliyet sarayı.

valla bende 2-3 defa gitmişimdir ama hep arkadaş buluşmalarında şükür çoluk çocuğa karışınca esamesini bile okumaz oldum :D
Vaktinde chai the latte miydi ilk onu önerdi arkadaşım içtim hiç beğenmedim.
kupalarını çok beğeniyordum ama çok fahiş fiyatlılar arkadaş ya

Back
X