- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikirleri bir çerçeve içinde beyan etmektir en güzeli. Bunu istemesem neden konu açayım?iyi de tartışmayalım mı? fikirlerimizi beyan etmeyelim mi? fikir ayrılıkları güzeldir. tartışırken olay değişir göremedign düşünmediğin birşeyi biri yazar haklısın olursun... yada haksızsınız der konuyu da kapattırırsın kimse yorum yazamaz.
O çocuk 10 yaşına geldi diyelim.. Evde iki huysuz (Gerçekten özellikle babam, annem de eskisi gibi sabırlı ve güleryüzlü değil artık :) ihtiyar, hiçbir şeyine düzgün koşturamayan anne baba, arkasını toplayan bir yardımcı.
Bir de ona güleryüz gösteren her şeyine yetişecek ablası, benden bile iyi ilgilenecek abisi ve dengi bir kardeş. Ben de bu açıdan bakmıştım.
Ben akıllarını çelmiyorum.. Sadece ikisine de teklifimi yaptım. Onun dışında ağzımı açmadım :)Aslında hiç belli olmaz,tekne kazıntısı deriz ya,çok değerli olurlar:)
Gençlikte çocuk büyütürken bir şey anlamamışız,küçükle tadına vardık diyen çok var.
Bence annenle babana "nasıl yapacaksınız" demek yerine cesaret vermeniz daha yerinde olur.
Yurtdışına götürürüm,imkanlar daha iyi olur derseniz tabii ki akıllarını çelmiş olursunuz.
Ben de gayet sakin ve ''düzgün'' belirttiğime inanıyorum.Elbette elim asla sizin hayatınıza uzanmaz ne münasebet.O konuyu anneme kızdıktan sonra açtım, kendinizle çelişmeyin. Ben annemden daha o konuyu açtıktan sonra gittim özür diledim, af diledim. Anne kız barıştık biz, gerisine sizin eliniz uzanmaz.
Siz bana iyi abla deseniz ne olur, demeseniz ne olur, hayatımıza ne etkiniz olabilir?
Ben her düşünceye açığım da, saygısızlığa ya da hadsizliğe değilim.
Böyle ithamlar görüş değil, bal gibi hakarettir.
Görüşünü bildiren nasıl da 'sakin' ve düzgün belirtiyor ama?
Benim bebeğim doğdu bile, okumamışsınız sanırım.Bana kalirsa yapma derim cocuk annenin cocugu annesine onun sevkatine emzirmesine ihtiyaci var helen kendi bebegin dogsun bakalim cidden ikisinede ayni ilgiyi gosterebilecekmisin. Koskoca yetiskin insanlar madem yapmislar bir hata ceremesinide cekecekler. Yariyil tatiline gondermiyorlar cocuklarini tamamen sana veriyorlar farkindasin dimi istedigin seyin ne oldugunu. O cocuk buyudugnde kisiligini nasil etkileyecek hic dusundunuz mu bunu ? Cocugun anne babasi hayatta saglam ama cocuk ablasi ve enistesinin evinde yasiyor ve anne baba diyebilecegi kimse yok ortada.
Iyi birsey yaptigini saniyorsun ama ortada bir cocuk soz konusu oyuncak degil kafana gore bebegin anne babasindan alip goturemezsin, annen baban hayatta olmasa anlarimda simdi ne alaka yani. Yana cocuk buyuk olsa en azindan 14-15 yasina gelmis olsa yanina al okut buyut yetistir yine derim ama su yaptigin cocugun tum hayatini etkiler.
Bana kalirsa hata edersin ve annende eger azicik annelik duygusu varsa yada olusursa yeni dogmus bebegini tutupta sana vermez.
benim derdim kavga değil. oturduğum yerde oldukça sakin bir halde yazıyorum.Fikirleri bir çerçeve içinde beyan etmektir en güzeli. Bunu istemesem neden konu açayım?
Bir anneyi böyle gösterişçi ve tuhaf diye itham etmek ne kadar saygı çerçevesi içinde bir yorum? Benim göremediklerimi kimse çemkirmeden de çok güzel gösterenler var.
Tartışmayı yapıyoruz, ama bazıları işi kavgaya götürmek istiyor, ben de buna düşmek istemiyorum.
Daha öğrenmediler, göstermemiş.kardeşinizin cinsiyeti ne
Fikirleri bir çerçeve içinde beyan etmektir en güzeli. Bunu istemesem neden konu açayım?
Bir anneyi böyle gösterişçi ve tuhaf diye itham etmek ne kadar saygı çerçevesi içinde bir yorum? Benim göremediklerimi kimse çemkirmeden de çok güzel gösterenler var.
Tartışmayı yapıyoruz, ama bazıları işi kavgaya götürmek istiyor, ben de buna düşmek istemiyorum.
Ya hayır asla kavga falan öyle bi niyetle yazmadım ben.Sadece o konunuz beni çok üzmüştü ama ne güzel özür dilemiş anne kız aranızı düzeltmişsiniz çok sevindim.Tuhaf dememe alınmışsınız sanırım.Hakaret anlamında yazmamıştım aslında ama kırmışım sanırım sizi o nedenle özür dilerim.Çocuk konusu olunca ben her konuda böyle aşırı hassas oluyorum bazı özel nedenlerden dolayı yoksa bu kadar da karışmam aslında konulara ama neyse bu son olsun benim için :)Fikirleri bir çerçeve içinde beyan etmektir en güzeli. Bunu istemesem neden konu açayım?
Lohusayım kırıldım.. Rica ederim :)Ya hayır asla kavga falan öyle bi niyetle yazmadım ben.Sadece o konunuz beni çok üzmüştü ama ne güzel özür dilemiş anne kız aranızı düzeltmişsiniz çok sevindim.Tuhaf dememe alınmışsınız sanırım.Hakaret anlamında yazmamıştım aslında ama kırmışım sanırım sizi o nedenle özür dilerim.Çocuk konusu olunca ben her konuda böyle aşırı hassas oluyorum bazı özel nedenlerden dolayı yoksa bu kadar da karışmam aslında konulara ama neyse bu son olsun benim için :)
Lohusayım kırıldım.. Rica ederim :)
Oğlum doğmadan önce bu kardeş konusunda biraz sıkıntı çektim kabul edemedim ama sonra erkek kardeşim aklıma geldi, onu da oğlum gibi büyüttüm. Şimdi ben de hem kardeşlerim hem bebeğim konusunda hassaslaştım.
Konumu bir daha okudum, ben de çok abartmışım, sığ tepki vermişim, o sinirle konu açmışım. Annem hep dedi sen beni doğurunca anlayacaksın diye, öyle oldu gerçekten.
ablan kardeşin uzak mı? onlar da göz kulak olurlar yardımcı ile beraber.Lohusayım kırıldım.. Rica ederim :)
Oğlum doğmadan önce bu kardeş konusunda biraz sıkıntı çektim kabul edemedim ama sonra erkek kardeşim aklıma geldi, onu da oğlum gibi büyüttüm. Şimdi ben de hem kardeşlerim hem bebeğim konusunda hassaslaştım.
Konumu bir daha okudum, ben de çok abartmışım, sığ tepki vermişim, o sinirle konu açmışım. Annem hep dedi sen beni doğurunca anlayacaksın diye, öyle oldu gerçekten.
Benim bebeğim doğdu bile, okumamışsınız sanırım.