Neden takip ediyorsunuz? Madem terk ettiniz,takip de etmeyin. Bakmazsaniz görmezsiniz haliyle :)
Neden takip ediyorsunuz? Madem terk ettiniz,takip de etmeyin. Bakmazsaniz görmezsiniz haliyle :)
Ben bi kez ayrilmistim o zaman sevgilim tüm sosyal hesaplarını kapatmıştı hatta işyerinden izin alıp 14 gün k endini odaya kapatmıştı . Annesini bile aramamış hiç öyle hayata kusmustu .. kilo vermiş sakal saç uzamisti .. Çok aşıktı be benim adam vay anasını ne günlerdi şimdi evliyiz 2 yılı devirdik çok şükür .. baska da tecrübem yok :)Kızlar, ayrılık sonrası bu adamcağızlar neden her hesabını açıp, sanki gözümüze gözümüze sokmak için bin türlü gösterme çabası içine düşerler ki? Var mı aranızda sizin ayrildiginiz ve ayrılık sonrası bir şeyleri sizin gözünüze sokan erkek tipleri? Geri döndüler mi sonra tıpış tıpış? (Siz ayrılmışsınız ama)
Senin takip edip catlayacagini düşünerek yapiordur herhal.. kaybettiğim adama bak diyor dur içten içeKızlar, ayrılık sonrası bu adamcağızlar neden her hesabını açıp, sanki gözümüze gözümüze sokmak için bin türlü gösterme çabası içine düşerler ki? Var mı aranızda sizin ayrildiginiz ve ayrılık sonrası bir şeyleri sizin gözünüze sokan erkek tipleri? Geri döndüler mi sonra tıpış tıpış? (Siz ayrılmışsınız ama)
Ben bi kez ayrilmistim o zaman sevgilim tüm sosyal hesaplarını kapatmıştı hatta işyerinden izin alıp 14 gün k endini odaya kapatmıştı . Annesini bile aramamış hiç öyle hayata kusmustu .. kilo vermiş sakal saç uzamisti .. Çok aşıktı be benim adam vay anasını ne günlerdi şimdi evliyiz 2 yılı devirdik çok şükür .. baska da tecrübem yok :)
Senin takip edip catlayacagini düşünerek yapiordur herhal.. kaybettiğim adama bak diyor dur içten içe
Geri geldi mi derken? Kız sen zaten adami terk etmissin sen geri gel diye yapiyoBen terk ettiğim için yapıyor bu saçmalıkları diye düşünüyorum çünkü gözüme sokuyor arkadaşlarıma takip atıp. Bir de ben ayrıldım ya hani var mı senin başından geçen öyle bir ilişki, yani geri geldi mi?
Bence o geri donerde sen geri döner misin o önemli :)Bende öyle düşünüyorum, sence geri dönecek mi?
Seni kıskandırmak için yapıyorsa eğer demekki sana boş değil sana boş değilse eğer döner. Dönerse senindir dönmezer hiç senin olmamıştırBende öyle düşünüyorum, sence geri dönecek mi?
Bence o geri donerde sen geri döner misin o önemli :)
Bence ona karşı pasif ol o zaman deli olur herşey yolunda gibi davran o hiç olmamış gibi. Şimdi seni üzüntüden köşeye çekildi sanacak. Eğer sende sürekli mutlu pozları verirsen o zamanda onu sevdiğini kıskandırmak istediğini düşünecek hiç sallama onu en iyisiYa abla ben ona asla geri dönmem. Beni kıskançlık krizlerine soktu ve bir gram uyuyamıyorum düşünmekten ayrıldıktan sonra. Kızlarla iç içe sosyal medyada. Ben asla ona ilk adım atmam. O böyle yapınca bende inadıma yapıyor diye seviniyordum ya. Peki ben dondurmuştum hesaplarımı. Uzuldugumu sana mı? Sence açayım mı?
Aç hesabını da o kimmiş ki onun için mi kullanıyorsun sosyal medyayı . Sevmediğin bi adam hiç gerek yok böyle şeylere canım. Hem kizlaralan asna fisna pozlar verdiyse bitsin daha olmasın aaa ben aşkım dan gebersem de o fotolari gordukden sonra tovbeler olsun bakmam yüzüne adqmin
Hepsini mi kontrol ediyorsunuz yani yanlış anlamayın yorumumu tabiKızlar, ayrılık sonrası bu adamcağızlar neden her hesabını açıp, sanki gözümüze gözümüze sokmak için bin türlü gösterme çabası içine düşerler ki? Var mı aranızda sizin ayrildiginiz ve ayrılık sonrası bir şeyleri sizin gözünüze sokan erkek tipleri? Geri döndüler mi sonra tıpış tıpış? (Siz ayrılmışsınız ama)
Üzül agla sızla baska kızlara neden gitmiş o kişiYa abla ben ona asla geri dönmem. Beni kıskançlık krizlerine soktu ve bir gram uyuyamıyorum düşünmekten ayrıldıktan sonra. Kızlarla iç içe sosyal medyada. Ben asla ona ilk adım atmam. O böyle yapınca bende inadıma yapıyor diye seviniyordum ya. Peki ben dondurmuştum hesaplarımı. Uzuldugumu sana mı? Sence açayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?