saçma sapan bir mevzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Borç alınacaksa birinden muhakkak parasını elden vererek değil banka hesabına yatırarak o dekontu da saklamak lazım. Fırsatçılar, utanmamışlar da. Siz kesinlikle para falan vermeyin.

Kayinbabaniza oğlu desin ki; baba biz ödedik. Ona rağmen ailemizden fazla para çıksın istiyorsan sen verebilirsin. Ama ağzına da lafı vermiş olursun diye...
Siz odediginiz bir parayı istediğinizin tekrar verirseniz yalancı konumuna dusersiniz.

Borç alınacaksa birinden muhakkak parasını elden vererek değil banka hesabına yatırarak o dekontu da saklamak lazım. Fırsatçılar, utanmamışlar da. Siz kesinlikle para falan vermeyin.
Bu kadına neden bu denli güvenildi inanın bilmiyorum, ben de hep sizin söylediğiniz gibi düşünürüm ve tebbirli hareket ederim ama bu sefer benim inisiyatifim dışında gelişti her şey.

Benim ağırıma giden de bu zaten, borcunu ödememiş, üstüne yatmış insan konumuna düştüm ve gerçekten çok üzüldüm.

Yahu bu kadın nekadar vicdansiz ya
Hadi verdi kayınpederin o parayı o kadın nasil yiyecek hicmi utanmıyacak
Ahireti hicmi hesaba katmiyo

Amaan şu yaşlılar da garip oluyor bazen. Borcu kaldı dedirtmem ne ya. Olmayan borç ödenir mi yahu. Eşin napsın etsin vazgeçirsin babasını. Sırf ki o kadın istediğini elde edemesin diye.

kayınpederıne bızım ona borcumuz yok
paranı sokaga atmak ıstıyorsan bunun ıcın bızı bahane etmene gerek yok borcumuz yoksa yoktur de

Allah Allah. kp'e diyin verdik. biz borcumuzu odedik. odicekse de kendi odesin ekstra. bile bile odenen borcu tekrar sakin odemeyin. kp odicem diye tutturuyorsa da gercegi bile bile kendi bileceği is. sizin cebinzden cikmasin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…