- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
-
Çok teşekkür ederim, çok haklısınız. Okuldan mezun olalı 2 sene oldu, 2 senedir çeşitli yerlerde çalıştım ama gerçekten istediğim, garantili bir işi yeni buldum sayılır. Ona gireceğim inşallah.4 sene 1460 gün eder:))
Bulma ihtimalin kuvvetle muhtemel...
Çalışıyormusun?
Yeni bir ilişkiden çıktığın için bu tarz şeyler düşünüyor olman normal ama çok kafana takmamalısın ...
Yeterki ilişki yaşayayım,30dan evvel dünya evine gireyim diye acele edip yanlış kararlar verme gözünü seviyimmm...
Haklısınız. Kriterlerimden vazgeçmeyi düşünmüyorum zaten. Yoksa çok mutsuz olacağımı biliyorum...Mutsuz bir evlilik yapmaktansa 30 u geçmiş olmak iyidir 30dan önce evlenicem diyesakın kriterlerinizden vazgeçmeyin
Maşallah, Allah mutluluğunuzu bozmasın. :)27imde eşimle tanıştım bir sene sonra evlendik. 30da anne oldum. Şimdi tatile gidiyoruz, kızımız da koltuğunda uyuyakaldı yolda ❤ Moralini bozma. kısmet bu işler...
Evet 93 lüyüm. Dün Doğum günümdü. Aslında bu zamana kadar iyiydimde, Doğum günüm de geçince gereksiz bir korku bastı içimi geç mi kalıyorum diye ama saçma bir korku işte biliyorum bunu da...Şayet profilindeki gibi 93’lü isen 26 yaşında değil tam 25 yaşındasındır. 30 yaşına da 4 yıl değil 5 yıl var.
“Kendimi geliştirdim” diyen insanların böyle hatalarını görmek beni üzüyor
Annemler genel olarak destek bana ama bazen sinirlenince böyle şeyler söyleyebiliyorlar. Siz ne yaşadınız bilmiyorum ama benimki çok sancılı bir ilişkiydi, nişan tam olacakken ondan ve onun ailesinden kaynaklı sebepler yüzünden iptal oldu falan, o ve ailesi çok yanlışlar yaptı ben de dayanamadım 1 ay önce bitirdim şimdi hala Peşimde koşuyor ama o güven o sevgi bitince olmayınca olmuyor işte... Aslında olmayacağını biliyordum içten içe ama yalnız kalma korkusu, başka biri çıkmaz korkusu, yılların getirdiği alışkanlık, başka birini tekrar tanıma korkusu falan filan derken yıllar kuş oldu uçtu gitti ama bana da çok şey öğretti aslında. Bir yandan da diyorum zaten çocuk sayılacak bir yaşta, yeterince Olgun değilken başladığım bir ilişkiydi ilerde daha iyi şeyler yaşama şansım var diyorum. Bazen de böyle korku basıyor işte.Bu konuyu ben açmış gibi hissettim sanki. Anne kısmı hariç ve 6 yıllık ilişkim de olmadı.Ama ben de 26 yaşındayım ve 30dan önce evlenmek istiyorum. Karşıma da kimse çıkmayacakmış gibi geliyor. Daha doğrusu istediğim gibi birisi. Ben de çareyi kadercilikte buluyorum. Nasip, kısmet diyerek...
Dün Doğum günümdü ama, şimdi 26 yaşımdan gün alıyor olmuyor muyum ben? :/93 doğumluysanız 25 yaşındasınız 26 değil. Evet buna takıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?