Sadakatsizlik

Ilk hatasi oldugunu bilmiyoruz ki. Ben sahsen ilk oldugunu hic sanmiyorum.

Ona ben de söylüyorum, boşanmayı senim istemen gerekiyor diyorum. Çevre önemli değil sen hayatımda olmadıktan sonra, sensiz bir hayat düşünemiyorum diyor. Keşke kenara çekilseydi. En azından benim işimi kolaylaştırırdı.

Sevgili konu sahibimiz. Eşinin güzel, iyi taraflarını yazıp sürekli onları aklına getiriyorsun. Belli ki bu evliliği sürdüreceksin. Ama eşin bu işi yaptığı için değil yakalandığı için, ortaya döküldüğü için perişan. Bence bu da aklının bir köşesinde dursun. Ailenin tutumu da çok yanlış. Sana boşan diyemem. Ben olsam boşanırdım derim.

Black Mirror diye bir dizi var. 1 sezon 1 bölüm. İngiltere Başbakanının bir domuzla ilişkiye girmesi gerektiği yoksa Kraliyet ailesi üyesi bir Prensesin öldürüleceği yazıyor. Öncelikle halk tabiki Başbakanının tarafını tutarak yapmasın böyle küçük düşürülme olur mu diyor eşi de aynı şekilde velhasıl kelam. Adam eşine sakin ol yapmayacağım kızı bulacaklar demesine rağmen insanlar artık bunu görse de farketmez çünkü hepsi aklında bunu bir kere canlandırdı diyor. Sizi ne konuma düşürdüğüne bakın. Cinsel olarak her şey de güzel olmasına rağmen sizden ayrı kaldığı vakit hemen bir başkasına koşma. Allah korusun ola ki hasta oldunuz tut ki sorunlu bir hamilelik süreci yaşadınız bu cinsel hayatınızı bir süreliğine etkiledi. Her zaman kafasınızda bir kuşku olacak. Acaba bir daha yapar mı diye. Üstüne aklınıza gelen gelebilecek insanların sizi gördüğünde farklı şeyleri konuşurak güldüğünü bile görseniz üstünüze alınma süreci başlayacak. Ayrıca öteki kadını hiçbir şekilde haklı bulmuyorum ki aşağılık bir kişi konumunda burada sebebi ise ifşa etmesi değil önceki süreçten kendi beğenini pazarlaması değil bunu santaj yoluyla almak istemesi. Bunu yapamadığında ifşa etmesi iyi olmuş yalnızca. Kararı siz vereceksiniz bununla yaşayacak olan sizsiniz. Sayfayı kapatıp diğer sekmeye bastığımızda biz bunu unutmuş olacağız. Ama siz ne kadar unutmuş ve umursamazca davransanız bile yastığa her başınızı koyduğunuzda bunu düşünecekseniz dikkat edin derim ve bir uzmandan mutlaka yardım alın.

Bütün erkekler eline fırsat geçsin aldatır. Aldatmayan erkeğin ya parası yoktur, ya interneti, ya işi çoktur, ya aşırı utangaçtır Veya düşük testestoren hormonuna sahiptir.

Hissettiğiniz hayal kırıklığını anlıyorum. Benim eşimde böyle. Ben artık umursamıyorum. Çünkü evliliğim sadece kağıt üzerinde. Ondan duygusal ve fiziksel bir şey beklemiyorum.

Daha evliliğinin ilk yılında bunu yaşamana üzüldüm. Soğuman çok normal. Ama bil ki hepsi böyle. Bazıları kabul etmiyor. Ama gerçek bu. Erkeklerin aşkı da çabuk bitiyor, sadakati de. Sadık erkek yok bence, kendini ele vermeyen erkek var. Tabi istisnalar olabilir. Ama adı üstünde istisna!...'bu erkeklerin doğasında var. Aslında sadece erkek diye düşünmekte yanlış. Aldatan kadınlarda yok mu, var! Bir erkek akrabamın eşi, sevgilisiyle çocuğunu okuldan alıyor ve beraber gezmeye gidiyorlar. Çocukta eve gelince babaya söylüyor. Kadın iş arkadaşım evine bıraktım dese de onunla kaçınca öyle olmadığı anlaşılıyor. Ama ben yinede kadının aldatmasını ayrı kefeye koyuyorum. Kadın aldattıysa mutlaka eşinden ilgi göremiyordur. Evde mutlu bir kadının kolayına eşini aldatacağını sanmam. Ama evinde mutlu bir erkek sadece değişiklik olsun diye başka kadınlarla ilgileniyor, maalesef.

zor gününde güvenemeyeceğin biriymiş demek ki eşin
evliliğini uzun süre ayrı şehirlerde sürdürmüş biriyim ben de
ve güvenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum bu süreçte
eşin güvenini boşa çıkarmış.
ben eskisi gibi olamazdım
ayrılmak istersen haklısın

Duygularım çok karışık o yüzden zaman istedim. Eşimle olan fotoğraflarımıza dahi bakmak istemiyorum. İyi yönlerini hatırlamam olayın çok yeni olması ve hala yakıştıramamamdan kaynaklı olabilir. Mevcut durumu düşününce de bir an önce arkama bakmadan uzaklaşmak istiyorum. Artık eskisi gibi olamayacağımızı biliyorum. Destek almaya ihtiyacım var sanırım kendimi tartabilmem için.

Olaydan sonra saklamak adına yalanları da oldu. Güven diye bir şey kalmadı bende. Eskiden olsa en ufak bir şüphe dahi duymazdım söylediği her hangi bir şeye...

O senin yerinde olsaydı ne yapardı biliyor musun? Yıkayınca geçecek bir pislik, bir kir muamelesi yapardı. Anında kendinden uzaklaştırdı rahatlardı. Çok merhametlisin. Allah kalbine göresini versin.

Çok garip bir olay olmuş geçmiş olsun başıma gelse ne yapardım diye düşündüm. Ben ayrı yaşanan evliliklere coook cok karşıyım. Bu durum tabii ki eşinizin bu yanlışını açıklamaz, yapacak olan kişi siz icerde uyurken bile yapar. Ama yine de ayri yaşamanın evliliğin mantığına ters olduğunu düşünüyorum.
Burda sizin psikolojiniz kadar esinizin psikolojisi de önemli çünkü olay ikinizin arasında kalmamış. Kendi affetmezse, ailenizle ve sizinle eskisi gibi olamazsa, siz onu affetseniz bile suçluluk psikolojisi onu yiyip bitirecektir. Bence birlikte bir iliski terapistine gitmelisiniz. Ikiniz de profesyonel bir gözün görmesine muhtacsiniz su an

sen inandın mı sen aynısını yapsan ben affederdim lafına?
anında en büyük düşmanın olurdu.
ne namussuzluğunu bırakırdı ne sevgisi kalırdı

zaten bunu kabullenen bir erkeğe de halk arasında erkek değil başka bir sıfat kullanıyorlar
neden iş kadınlara gelince, kadına affetmek düşüyor? ya da affedilebilir bir şey gibi geliyor?

Daha yakın bir sürede yanına gitme ihtimalim vardı ama o benim yanıma gelmek istediği için bekleyelim dedi. Bu derece zorlandığını söyleseydi giderdim yanına. Bu yaz bir araya gelecektik. Ayrı kaldığımız süre boyunca 14 saatlik bir mesafeden ayda iki kez geliyordu yanıma. Arayı açmadık da aslında.

Allah yardimciniz olsun.Cok zor bir durum.Cok naifsiniz ne kadar kirildiginiz mesajlarinizda belli oluyor.
Affedilecek bir sey de degil....
Travma gibi resmen .Psikolojik destek alip zaman verin kendinize bana kalirsa.
Bosanmali mi bosanmamali onu oteleyerek sonra karar veririsiniz.
Su anki ruh halinizle istemediginiz karar alip pisman olabilirsiniz.

İçimden bir ses boşanma konusunda ne kadar hızlı hareket edersen rahat edeceksin diyor. Çünkü şu an yaşadığım süreç çok can yakıcı. Ama mantığım önce zaman verip duygularının farkına varmalısın diyor.

Dogru tabi bir an once gecsin ister insan .Siz yine de uzman destegi alin bana kalirsa daha kolay atlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…