Evet canım. Herşeyi düşünmek gerek. Ben alirsam akşamları yazamam. Yani dikkat eder.sabah yazıp akşam yazmazsam anlar. Bi arkadaş bulman lazım
Telefonda iki whatsapp olduğunu nasıl anlarim canım. Cunku eşimin telinde iki whatsapp var biri kısayol dedi ama kafana takıldıAksamlari yazamam demissin Eger evde olduğu için yazamayacaksan oda yazamaz zaten büyük ihtimalle akşam eve gelirken seni engeller sabah isteyken acar
Telefonun çift bağlhatliysa 2 watsapp indirebiliyorsun diger hattin kapali olmaz rahat edersin
Bide
Yardimci olacak arkadas bulmam gerek demissin guvendigin bir kişi olmaliki bu kafanda soru işaretleri kalmasin yoksa kısır döngüye girer isler
HahahaMerhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Son durum ne merak ettimTelefonda iki whatsapp olduğunu nasıl anlarim canım. Cunku eşimin telinde iki whatsapp var biri kısayol dedi ama kafana takıldı
iyide watsap profilinde kendi resmi yokmu.nasil yanlis oluyo diye.Telefonda iki whatsapp olduğunu nasıl anlarim canım. Cunku eşimin telinde iki whatsapp var biri kısayol dedi ama kafana takıldı
anlamadım canımiyide watsap profilinde kendi resmi yokmu.nasil yanlis oluyo diye.
esinin kendi resmi varsa.sende yanlislik oldu dersen anlamazmi.anlamadım canım
Anladım kız :) telefonun çift hatlı kullansam sorun olur muesinin kendi resmi varsa.sende yanlislik oldu dersen anlamazmi.
sonucta resmi gorunuyo karistirma olasiligi yok.
insallah anlatabildim:)
okadar ugrasa girecene.Anladım kız :) telefonun çift hatlı kullansam sorun olur mu
Güvenmediğin adamla devam etmeyecektin simdi isletmeyi falan bosver, hatasını bulunca bosanacak mısın, daha önce bosanmadın diye iyice azıtmıs olabilir esin, bu kadar yükü kaldıramazsın bosver.Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
Telefonda iki whatsapp olduğunu nasıl anlarim canım. Cunku eşimin telinde iki whatsapp var biri kısayol dedi ama kafana takıldı
Canim iki whtsap ın iki ayrı numarası olur msajları farkli olur resimleri farkli olur her turlu anlarsin
Iki wahtsapp olması için iki hat olması lazim
Canim goreceklerine duyacaklarina hazirsan başka yontemlerde var tavsiye edebileceğim
Orn. Wahtsap indeki konusmalari es zamanli gorebilirsin çok kolay bir yöntemle
Veya casus yazılımı alıp dinleyebilirsin onun ruhu duymadan
Ama iyi düşün bunları yapmadan önce ozeline giriyorsun eşinin
Esinde olsa bilişim suçu isleyeceksin
Daha önemlisi onun hayatı senin bildiğin gibi olmayabilir hiç hoşuna gitmeyecek şeyler gorebilirsin herkez mükemmel değildir eksiklerini öğrenmeye hazirmisin
Bazen bilmemek daha hayırlıdır
Benim de gozim cikmazBana bu yolları özelden de olsa anlaşılır bir şekilde yazabilir misin canım.
Fazla bilgi göz çıkarmaz, lazım olabilir.
Bu yöntemleri daha açık yazar misin canım özel den yaz istersenCanim iki whtsap ın iki ayrı numarası olur msajları farkli olur resimleri farkli olur her turlu anlarsin
Iki wahtsapp olması için iki hat olması lazim
Canim goreceklerine duyacaklarina hazirsan başka yontemlerde var tavsiye edebileceğim
Orn. Wahtsap indeki konusmalari es zamanli gorebilirsin çok kolay bir yöntemle
Veya casus yazılımı alıp dinleyebilirsin onun ruhu duymadan
Ama iyi düşün bunları yapmadan önce ozeline giriyorsun eşinin
Esinde olsa bilişim suçu isleyeceksin
Daha önemlisi onun hayatı senin bildiğin gibi olmayabilir hiç hoşuna gitmeyecek şeyler gorebilirsin herkez mükemmel değildir eksiklerini öğrenmeye hazirmisin
Bazen bilmemek daha hayırlıdır
Merhaba kızlar. Bu isteğim saçma gelmez sizlere inşallah. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim beşinci ayimizda bana hata yaptı ve güvensizlik oluştu. Ve şimdi onu işletmek denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sosyal medya kullanmıyor. Sadece whatsap. Nasıl işleyebilirim. Bana karşı durust mu sadık mi öğrenmek istiyorum ... Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?