Saç Rengi ve Saç Boyama Saçtaki kızıllığı alma

Akaba

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
6.265
47.058
468
45
Öncelikle slmlar :) Dün gece saçlarımı açtım,önleri hariç çok güzel bi sarı elde ettim.daha sonra İgora 12.2 küllü sarı boyamama rağmen saçımın ön kısmı tuhaf bi sarı-turuncu oldu. fikri olan varsa yardım lütfen,ön taraftaki bu rengi nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleme:
Mor şampuan kullanmanı öneririm.
Ya da küllü bir ton ile cila yapabilirsin ama tam küllü ya da gri olan yerler varsa belki hafif yeşerebilir.

Küllü tonla cila yaptım saçım altın sarısı oldu,hatta bazı yerleri sarı sim dökülmüş gibi

Kaç numarayla yaptınız acaba birse içine ne kattınız? Normalde cila yapıldığında sadece tonu kırar yani altın sarısı yapması garibime gitti ben küllüyr yakın saçların yeşermesinden korkmuştum şahsen..

Kaç numarayla yaptınız acaba birse içine ne kattınız? Normalde cila yapıldığında sadece tonu kırar yani altın sarısı yapması garibime gitti ben küllüyr yakın saçların yeşermesinden korkmuştum şahsen..
Elimde 12.2 vardı onunla cila yaptım,dediğim gibi ön kısım turuncu,altları hafif küllü sarı,yan kısımlar sarı sim dökülmüş gibi . ne yapıp edip platin olmayan açık doğal bi sarı elde etmem lzm

Elimde 12.2 vardı onunla cila yaptım,dediğim gibi ön kısım turuncu,altları hafif küllü sarı,yan kısımlar sarı sim dökülmüş gibi . ne yapıp edip platin olmayan açık doğal bi sarı elde etmem lzm

Başta önleri dışında hepsi aynı renkti değil mi? Yani sadece önde turunculuk vardı.
Şimdi tüm saça cila yaptığınızda neden üç rnek oldu onu tam anlayamadım. 12.2 hiç kullanmaım genelde küllü ton için 12.1 gibi .1 olanları biliyorum ama 12.2 internettne bakınca onda güzel bir küllü görünüyor. :/
Bir de bu zaten açıcı serisiymiş. Siz açıcıyla sçtıktan sonra üstüne bunu sürdüğünüzdne farklı bir ton çıkmış olmasın? Yani amacı zaten açmak ya 12.2 nin..

Başta önleri dışında hepsi aynı renkti değil mi? Yani sadece önde turunculuk vardı.
Şimdi tüm saça cila yaptığınızda neden üç rnek oldu onu tam anlayamadım. 12.2 hiç kullanmaım genelde küllü ton için 12.1 gibi .1 olanları biliyorum ama 12.2 internettne bakınca onda güzel bir küllü görünüyor. :/
Bir de bu zaten açıcı serisiymiş. Siz açıcıyla sçtıktan sonra üstüne bunu sürdüğünüzdne farklı bir ton çıkmış olmasın? Yani amacı zaten açmak ya 12.2 nin..
Resimde gördüm bayldım ,bir de ben Ürdün'deyim satıcı hatunun İngilizcesi zayıftı,resmi gösterdim bu renkle elde edersin dedi.açıcıdan sonra tek sorun öndeki turunculuktu evet.şimdi Garnier 111 gümüş sarısı kullanmaya karar verdim ama içine gri boya katsam mı diye düşünüyorum

Resimde gördüm bayldım ,bir de ben Ürdün'deyim satıcı hatunun İngilizcesi zayıftı,resmi gösterdim bu renkle elde edersin dedi.açıcıdan sonra tek sorun öndeki turunculuktu evet.şimdi Garnier 111 gümüş sarısı kullanmaya karar verdim ama içine gri boya katsam mı diye düşünüyorum

Biraz daha rengini açmak istiyorsan normal bir renkle aç küllü ile değil. Daha sonra gri ya da küllü bir ton ile cila yaparsın. Yani şöyle tam çıkacka sonuçtns emin değilim saçını da görmedim ama 11.1 zaten küllü sen bunu yaptıktan sonra üstüne gümüş ya da başka küllü ile cila yapsan küllü olan yerler yeşerebilir. 11.1 in içine gri katıp kullanıyorlar genelde ama bilemedim pek. Gerçi gümüş çok etki etmiyor renk açısıından sadece küllendiriyor sma şu an küllü olan yerlere dikkatli kullanmalısın. Oraların tonunu değiştşrebilir.

Biraz saçmaladım ama anlatabildim mi acaba.. ^^'

Resim eklemeyi bilsem eklerim ama hiç görme daha iyi emin ol :D biri kullanmış 11.1 bakır turuncu bişi olmuş,kafam tamamrn karıştı benim,hem hiç saçmalamamışsın gayet mantıklı :)

Resim eklemeyi bilsem eklerim ama hiç görme daha iyi emin ol :KK70: biri kullanmış 11.1 bakır turuncu bişi olmuş,kafam tamamrn karıştı benim,hem hiç saçmalamamışsın gayet mantıklı :)

Doya yükle var cevap kutucuğunun altında oradan yükleniyor. ^^
Evet dediğin kişiyi gördüm. Son attığı fotoğraflara bir bak ill attığı gibi durmuyor. Senin saçların zaten açıcı ile açılmış. 11.1 i alıp açman pek olmayabilir sen daha çok turunculuk olan yerleri küllü olanlarla aynı ton yapmalısın.
Bu küllü olan yerleri ilk mi boyadın acaba?

İlk seferinde oryal oriel neyse o olmadan boyadım,ikinciyi oryel'den sonra,alt kısımlar da tatlı küllü sarılarım mevcut yani :) ben şimdi ne yapayım bilemedim

IMAG0102.webp
IMAG0107.webp
IMAG0102.webp
IMAG0107.webp

Resimler bunlar çift ekledim sanırım,görüp yardım edebilecek var mı acaba ?

Benim saçıma benzemiş biraz sen önce alabilirsen sen uyruğunda ben alırsam ben atarım sonucu hadiı bakalım

Saçın geneli aynı tenk görünüyor yani uçlar farklı gibi sadece. Aslında çok kötü olmamış rengi tatlı bir ton ama sen daha çok açmak istiyorsun sanırım istrdiğindrn koyu nu bu?

Hayaller küllü sarı gerçekler kınalı yapıncak oldu :D üsttekinde daha belli turunculuk,alttaki daha koyu çıkmış

Back
X