- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
Kız vallahi korkulur sendenOlsun yine de ekledikten sonra konuşmaya başlayınca.
Kimsin diye öğrenmek için çok konuşmaya çalışacak.
Sen de ısrarla biraz tahmin etmeye çalış yahu diyeceksin :)
En son da geçen gün Gülay'la karşılaştım senden bahsettik, numaranı da o verdi.
Halini hatrını sormak istedim yazacaksın.
Sonra o Gülay kim yanlışlık olmuş diyecek.
Nasıl olur ya diyeceksin. Şaka mı?
Falan.
Sonra gerçekten o aradığınız kişi ben değilim diyince.
Yanlışlık olmuş sanırım yanlış numara vermiş, ya da eşek şakası yapmak istemiş
arkadaşım çok afedersiniz rahatsız ettim yaz bırak.
5 dk sonra yine yaz. Gerçekten çok kötü hissediyorum kusura bakmayın vaktinizi aldım diye uzat.
Konuşmak istiyorsa anlaşılır.
İstemiyorsa rica ederim iyi akşamlar der kestirir atarsa tamamdır.
Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Ya geçemezse testini sonraki adımın ne olucak neyi ispatlamaya çalışıyorsun sadık kalamıcağınımı böyle bi test düşünüyosan zaten bunu biliyosun boş yere huzurunu kaçırma ve sadece seni göreceği şekilde davran biryerde eksiklik vardır belkiMerhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Sizler anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Sevgi ayrı güven ayrı anlasmak ayrı ... Güven kirilinca sevgi bitiyo mu hemen tükeniyo mu yanı. Hey Allahim ya...KONU SAHİBİ EŞİNİ ÇOK SEVİYOMUŞ BİDE SADAKAT TESTİ YAPICAKMİŞ NASIL BİR SEVGİ BU??
Umarım benim başıma gelen senin başına gelmez. Gorursun o zaman ömur geçiyo mu gecmiyo mu.......esin yerinde olsam ben bosardim seni..
senin gibisiyle nasil omur gecer?
bugun whatsuptan denersin yarin baska turlu..
Efendim güven gitti mi sevgi de biter..Sizler anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Sevgi ayrı güven ayrı anlasmak ayrı ... Güven kirilinca sevgi bitiyo mu hemen tükeniyo mu yanı. Hey Allahim ya...
affetmek hata zaten bir hata yapmışsın bence bir hata daha yapma... affetmişsin bana yaptığın hata başım üstüne demişsin şimdi neyin güvensizliği güvenmiyorsan affetmiyecektin...Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Kiz Nomuno sen cok fenasin yawNe numaralar var, adam carpar tipten harbi
Kim soylediyse bunu guzel sallamis. Hic tanimadigin birini seviyorsun mesela yeri geliyor asik oluyorsun. Dogru durust tanimadigin adamin nesine guveneceksin? Sevgi ve guven cok ayri seyler. Kalbin kirilir, incinirsin kimi de sogur cektigi aci yuzunden. Yine de aci ceke ceke sogursun. Guven bitti hoop sevgi de ayni anda bitti.. Yok boyle bir sey. Kelime oyunu sadece.Efendim güven gitti mi sevgi de biter..
Ağzın bal Yesin.... Anlamamakta diretiyolarKim soylediyse bunu guzel sallamis. Hic tanimadigin birini seviyorsun mesela yeri geliyor asik oluyorsun. Dogru durust tanimadigin adamin nesine guveneceksin? Sevgi ve guven cok ayri seyler. Kalbin kirilir, incinirsin kimi de sogur cektigi aci yuzunden. Yine de aci ceke ceke sogursun. Guven bitti hoop sevgi de ayni anda bitti.. Yok boyle bir sey. Kelime oyunu sadece.
Evet canım. Herşeyi düşünmek gerek. Ben alirsam akşamları yazamam. Yani dikkat eder.sabah yazıp akşam yazmazsam anlar. Bi arkadaş bulman lazımCanim yeni bir hat alıp eşine ondan msj atcaksan bütün tedbirleri al orn. Kim olduğunuzu hat servisini arayıp buldurtamasin servis rehberde isminiz olmamasi lazim ilk is arayip rehberi kapattirmak olsun hatta bu bile kafi gelmiyor bazen isteyen buluyor bir sekilde benim eltim yakalandi butun tedbirleri aldığı halde kargaşaya sebep oldu
Ben derimki (güvendiğiniz) birinden rica edin o yapsin es zamanli sana iletsin
Veya hattı bir arkadaşınız üzerine alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?