Saçma bir tatil tartışması

Bu adami tutmalı minareden atmalı
Yandım anam dedikçe altına odun atmalı🤣

Ic ice iliskileri hic sevmem aksine toplumumuzda da ic ice aile iliskileri cok fazla, kadin ve erkek degil kadın ve tum sulale evleniyor mübarek!
Evlenince boyle olacaksa ben derdim ki, senden ayriliyorum dilerim karsina ailenden koparacak beni mumla aratacak biri denk gelir! Hic oyalanmayin bu ana kuzusuyla önünüze bakin

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
Ayyy hiç sevmem toplu tatill. Eşimle başbaşa tatil en güzeli. Kimsenin keyfine uyamam

Bekar çift olarak sevgilimin aile üyeleri ile kırk kişi bir arada villada (Tatil beldesinde olup müstakil İki katlı olan her yapıya villa deniliyor öyle gözünüzde hep 500 metrekare yer canlanmasın) vakit geçirmek nedir? Hem tatilden birşey anlamazsınız akşama kadar aç doyurursunuz hem yaşadığınız her diyalog evlendikten sonra bile 500 kez önünüze getirilir.Gencecik insanlarsınız karavan kiralayın ,bungalov ev kiralayın görün birlikte nasılsıniz? Ten uyumunuz var mı? Adam resmen abileri ile tatile çıkabilmek ,o gruba dahil olabilmek için sizi çağırıyor !

Aşırı bencil bir adam.
Evlenecekseniz iki kez düşünün.
Çok gençsiniz yani insanın kanı kaynar.
Derdimi tasamı birkaç günlüğüne yaşadığım şehirde bırakıp sevgilimle tatile gitmişim, kaldığım villanın evin, otelin neyse işte canım istediği an istediğim köşesinde deli gibi özgürce sevişemeyeceksem, kendimi kasacaksam ne anlamı var ki?
Nasıl olsa benimle baş başa bir yerlere kaçmak isteyen adam bulurum böylesi ile de ilişkimi sorgularım ben.

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
50 yasındakı amcalarla tatıle gıtmek .Gercı ben çok munzevıyım tatıllerde .Aynı yaş geubu ıle eglencelı olur .Tabı akıllarda uyuşuosa.

Yani hatalı bir taraf yok. Beklentileri birbirinden çok farklı iki taraf var. Bu şekilde çok sorun yaşarsınız gibi.
2 yıllıkken10 yıllık gibi demişsiniz 10 yıllıkken nasıl olur bilemedim.
Ben de sizin kafadayım biraz. O yüzden bana da çok sinir bozucu geldi durum. Ama kimisi de tatili böyle kalabalık seviyor

Bence tartışma konu ismindeki gibi sacma ya da kucuk birsey degil, sevgilinin tamamen sana ve iliskinize bakis acisini, evlenirseniz geleceteki hayatını kanitliyor.

Gorunen köy cok yakınında, bu sana iliskini sorgulayip hayatini kurtarmak icin bir sans resmen, sen bu sansi degerlendirmezsen ilerde ah vah neden boyle oldu, kaderim ne kotuymus diyeceksin ama halbuki kaderin senin secimin olacak, sen ne secersen o yasanacak.

Buradaki herkes gibi ayrıl diyorum ben de. "Bizde böyle toplu tatiller olur" nasıl bir söz öbeği yaa... Bunu böyle hanzo gibi söyleyen adamla yola çıkılmaz. Aynı şekilde açılan bir konu vardı daha yeni "eşimle tüm planlara dahil olan kayınbirader ve elti" gibi bir şeydi. Aynı hanzo şu an boşanmamak için çırpınıyor.
Bu yolun sonu belli.

Yaşlarımız 24-27 gelenlerin de 30-36
Ay lütfen gitmeyin.
Şu evli halimle bekar ya da sevgili birileriyle villa tatilini düşünemiyorum, gerçekten karşılıklı sinir harbi.
Villa tatili otele benzemez, iş yapılır yaptırılır.
Fakat hiç tanımadığınız insanlarla beraber bir eve tıkılmak üstüne üstlük saçma sapan iş bölümlerinde bulunmak gerçekten eziyet.
Yapsan bir dert, yapmasan öyle.
Herkesin kaşı gözü ayrı oynayacak, fiskos laf söz ohooo.
Sevgiliniz keyif sürecek, el ense kebap, siz insanlarla tanışma kaynaşma çabası, bir sürü akıl veriyorum ayağına sokulan laf, iş güç derken adamı görmeden kendinizi heba edeceksiniz.
Hiç gerek yok hiç.

Genelde(hepsinde degil) kalabalik ailede yetismis erkeklerde var bu.Sen romantik bir kacamak gibi hayal etmissin,o hisim akrabalariyla vur patlasin cal oynasin derdinde :)
Ayrica 2 sene de iliski icin az bir zaman degil,9 ay icerisinde evlenip bosananlar bile var forumda.
Ben konusun derim,beklentilerinizi anlatin.o Klasik,bilindik bayram kutlamasi istiyor,siz kacamak yapipi gozlerden uzak olmak istiyorsunuz.

Herkes kendi değerini ve yerini kendi belirler. Eski sevgilisi ile baş başa dünyaları gezen adam, bana gelince ailesinin yazlığını layık görüyorsa ve kız kardeşi ve yengeleri ile ona ve ailesine hizmet etmemi bekliyorsa, sırf baş başa zaman geçirelim dedim diye, senin baş başa olma sevdan diyerek sanki bu ilişkiyi bana yardım olsun diye yaşıyormuş gibi bir hava yaratıp, işine gelirse bizde böyle tavrı ile rest çekiyorsa ve sen bu adamı sevgili diye hala koluna takıyorsan bu muameleyi hakediyorsun kusura bakma. Bu adamın eski sevgilisi ile her tatilde kumru gibi baş başa takıldığını bildiğin halde sani ailesinin yanına ilk tatile götürmeye kalktığında kapı önüne koyacaktın. Adamın tatil anlayışı bu olsa hadi neyse ama potansiyeli olduğu eski sevgiliden belli ama sana bu potansiyeli kullanası yok, seni o kadar değerli görmüyor demek ki. Ama bizim milletin kızlarında sorun var, hiçbir resmi sıfatı olmadığı halde adamın ailesinin içine girmeyi, onlarla takılmayı, yemek temizlik yapmayı, ilişkiyş ciddi görmek olarak algıladığı için böyle saçma sapan görüşme ve tatil isteklerine başta balıklama atlıyorlar sonrada başlarına ne gelirse bundan geliyor. Bırak arkadaşım evlenince zaten bütün sülale ile muhattap olacaksınız zaten , neden bu acale? Ayrıca aile ile tanıştırma ilişkiye ciddiyet katan bir şey değildir. Benim 38 yaşında evlenen kuzenim neredeyse ergenliğinden beri takıldığı bütün kızları bırakın anne babasını, bizle bile tanıştırdı. Ailesinin ve bizim tanışmadığımız tek kız arkadaşı şu anki eşidir mesela. Kıza böyle bir teklifle gittiğinde kız haklı olarak; şimdi ne gerek var, önce biz bakalım ilişkimiz nasıl gidecek, baş başa nasılız zaten ilerde istersek ilişkimize resmi bir sıfat vermeye karar verdiğimizde görüşeceğiz demiş. Ben tanımadan kızın bu kendinden emin ve cool duruşuna hasta olmuştum.

50 yasındakı amcalarla tatıle gıtmek .Gercı ben çok munzevıyım tatıllerde .Aynı yaş geubu ıle eglencelı olur .Tabı akıllarda uyuşuosa.
Konu sahibinin yazdıklarında 50 yaşı göremedim ben neden 50 yaş yazdınız ilk sayfada var katılacakların yaş aralığı 30,37 yazıyor.

Konu sahibi size gelince adam zaten kendisini belli etmiş ben böyleyim diyor üstelik virüs ortamında toplu bir şekilde aynı evde kalınmak nedir? Bazen rest çekmek en iyisi oluyor üstelik bayramda ben ailemin yanında olmak isterdim şahsen. Sizin yapınızda böyle toplu organizasyonlara katılmak varsa sorun etmiyorsanız bilemem tabi ama tatilde dinlenmek isterim yemek yap bulaşık yıka temizlik yap bir tatil bana göre değil.

herşeyin yeri ayrıdır. yeri gelir beraber de tatile gidebilirsiniz tabi. ama ilk tatiliniz sanırım bu ve bu durumda kalabalık olmak benim de hoşuma gitmezdi.
mesela ben sürekli başbaşa olmaktan sıkılırım. sevgilim de öyle. 1 kere yalnızsak diğer buluşmada arkadaşlarla plan yaparız ama işte zamanlama önemli.
bir de ailesi ile samimiyetiniz yoksa bir anda tatilde bir araya gelmek gerer cidden.

ben duymadım sülalece tatile gididldiğini. tuvaleti falan olmaz yani

Back
X