Sadakat testi

Evet canım. Herşeyi düşünmek gerek. Ben alirsam akşamları yazamam. Yani dikkat eder.sabah yazıp akşam yazmazsam anlar. Bi arkadaş bulman lazım

Aksamlari yazamam demissin Eger evde olduğu için yazamayacaksan oda yazamaz zaten büyük ihtimalle akşam eve gelirken seni engeller sabah isteyken acar
Telefonun çift bağlhatliysa 2 watsapp indirebiliyorsun diger hattin kapali olmaz rahat edersin

Bide
Yardimci olacak arkadas bulmam gerek demissin guvendigin bir kişi olmaliki bu kafanda soru işaretleri kalmasin yoksa kısır döngüye girer isler

Telefonda iki whatsapp olduğunu nasıl anlarim canım. Cunku eşimin telinde iki whatsapp var biri kısayol dedi ama kafana takıldı

Hahaha ben de boyle bi konu açtım. Dostum bu vakte kadar o testi gecen olmadı. Deneyenler yari yolda can verdiler. Bir kısmı hala bulunamadı. Sessiz kal ve kendini tehlikeye atma

bide hadi aradi diyelim.eee acmiyacan bu sefer suphenir bence direk aklina siz gelirsiniz.oda size oyun oynar .
yada hic anlamaz konusur sohbet eder.
sonrada sen yuzune vurunca biliyodum zaten sen oldugunu derse bu seferde neye inancagini sadirirsin.bence guvenilir bi test degil.

Anladım kız :) telefonun çift hatlı kullansam sorun olur mu
okadar ugrasa girecene.
yukle bi dinleme programi hem inkar edemez.kimle ne konusuyo dinlersin tabi telf fazla anlamiyosa.yoksa o programlarin isratleri her arama telf isareti cikiyo.uygulamalarda gizlerside ikon gizlenmiyo galiba.:)

Güvenmediğin adamla devam etmeyecektin simdi isletmeyi falan bosver, hatasını bulunca bosanacak mısın, daha önce bosanmadın diye iyice azıtmıs olabilir esin, bu kadar yükü kaldıramazsın bosver.

Bi kere hata yapmis. Demekki meyilli. Geçemez o testi. Tutki geçemedi napcan bosancan mi? Ne gerek var strese simdi dimi?

Yalnız esin testi geçse bile bu ilişkide güven yok diye o sizi boşamak isteyebilir. Neticede yeni bir evlilik.erkekler başından kestirip atmayı sever.dikkatli olun...Birde ilk yaşadığınız olay,yani esinizin yanlışı ile beraber bu konu büyür.çıkmaza girersiniz yapamıyoruz biz diye.

yap bence
ama geçemezse de ayrıl bunları öğrendiğin halde devam edersen iyici laçka olursunuz

Test sonucu kötü olursa ya ayrılacaksın yada hiçbir şeyden haberin yokmuş gibi burnundan getirerek düzelteceksin adamı. Eğer bildiğini söyleyip yine affedersen devamı gelir emin ol. Bunu göze alarak bu testi yap

Telefonda iki whatsapp olduğunu nasıl anlarim canım. Cunku eşimin telinde iki whatsapp var biri kısayol dedi ama kafana takıldı

Canim iki whtsap ın iki ayrı numarası olur msajları farkli olur resimleri farkli olur her turlu anlarsin

Iki wahtsapp olması için iki hat olması lazim

Canim goreceklerine duyacaklarina hazirsan başka yontemlerde var tavsiye edebileceğim

Orn. Wahtsap indeki konusmalari es zamanli gorebilirsin çok kolay bir yöntemle

Veya casus yazılımı alıp dinleyebilirsin onun ruhu duymadan
Ama iyi düşün bunları yapmadan önce ozeline giriyorsun eşinin
Esinde olsa bilişim suçu isleyeceksin

Daha önemlisi onun hayatı senin bildiğin gibi olmayabilir hiç hoşuna gitmeyecek şeyler gorebilirsin herkez mükemmel değildir eksiklerini öğrenmeye hazirmisin

Bazen bilmemek daha hayırlıdır

Bana bu yolları özelden de olsa anlaşılır bir şekilde yazabilir misin canım.
Fazla bilgi göz çıkarmaz, lazım olabilir.

Bu yöntemleri daha açık yazar misin canım özel den yaz istersen

Hata yaptıysa ve hatasının cezasını çekmemişse şimdi test yapsan ne olur allasen sadakatsiz adam belli teste gerek yok..

Bir kere yoldan çıkan hep çıkmaya meyillidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…