- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
- Konu Sahibi oyledegilboyle
Sakın derim sakınemlak kiraya verecek kgs sistemiyle.biz uğraşmayacaktık kira işleriyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın derim sakınemlak kiraya verecek kgs sistemiyle.biz uğraşmayacaktık kira işleriyle.
neden kiSakın derim sakın
Arsa almak ve kentsel dönüşüme girecek yerden ev almak daha mantıklı.İlk başlarda sikinti çekip sonra rahat edersiniz.Hemen konuya gireyim.Bazı sebeplerden dolayı evimizi satıyoruz yaklaşık 2 milyona.Bazo giderleri çıkarınca elimizde 1 milyon 600 bin kalıyor.
Bu evi satıp küçük iki daire almak istiyorduk.Bu iki daireyi kiraya verip biz başka bir eve kiraya çıkacaktık.Ama işler istediğimiz gibi gitmedi bu evler çok kötü.O yüzden 5 10 yıl sonra kentsel dönüşüme girecek bir yeri 1 milyon 200 bin kadara alıp diğer parayla arsa almaya karar verdik.Bu ev anca 4 bine kiraya verilir.Bizim kiraya çıkacağımız ev ise 8 bin civarı.Gerçekten hiç mantıklı bir iş yapmıyoruz gibi geliyor
Not:Oturduğumuz sitenin sorunları bitmiyor problemli bir yer ve İstanbul değil.
Siz ne düşünüyorsunuz siz olsanız ne yapardınız.Aşırı gerginim.Rahata erelim derken ekstra kira çıktı başımıza
Alla Alla ilginçmişdaha fazla bile getirebilirdi.Üniversite yanı.
tamam anadoluda küçük yerde alsınAnadoluda aliniyor
Hemen konuya gireyim.Bazı sebeplerden dolayı evimizi satıyoruz yaklaşık 2 milyona.Bazo giderleri çıkarınca elimizde 1 milyon 600 bin kalıyor.
Bu evi satıp küçük iki daire almak istiyorduk.Bu iki daireyi kiraya verip biz başka bir eve kiraya çıkacaktık.Ama işler istediğimiz gibi gitmedi bu evler çok kötü.O yüzden 5 10 yıl sonra kentsel dönüşüme girecek bir yeri 1 milyon 200 bin kadara alıp diğer parayla arsa almaya karar verdik.Bu ev anca 4 bine kiraya verilir.Bizim kiraya çıkacağımız ev ise 8 bin civarı.Gerçekten hiç mantıklı bir iş yapmıyoruz gibi geliyor
Siz ne düşünüyorsunuz siz olsanız ne yapardınız.Aşırı gerginim.Rahata erelim derken ekstra kira çıktı başımıza
tamam anadoluda küçük yerde alsın
ama orada 4-5 bin liraya küçük kötü öğrenci evini nasıl kiraya verecek?
ki verememiş /veremeyeceğini fark etmiş gibi duruyor zaten
700 bine 3 bin için bir şey demiyorum zatenKonu sahibi yanlış planlama yapmış o ayrı ama mesela eskisehirde 700 bine ev alıp 3 bine kiraya veriliyor öğrenciye
Fiyatlar sürekli yukarı yönlü. Biz ev almaya çalışırken tam kredi aşamasında satıcılar hep fiyat güncellemesi geldi diyerek işi bozdular. O yüzden piyasada sabit bir fiyat olmadığını düşünüyorum.Villayı ilana koymayı düşünüyorum ben de. Başka bir yatırım için. Satılmaz mı diyorsunuz ? Villa derken lüks havuzlu filan bir şey düşünmeyin bağ evi tarzı kaba inşaatı bitmiş. 4.5 milyon düşünüyorum. Piyasa neden kötü kriz kaynaklı mı seçim mi bekleniyor ?
kesin gelir diyorlar 30 yıllık bina çünkü.sizinki kaç yıllıktı ?Konuya dair yorumum yok ama kentsel dönüşüme inanma. Hesapta biz teeee on sene önce kentsel dönüşüme giriyorduk. Hatta ben üniversiteydim, annem odama gömme dolap yaptırmak istedi , 'kentsel dönüşüme giriyoruz,bugün yarın yıkılır' dedi,yapmadıyıl 2012 ..zaman geçti, 2019da bu sefer kesin kentsel dönüşüme giriyorduk, hatta bazı komşu apartmanlar yıkıldı.
Ne oldu? Seçimden sonra belediye değişti. öyle oldu böyle oldu falan, üç yıldır daha tık yok
Yani kentsel dönüşüm olayına güvenme Önümüz seçim hele şimdi, hiç guvenme
Bursa Görükle gibi duruyor, ama orda da öğrenci evleri dahi 1-1,5 milyon civarı.Alla Alla ilginçmiş
800 bine 1+1 daire alacaksınız ve 4-5 bine kiraya vereksiniz öyle mi?
üniversite mahallesinde oturuyorum, evet 1+1 5bine kiraya verilebilir, buralar da öyle oldu ama
o evin de fiyatı 1.5 milyon -belki daha fazla
ev 700-800 bin iken kirası 2-3 bindi
neredeymiş bu 800 bine alınıp 5 bine kiraya verilecek ev, çok merak ettim.
Elinizdeki daireyi satmayın demeye geldim.Hemen konuya gireyim.Bazı sebeplerden dolayı evimizi satıyoruz yaklaşık 2 milyona.Bazo giderleri çıkarınca elimizde 1 milyon 600 bin kalıyor.
2 kere eşyalı kiralık verdik evi öğrencilere, 2. kiracıdan sonra eşyaları çöpe attık komple. Ev sıfırdı bu arada, eşyalar da öyle.daha fazla bile getirebilirdi.Üniversite yanı.
Yüksek kira istiyorsanız dükkan yeri almak daha mantıklı değil mi?Arkadaşim iş yeri açacak.Fiyatları da 25-145 bin tl arasında bir aylık dükkan kiraları.Büyük bir şehirde de yaşamıyorum.Hemen konuya gireyim.Bazı sebeplerden dolayı evimizi satıyoruz yaklaşık 2 milyona.Bazo giderleri çıkarınca elimizde 1 milyon 600 bin kalıyor.