Saçma bir tatil tartışması

Ayy ama topluluk olmanın tadı başka inanın bizde gidiyoruz voleybol oynuyoruz denizde güreş yapıyoruz iddaaya giriyoruz langırt oynuyoryz
Hesabına 101 oynuyoruz
Yani yiyoruz içiyoruz eğleniyoruz
sohbet muhabbet tadı başka
Basbasa olmak isteyen kalkıp gidiyor zaten
Ama bizim yaslarımız bir
Ben hariç diğerlerinin yaşı yakın benim yaşım küçük sadece azcık

Ne alaka ya, bekar halinle abisinin karısıyla tatile git, evlen, yüz sene arkandan dedikodunu yapsınlar
Deli misin sen?
Ayrıca sevgiliyle çıkılan tatil bir zevktir ya, heyecandır. Adam buna bile mirin kirin ediyor. Zaten ilişkinizin bir buçuk senesi koronaya denk gelmis, bir aktivite yapmadan geçmiştir, zannediyorsundur ki 'korona yüzünden boyle,normalde boyle degil'
Amma ve lakin yanılıyorsun.
İçi geçmiş adamdan ne köy olur ne kasaba.
Ben ki damarlarında kandan çok tatil aşkı akan biriyim, bir gunlugune bile şehir, iki günlüğüne bile ülke değiştirebilirim, yeter ki fırsat olsun . Ama asla gitmezdim, kimseye de laf vermezdim

Ne alaka ya, bekar halinle abisinin karısıyla tatile git, evlen, yüz sene arkandan dedikodunu yapsınlar
Deli misin sen?
Ayrıca sevgiliyle çıkılan tatil bir zevktir ya, heyecandır. Adam buna bile mirin kirin ediyor. Zaten ilişkinizin bir buçuk senesi koronaya denk gelmis, bir aktivite yapmadan geçmiştir, zannediyorsundur ki 'korona yüzünden boyle,normalde boyle degil'
Amma ve lakin yanılıyorsun.
İçi geçmiş adamdan ne köy olur ne kasaba.
Ben ki damarlarında kandan çok tatil aşkı akan biriyim, bir gunlugune bile şehir, iki günlüğüne bile ülke değiştirebilirim, yeter ki fırsat olsun . Ama asla gitmezdim, kimseye de laf vermezdim
Ben de aynı şekildeyim bu aile sevgisi içimi şişirdi ben ağaçtan çıktım sanki

Baş başa güzel bir tatil yapmak varken, sizi ailesinin tatil planına dahil ediyor. Ayrıca size fikrinizi bile sormamış, resmen emrivaki yapıyor. Çok sinir bozucu. Ben olsaydım böyle bir durumda asla gitmezdim.

Bu arada bana ailesine bağımlı, hayır diyemeyen bir tip gibi geldi. Düşman başına.

Erkek arkadaşınız ileride yaşayacağınız sorunların sinyalini şimdiden veriyor. Gözünüzü dört açın.

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
One öyle be gerçekten sanki sürekli tatile gitmişsiniz de bi kerede ailemle olalim demiş gibi. Sıkıcı

Aileyle arkadaslarla tatile gitmeyi severimde basbasa cogunluk gidiyosak senede bir onlarlada gideriz sevgiliylen tercih etmezdim ayrica

Baştan böyle adamla bence sen uzun vadeli düşünme.
Ayrica sevgiliyken yazlıklarına gitmen de hoş olmamış. Türk insanı malesef çok ataerkil, en 'ay biz ne moderniz' diyeni bile kuyruğuna basınca 'senin kızın bizim evden çıkmıyordu' moduna bağlıyorlar. Benim de başıma gelmişti, görsen kadın laiklik abidesi, ne zaman evine gitsen şişe şişe şarap hediye eden, (lafta) kızının sevgilisinin de oğlunun sevgilsinin de evinde yeri olduğunu iddia eden, 'kendisinden epey küçük erkekle gönül ilişkisi yaşayan ,bana da bayılan,hediyelere boğan kadın ben oğlunu terk edince anneme bir şekilde ulasip 'ne sahipsiz kız yetiştirmişsin, bizim evden cikmazdi' diye çirkef çirkef konusmustu.
Yani kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, bu şekilde aileyle ortak iş yapma. Yüzüne neşeyle 'ah güzel kızım,ne iyi yaptın evimizi neselendirdin' derler, on sene sonraki olası bosanmanizda bile bunun önüne sunarlar. Çünkü kafa bu , malesef...

'Biz böyle toplu tatillere gideriz' çok rahatsız edici bir cümle.
Sevgilinin, eşinin fikrini sormak fln yok. Ayrıca en nefret ettiğim şeydir eş ailesiyle tatil yapmak. Onların yanında insan kendi gibi olamaz ki, tatil bu sonuçta. Oram açıldı mı, şunu dedim yanlış anlaşıldımı derken tatil zehir olur.
Malesef sevgiliniz sizin düşüncenizi umursamıyor. Sizin yerinizde olsam ayrılırdım. Ayrıca bu küçük bir mesele falan değil, kimse size ailesiyle tatil yapmayı diretemez, iki gün sonra 'bizde böyle' diyerek baska seyler yaptırmaya kalkar.

Adam sizi oraya tatile götürmüyor yalnız. Çay çorba servisine yengelerinin yardımına destek olarak götürüyor. Oraya gidince tatil yapmayacağınızı bilerek gidin. Abilerin de yaşları çok büyük değil ama bekar olsalar herkes sevgilisiyle gelecek olsa bir nebze gidilir belki ama evli barklı insanlar ailecek tatile gidiyorsa ailemle vakit geçireyim muhabbet edeyim dye gider. Hele de o tatil otel değil ev villa olursa kadınlar hizmetli vazifesini görür. Boş kalan zamanlarda kendi aralarında sohbet ederler falan. Siz de taze gelincik olduğunuzdan gözler ekstra üzerinizde olur. En iyi performansınızı sergilemeniz beklenir gelin adayı olarak. Pöff ben fenalaştım burda 😏

Buldum
Akıl verin😔 Ya okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum😔 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo😬 mu demeliydim ne

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
Bir önce ki konunu okumuştum gerçekten ayrılmalısın bu düşüncesi evlenince çok daha acı verecek olaylar yaşayacaksın gibi hissediyorum güzelim 24 yaşındasın dert etmene gerek yok ayrıl gitsin adam rahat sende memnun etmeye çalışıyorsun

Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı.

Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz

Şimdi geçen sene geldin bu sene ailemle ne sıkıntın var oldu

Bela geliyorum diyor resmen.

Ablacım sen anlamiyor musun bunun ne kadar aileci olduğunu. "Hayatimda olacaksan" ifadesi ile kabul etmezsen sonu ayrılık demeye getiriyor

Sana demek istiyor ki ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.

Bununla evlenirsen çok pişman olacaksın. Ailesi ile aranda geçecek en ufak bir sürtüşmede daima hatalı olacaksın.

Ayrıca bu kalabalık aile tatilinde yemek pişirmek kime ait olacak sence? Kadinlara tabiki. Sonra günün 3 saati mutfakta ; o esnada havuzda yüzmekte olan adamlara yemek hazırlayarak gecireceksin.

Diğer mesele. Bayramda senin ailenle olma arzun sevgilinin nezdinde üzerine konuşulması gerekmeyecek kadar önemsiz bir konu. Çünkü bayramlar onun ailesi ile gecirilmelidir.

Bununla evlenip de buraya " eşim şöyle aileci böyle aileci" diye konu açarsan, ahdım olsun konuna "oh olsun" diye yorum yazacağım.

Ben severim kalabalık eğlenmeyi, hele bir de virüs faktörü var villa kiralamak bana daha cazip geliyor bu yaz için. Bu gelen çiftlerin içinde çocuklusu yoksa ben yalnız gitmekten daha çok tercih ederdim.Ama hem fikir sorarmış gibi yapıp hem de bizde böyle istersen gibi tavırlardan sebep gemileri yakardım o ayrı

Back
X