Saçma aşk bitişleri

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Kızlar, ayrılık sonrası bu adamcağızlar neden her hesabını açıp, sanki gözümüze gözümüze sokmak için bin türlü gösterme çabası içine düşerler ki? Var mı aranızda sizin ayrildiginiz ve ayrılık sonrası bir şeyleri sizin gözünüze sokan erkek tipleri? Geri döndüler mi sonra tıpış tıpış? (Siz ayrılmışsınız ama)

Neden takip ediyorsunuz? Madem terk ettiniz,takip de etmeyin. Bakmazsaniz görmezsiniz haliyle :)
Neden takip ediyorsunuz? Madem terk ettiniz,takip de etmeyin. Bakmazsaniz görmezsiniz haliyle :)

Ben terk ettiğim için yapıyor bu saçmalıkları diye düşünüyorum çünkü gözüme sokuyor arkadaşlarıma takip atıp. Bir de ben ayrıldım ya hani var mı senin başından geçen öyle bir ilişki, yani geri geldi mi?

Ben bi kez ayrilmistim o zaman sevgilim tüm sosyal hesaplarını kapatmıştı hatta işyerinden izin alıp 14 gün k endini odaya kapatmıştı . Annesini bile aramamış hiç öyle hayata kusmustu .. kilo vermiş sakal saç uzamisti .. Çok aşıktı be benim adam vay anasını ne günlerdi şimdi evliyiz 2 yılı devirdik çok şükür .. baska da tecrübem yok :)

Senin takip edip catlayacagini düşünerek yapiordur herhal.. kaybettiğim adama bak diyor dur içten içe

Allahım çok güzelll

Geri geldi mi derken? Kız sen zaten adami terk etmissin sen geri gel diye yapiyo benm tek ilişkim oldu,onunlada evliyim. Çizgili pijamasiyla oturuyo dizimin dibinde

Bence o geri donerde sen geri döner misin o önemli :)

Ya abla ben ona asla geri dönmem. Beni kıskançlık krizlerine soktu ve bir gram uyuyamıyorum düşünmekten ayrıldıktan sonra. Kızlarla iç içe sosyal medyada. Ben asla ona ilk adım atmam. O böyle yapınca bende inadıma yapıyor diye seviniyordum ya. Peki ben dondurmuştum hesaplarımı. Uzuldugumu sana mı? Sence açayım mı?

Bence ona karşı pasif ol o zaman deli olur herşey yolunda gibi davran o hiç olmamış gibi. Şimdi seni üzüntüden köşeye çekildi sanacak. Eğer sende sürekli mutlu pozları verirsen o zamanda onu sevdiğini kıskandırmak istediğini düşünecek hiç sallama onu en iyisi

Aç hesabını da o kimmiş ki onun için mi kullanıyorsun sosyal medyayı . Sevmediğin bi adam hiç gerek yok böyle şeylere canım. Hem kizlaralan asna fisna pozlar verdiyse bitsin daha olmasın aaa ben aşkım dan gebersem de o fotolari gordukden sonra tovbeler olsun bakmam yüzüne adqmin

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim ablam. Bu yazılarınız iyi geldi:))

Hepsini mi kontrol ediyorsunuz yani yanlış anlamayın yorumumu tabi
Hepsine bakıyorsanız meraktan ama bir kişi ise o unutamamaktan
Neden bakıyorsunuz ki onlar size baksın geçmişe fazla bakmamalı Allah muhafaza boynumuz tutulur :)) karşıdan gelenleri kaçırırız dmi bırakın geçmişi

Üzül agla sızla baska kızlara neden gitmiş o kişi
Sizi oyle ağlanacağına varlığı ile
Yokluğu ile ağlatsın
Seven insan ağlatmaz net..

Hem terk edip hem mutlu olmasina tahammul edememek nasil bir egodur ya?
Ben sevgilimden ayrilip hayatima baskasini aldigim halde face sifremi degistirememistim,girmeye calisir-degistirdigimi gorse uzulur diye. Yenisine de tembihlemistim bana faceden yazmazdi :) adam her aradiginda ne kadar mutlu olursam olayim derin nefes alir sesimi mutsuz hale getirir öyle konuşurdum :)

Siz de madem terkettiniz birakin toparlan.a surecini atlatsin,kendi haline baksin...neden pesinize takilsin istiyosunuz ki?
Ayrica bence nispet icin degil mutlu oldugu icin atiyor o resimleri. Eger has arkadaslara sahipse insan ayriliktan sonra sarip sarmalaniyor. Kafasi dagilsin diye icmeye,eglenceye vs götürmüş olabilirler...
Umarim bundan sonraki hayatinizda ikiniz de cok mutlu olursunuz

Kızlar size çok tuhaf bi hikaye anlatıcam arkadaşım yazdııryor bana. Sizlerle paylaşmamı istedi. Benim arkadaşım biseksüel yani hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor. Bi sevgilisi vardı 4 yıllık. Ondan ayrıldı. Sonra bir kadınla tanıştı kadın arkadaşımın üzerinde psikolojik baskı kurarak onunla beraber oldu. Arkadaşım bir daha kadınla görüşmdi. Sonra bu kadınla arkadaşımın eski sevgilisi aynı ortamda denk geliyor. Sonra birlikte olmaya başlıyorlar. iki ay boyunca sadece yatıyorlar. Sonra o şerefsiz erkek arkadaşımın ayaklarına kapanıyor barışmak istiyor benim arkadaşımın da kalbi yumuşuyor tam barışacak, bi öğreniyor o birlikte olduğu kızla 4 yıllık sevgilisi birlikte olmuş. Şimdi çok kötü halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…