- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde 12.2 vardı onunla cila yaptım,dediğim gibi ön kısım turuncu,altları hafif küllü sarı,yan kısımlar sarı sim dökülmüş gibi . ne yapıp edip platin olmayan açık doğal bi sarı elde etmem lzmKaç numarayla yaptınız acaba birse içine ne kattınız? Normalde cila yapıldığında sadece tonu kırar yani altın sarısı yapması garibime gitti ben küllüyr yakın saçların yeşermesinden korkmuştum şahsen..
Elimde 12.2 vardı onunla cila yaptım,dediğim gibi ön kısım turuncu,altları hafif küllü sarı,yan kısımlar sarı sim dökülmüş gibi . ne yapıp edip platin olmayan açık doğal bi sarı elde etmem lzm
Resimde gördüm bayldım ,bir de ben Ürdün'deyim satıcı hatunun İngilizcesi zayıftı,resmi gösterdim bu renkle elde edersin dedi.açıcıdan sonra tek sorun öndeki turunculuktu evet.şimdi Garnier 111 gümüş sarısı kullanmaya karar verdim ama içine gri boya katsam mı diye düşünüyorumBaşta önleri dışında hepsi aynı renkti değil mi? Yani sadece önde turunculuk vardı.
Şimdi tüm saça cila yaptığınızda neden üç rnek oldu onu tam anlayamadım. 12.2 hiç kullanmaım genelde küllü ton için 12.1 gibi .1 olanları biliyorum ama 12.2 internettne bakınca onda güzel bir küllü görünüyor. :/
Bir de bu zaten açıcı serisiymiş. Siz açıcıyla sçtıktan sonra üstüne bunu sürdüğünüzdne farklı bir ton çıkmış olmasın? Yani amacı zaten açmak ya 12.2 nin..
Elimde 12.2 vardı onunla cila yaptım,dediğim gibi ön kısım turuncu,altları hafif küllü sarı,yan kısımlar sarı sim dökülmüş gibi . ne yapıp edip platin olmayan açık doğal bi sarı elde etmem lzm
Resimde gördüm bayldım ,bir de ben Ürdün'deyim satıcı hatunun İngilizcesi zayıftı,resmi gösterdim bu renkle elde edersin dedi.açıcıdan sonra tek sorun öndeki turunculuktu evet.şimdi Garnier 111 gümüş sarısı kullanmaya karar verdim ama içine gri boya katsam mı diye düşünüyorum
Resimde gördüm bayldım ,bir de ben Ürdün'deyim satıcı hatunun İngilizcesi zayıftı,resmi gösterdim bu renkle elde edersin dedi.açıcıdan sonra tek sorun öndeki turunculuktu evet.şimdi Garnier 111 gümüş sarısı kullanmaya karar verdim ama içine gri boya katsam mı diye düşünüyorum
Resim eklemeyi bilsem eklerim ama hiç görme daha iyi emin olbiri kullanmış 11.1 bakır turuncu bişi olmuş,kafam tamamrn karıştı benim,hem hiç saçmalamamışsın gayet mantıklı :)