Sadakatsizlik

Sonbaharmasali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
37
21
3
Merhaba kk üyeleri

Evliliğimde bir yılımı doldurmak üzereyim. Eşimle yaklaşık 5 yıllık bir beraberliğimiz var. Beni evliliğe ikna edebilen ve kendisini sevdiren taraf oydu. Eşim güzel kalpli, anlayışlı, sevecen ve çevrem tarafından da sevilip sayılan bir insandı. Beni benim onu sevdiğimden daha çok severdi ve bana çok düşkündü.

İş dolayısıyla geçici bir süreliğine eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İki hafta öncesine kadar her şey yolundaydı ya da ben öyle zannediyordum. Eşim bir chat sitesinden bir kadınla görüntülü görüşmüş ve uygunsuz şeyler yaşanmış. Karşıdaki kişi şantaj yapmak istemiş. Eşim savcılığa gideceğini söyleyince eşimin görüntüsünü sosyal medyada paylaşmış. Ben, ailem ve çevremden bazı kişiler olayı bu şekilde öğrendik. Eşim çok pişman oldu. Belki bir hafta boyunca ağladı. Sadece o kişiyle görüştüğünü, öncesi olmadığını, neden yaptığını ve nasıl yaptığını hala anlayamadığını söylüyor. Kendisini affedemiyor ve bensiz de yaşayamayacağını söylüyor. Yuvam için mücadele edeceğim, zamanında seni kazanmak için elimden geleni yaptım, şimdi de yapacağım diyor. Ben ise ilk günlerde zor durumda olduğu için ona yardımcı olma zorunluluğu hissettim ve onu sakinleştirme yoluna gittim. Aynı zamanda bir şok içerisindeydim. Çok güvendiğim eşime hala inanamıyordum. O biraz sakinleşince bu sefer kendime döndüm. Duygularım belirginleşmeye başladı. Kızgınlık, öfke ve soğuma hissetmeye başladım.

Ailem de çok üzüldü. Eşimin pişmanlığını görünce bana bu olaydan ötürü ayrılmak olmaz, şimdiye kadar hiç bir hatasını ne sen ne de biz gördük, fırsat vermelisin diyorlar. Yarın bir gün sen de hataya düşebilirsin ne olacağımız belli değil diyorlar. Ben ise artık eskisi gibi olamayacağımızı düşünüyorum. Duygularım çok karmaşık olduğu için zaman istedim ama beklentiye de girmemesi gerektiğini, ondan soğuduğumu söyledim.

Çok huzursuzum, hala inanmak istemiyorum, yeni bir güne uyanmak istemiyorum, eskiden güven duyduğum eşimi istiyorum. Ama artık o yok.

Dertleşmek istedim ve sanırım aldığım kararla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Aynı zamanda benzer durum yaşayanların bu süreci nasıl geçirdiklerini merak ediyorum.

Teşekkür ederim şimdiden...

kadına helal olsun kocanı cok guzel rezıl etmıs keske gızlı saklı yapan her erkegın basına gelse ne guzel olur
aılen nasıl bu olaydan ötürü ayrılmak olmaz dıyebılıyorlar saskınım senı dövmesı yada hangı olay aılen ıcın bossnma sebebı sayılıyo cok merak ettım
ustelık cocugun yokken cok daha ıyı dusun derım

Yaparken pişman olmamış ama foyası meydana çıkınca " pişmanım"!... Bu duyulmamış olsaydı eminim devam edecekti yapacaklarına... İçinizde ona karşı sevgi yoksa bitirin bu işi... Ama var diyorsaniz siz bilirsiniz... Size ihanet ederken o sizi çoktan gözden çıkarmıştı belli ki... İhanetini onu affederek taçlandırmayın..

Biliyomusun gercekten eskisi gibi olmuyor.. ama esin iyi bi insana benziyo bi sana ver. Bir erkegib senin icin cabalamasi guzel cunku. Biraz dene olmazsada cocuk yoksa bitirirsin..

Ailenize çok şaşırdım. Şu zamana kadar bir şeyini görmemiş olmaları yaptığı iğrençliğin etkisini azaltıyormuymuş yani. Neticede aldatmış ve bunu rezil bir şekilde ortaya koymuş.

Ayrı şehirlerdesiniz diye hemen arayı boş bulup bir kadına yönelmesi kendisinin çok zayıf karakterli olduğunu gösterir. Eğer bu ortaya çıkmasaydı yapmaya devam edecekti emin olun.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çocuk yokken yolları ayırın derim.

Siz bu görüntüyü silebilecek misiniz aklınızdan? Sizde aldatılmanın ötesinde küçük düşürülme var. Eşimin böyle görüntülerinin ortaya çıkması olasılığını düşünemiyorum bile zor çok zor. Bunun üstesinden gelemeyecekseniz hergün daha ağırlaşan bir yükün altına girersiniz. Bence psikolojik destek alıp kendinizi ölçün biçin öyle karar verin.

Terbiyesiz ya..

Siz hic davranışlarında tuhaflık sezmediniz mi bu ortaya çıkana kadar?
Hayır sezmedim. Her şey yolunda gibiydi. O yüzden inanmakta çok zorlandım. Videoyu ilk gördüğümde eşim montaj olduğunu söyledi. Sonrasında o itiraf etmeseydi yine inanmazdım gerçek olduğuna. Ailem de inanamadı. Eşin belki de böyle bir şey yapacak en son kişiydi dediler.

Destek almayı ben de düşünüyorum. Babam benden önce görmüş videoyu. O kısmını bana izletmedi. O sahneyi iyi ki görmedim diyorum. Eşim itiraf edince babama sarılarak ağladım, iyi ki izletmedin baba dedim...

Çok zor bir durum yaşadığın canm gerçekten ailenin tutumu hic hoş değil bence adam zaten bir defa bile olsa hayatının em büyük hatasını yapmış boşanmak icin ne yapmalıdı seni dövmesi hastanelik falan etmesi mi bir kadının gururunu kırmş daha ötesi yok böyle bir durum da ben ne yapardım bilmiyorum ama su bi gerçek eşinin yaptığı göz ardı edilemeyecek bir durum

Ya demekki adam ortaya çıkana kadar hic pismanlık duymamış.. yazık ya cok yazık

Bunun affedilebilir bir yanı yokki. Küçük düşürülme var ihanet var yalan var... büyük konusmak istemiyorum, Allah da yaşatmasın ama insan hazmedemez ki..
Ille istiyorsa sizle yapsaydı aynısını.. nerden bulmuş o kadıni o da şaşılacak şey belli ki arayışa girmiş

Siz "ben de aynısını yapıcam sonra evliliğimize devam ederiz" deseydiniz keske

Kızgınlıkla onu da söyledim. Canını yakmak istedim. Ben seni her şekilde kabul ederim çünkü seni çok seviyorum dedi ve ağladı.

Aileme bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten çok yıprandılar. Babamı ilk kez ağlarken gördüm. Benim hıçkırıklarıma dayanamadı. Düşündükçe üzülüyorum hala.

Kızgınlıkla onu da söyledim. Canını yakmak istedim. Ben seni her şekilde kabul ederim çünkü seni çok seviyorum dedi ve ağladı.

Yapmayacağınızı biliyor çünkü. Bol keseden atıyor. O degil de siz bu hatayı yapmış olsaydınız üzülerek söylüyorum dayakla biterdi bu macera. Üstelik ne hayat kadınlıgınız kalırdı ne pisliğiniz..

Bu adama güvenemezsiniz malesef. Geneleve gitmedigine güvenemezsiniz. Sehirlerarasi yoldan bi hayat kadınını arabaya atmadığına güvenemezsiniz. Is yerindeki kadinlara yan gözle bakmayacağından guvenemezsiniz. Eger hamile kalırsanz sizi aldatmayacağına güvenemezsiniz ki 2 haftalık yoklukta hemen aldatan adam 9 ayda neler yapar..

Bu fikir nerden gelmis aklına onu da anlayamadım. Evde tek kalan adam pormo seyreder. Chat sitesine üye olup da ordan sanal sex yapmak insanın hemen aklına gelmez ki.. demekki önceden beri aklındaymış fırsatını bulunca yapmış

Aileme bir şey diyemiyorum çünkü gerçekten çok yıprandılar. Babamı ilk kez ağlarken gördüm. Benim hıçkırıklarıma dayanamadı. Düşündükçe üzülüyorum hala.
yol yakınken dön bacm ikinci şans vermeye gerek yokalmadan ilKinde yaralayan ikincisinde öldürür unutma

+1 Ben de oncelikle resimleri ifsa eden kadini tebrik ediyorum. O olmasa hcbir sey olmamis gibi davranacakti ve hic aglamayacakti. O aglamalar pismanliktan degil g.t korkusundan. Bu yedigi ayardan sonra bir daha boyle itlik yapbilecegini de sanmiyorum.

Ailen icin ne bosanma sebebi ben de anlamadim. Seni oldurmesi veya sakat birakmasi falan lazim kocanin. Boyle bir seyden ayrilinmaz lafina acayip guldum o yuzden. Yani ayrilir misin devam eder misin bilmiyorum canim ama o fotograflari kim gorduyse size her baktiklarinda gorecekleri o fotograflar olacak. Zor bir karar.

Çok kötü bir durum ya Allah yardımcınız olsun. Her ilişkinin dinamiği farklı, bazısı bunu önemsemez birebir bişey yaşanmamış der , evliliğe devam eder (bişey yaşasa bile devam edecek de çok kadın var gerçi ülkemizde) , ama bazısı içinde karşı tarafa en ufak meyil bile önemlidir . Benim için öyledir mesela ama herkesin de kendine göre sebepleri vs oluyor, sizin düşünceniz hisleriniz ne o önemli ..

Siz bence öncelikle psikolojik destek alın , madem çok pişmanmış eşiniz beraber evlilik terapisine gidin. O da gelsin pişmanlığını ispat etsin. Aslında ben böyle konularda direk boşanın derdim ama eşiniz belliki acemi. Bi halt yemiş, yüzüne gözüne bulaştırmış , aileniz de bir şans ver vs dediklerine göre onlar da inanıyor demekki eşinize. Bence hemen kestirip atmadan beraber psikolojik destek ve evlilik terapisini deneyin derim, yine içiniz almazsa boşanırsınız nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…