• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Kocan gezmeyi sevmiyor diye aldatılmayi hak etmiyor .. Kınamıyorum .. Kimse içinde ne yaşadığını bilemez .. Ama kocana da 2 yaşında ki çocuğuna da haksızlık ediyorsunuz ..

benzer bi konun altına yazdım az önce. birkaç gün önce evime çok yakın bir evde, kadın dostunu eve alıyor, eşi işte.. eşinin de işi erken bitiyor eve geliyor. kadın dostunu yarı çıplak dolaba saklıyor.. eşi şüphe ediyor ve adamı dolapta o halde buluyor. kadın hamile üstelik.. sonuç etraf kan gölü. eşi dostunu öldürüyor, karısını yaralıyor.. yazık etmeyin

Haberlerde görmüştüm bunu

Kadınlar narin zarif yaratıklardır. Ilgiyi severler ne yazıkki. Ve doğumdan sonra adamin salak salak yok spor yap bilmem ne deyip tamamen uzaklaşması sanirim seni bu yanlışa itmiş. Yanlis olmus bitmis vicdanını susturma ama hayatına artik çocuğun icin devam etmelisin. Anne olmak kolay değil. O kocadan da ayrılman gerekiyo hayatının geri kalanını bi kütüğe adayıp ömrünü çürütme. Ama sakın itiraf edeyim deme unutma bunu bi erkek yapınca elinin kiri olur ama kadin yapınca orospu olur. Yaptığını tasvip etmiyorum ama herkes herşeyi bilmek zorunda da değil. Bir daha asla görüşme. Seni yanlışa sürükleyebilecek kimseyle... umarim dogru yolu bulursun

evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var[/QUOTE
Açıkçası eşinin diri beklentisi beni şaşırttı gerçekten hadsizce buldum şöyle birşey daha var ki eski aşkınla görüşmeye başladığında aklından ne geçiyordu gerçekten merak ediyorum heyecan mı yaşamak istedin onunla evlenirsin diye mi düşündün gerçekten aklım almıyor...

Açıkçası eşinin diri beklentisi beni şaşırttı gerçekten hadsizce buldum şöyle birşey daha var ki eski aşkınla görüşmeye başladığında aklından ne geçiyordu gerçekten merak ediyorum heyecan mı yaşamak istedin onunla evlenirsin diye mi düşündün gerçekten aklım almıyor...

Back
X