Sadakatsizlik

Destek almayı ben de düşünüyorum. Babam benden önce görmüş videoyu. O kısmını bana izletmedi. O sahneyi iyi ki görmedim diyorum. Eşim itiraf edince babama sarılarak ağladım, iyi ki izletmedin baba dedim...
Oha o kadar ayrintili mi? Ayril. Cok cani cektiyse sana cam acsaydi zilli.

Kızgınlıkla onu da söyledim. Canını yakmak istedim. Ben seni her şekilde kabul ederim çünkü seni çok seviyorum dedi ve ağladı.
Aynı soruyu soracaktım başkası benden önce sormuş. Eşinizin cevabına gelirsek, inanın siz yapmış olsaydınız çoktan kapının önündeydiniz. Sizi değil affetmek ağzınızı bile açtırmazdı. Kusura bakmayın ama eşiniz sadece yakalandığı için pişman , size ihanet ettiği için değil. Affederseniz ne siz bu olayı unutacaksınız nede eşiniz sizi aldatmaktan vazgeçecek.
Zaten şu anda klasik aldatan erkek tavırları sergileyip sizi kandırma peşinde.
Affetmeyin böyle adamları.

Ailenize cok sasirdim, simdi siz orda burda uygunsuz seyler paylassaniz esiniz kabul edecek mi veya aileniz olsun bundan bir sey olmaz diyebilecek mi? Cok ilginc gercekten.
Damadin ailesinin konu sahibi bu tarz bir macera yasadiginda oglum bunun icin yuva yikilmaz baska hicbir kusurunu gormedik dedigini hayal ettim.:ruh:

Bildigin cifte standardin dik alasi.

Son düzenleme:
Bence siz fazla iyimser ve anlayislisiniz.Bu yuzden de hic beklemezdiniz.O kadar sakin ve makulsunuz ki hala ofkeyle bahsetmiyosunuz esinizden.
Karar sizin ama unutmak kolay degil.

Çok kötü bir durum ya Allah yardımcınız olsun. Her ilişkinin dinamiği farklı, bazısı bunu önemsemez birebir bişey yaşanmamış der , evliliğe devam eder (bişey yaşasa bile devam edecek de çok kadın var gerçi ülkemizde) , ama bazısı içinde karşı tarafa en ufak meyil bile önemlidir . Benim için öyledir mesela ama herkesin de kendine göre sebepleri vs oluyor, sizin düşünceniz hisleriniz ne o önemli ..

Siz bence öncelikle psikolojik destek alın , madem çok pişmanmış eşiniz beraber evlilik terapisine gidin. O da gelsin pişmanlığını ispat etsin. Aslında ben böyle konularda direk boşanın derdim ama eşiniz belliki acemi. Bi halt yemiş, yüzüne gözüne bulaştırmış , aileniz de bir şans ver vs dediklerine göre onlar da inanıyor demekki eşinize. Bence hemen kestirip atmadan beraber psikolojik destek ve evlilik terapisini deneyin derim, yine içiniz almazsa boşanırsınız nasılsa.
Bence mesele acemilik degil. Sanalci abla cetin ceviz cikmis. Ay rezalet resmen kp bile gordu.

Tovbeler olsun.:olamaz: Su an sizin aile kocanizin o hallerini gordu nasil unutacaklar. Ben hicbir zaman normal gozle bakamazdim esinize. Siz affedecek gibi duruyorsunuz bari psikolojik yardim alin cunku cok berbat bir durum. Ailenizin yuva yikilmaz sozune de katilmiyorum. Bu olay en basta saygiyi bitirir zaten bundan sonrasi nasil olacak ki?

Bence siz fazla iyimser ve anlayislisiniz.Bu yuzden de hic beklemezdiniz.O kadar sakin ve makulsunuz ki hala ofkeyle bahsetmiyosunuz esinizden.
Karar sizin ama unutmak kolay degil.
Bu olayı yaşayacağıma onu hiç tanımasaydım keşke diyorum. Tartışmalarımızda alttan alan taraf o olurdu. Her türlü nazımı da çekti diyebilirim. Nişanlılık öncesi zamanlarımızda tüm yazışmalarımızın kayıtlı olduğu 2 tane kitap hediye etti bana. Aslında çok ince ruhlu birisiydi. Ama bu noktaya gelene kadar bazı değerlerini kaybetmiş demek ki diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun S Sonbaharmasali gerçekten incitici bir durum olmuş. Bence şuan odaklanmanız gereken tek şey kendi psikolojiniz. Bu konuda mutlaka psikolojik destek alın, önce biraz şöyle bir toparlanın. Sonra da kimsenin etkisinde kalmadan sakin ve makul şekilde bir değerlendirme yapın. Neye katlanıp katlanamayacağınızı en iyi siz bilebilirsiniz. Bunun için de biraz zamana ihtiyacınız var.

Bence mesele acemilik degil. Sanalci abla cetin ceviz cikmis. Ay rezalet resmen kp bile gordu.
Öyle de hani bazı insan her haltı yer de hiç yakalanmaz ya , kurnazlıktan değil de şans mı denir, Allah da unutmuş öylelerini, o yolda gittikleri için bu dünyada bişey olmaz onlara,

Ama bazı insanda hep düzgün Yaşar da ilk hata da yakalanır böyle rezil olur, Allah uyarıyı
Anında yapar, adam baya baya rezil olmuş, eğer bu dediğim tarz bi adamsa bi daha aldatmak şöyle dursun, eline klavyeyi bile alamaz bence.

Bilmiyorum ben böyle durumlarda hep hemen boşanın derim de bu konuda diyemedim, psikolojik destek alsınlar da ona göre karar versin konu sahibi

Son düzenleme:
Bunu bir kadın yapsa bir arkadaşınız mesela , tepkiniz ne olurdu ?
Ya da bi arkadaşınızın eşi.
Ne kadar ayıplardınız değil mi? Allah korusun çok zor bir durum
Bende evliyim ben olsam affetmezdim

Oha o kadar ayrintili mi? Ayril. Cok cani cektiyse sana cam acsaydi zilli.

Rezillik ya...
Her gün yeni şeyler okuyoruz burda ama bu bir insanın düşebileceği en feci durum.

Aile falan seyretmiş.
Hadi diyelim.siz affetiniz eşiniz hangi yüzle sizin yüzünüze bakacak, aileniz ile bir araya gelebilecek.

Yok yani bu affedilecek bir durum değil, gerçekten değil.
Affedilmeyi hakketmiyor.

Arkadaşlar yazmış siz yapsaydınız aynı şeyi kim bilir ne kıyametler kopardı... kıyameti bırakın belki de cinayete kurban giderdiniz.

Boşanmak tan başka bir çözüm bulamıyorum. Aslında eşiniz bile boşanmayı istemeli ve ortadan kaybolmayı zira bu rezil görüntüler 40 yıl konuşulur ve unutulmaz.

Ayh çok feci bir durum.
Allah kolay versin.

Görüntüler ortaya çıkmasaydı eşiniz bu tarz şeylere devam ederdi muhtemelen.
Bu yaptığı normal bir davranış şekli değil, bir nevi sapkınlık.
Benim nazarımda affedilir yanı yok.
Siz unutubilecek misiniz bu yaşananları?

Rezillik ya...
Her gün yeni şeyler okuyoruz burda ama bu bir insanın düşebileceği en feci durum.

Aile falan seyretmiş.
Hadi diyelim.siz affetiniz eşiniz hangi yüzle sizin yüzünüze bakacak, aileniz ile bir araya gelebilecek.

Yok yani bu affedilecek bir durum değil, gerçekten değil.
Affedilmeyi hakketmiyor.

Arkadaşlar yazmış siz yapsaydınız aynı şeyi kim bilir ne kıyametler kopardı... kıyameti bırakın belki de cinayete kurban giderdiniz.

Boşanmak tan başka bir çözüm bulamıyorum. Aslında eşiniz bile boşanmayı istemeli ve ortadan kaybolmayı zira bu rezil görüntüler 40 yıl konuşulur ve unutulmaz.

Ayh çok feci bir durum.
Allah kolay versin.
Kadin ortadan kaybolur utanctan intihar eder bu sekilde cok vaka var maalesef ama erkekler rahat bir sekilde yasamaya devam eder cunku onlarin pipisi var ve karilarinin aileleri ilk destekcileri olur. Kendi aileleri zaten rahattir en fazla biraz rezil ettin bizi dirdiri yaparlar. O da bir ihtimal.

Bu olayı yaşayacağıma onu hiç tanımasaydım keşke diyorum. Tartışmalarımızda alttan alan taraf o olurdu. Her türlü nazımı da çekti diyebilirim. Nişanlılık öncesi zamanlarımızda tüm yazışmalarımızın kayıtlı olduğu 2 tane kitap hediye etti bana. Aslında çok ince ruhlu birisiydi. Ama bu noktaya gelene kadar bazı değerlerini kaybetmiş demek ki diye düşünüyorum.
Erkeklerin eşlerini aldatma algısı çok geniş canım. Aynı yatağa girmeden aldatmış olmuyorlar onlar. Ama karısı başka bir erkekle selamlaşamaz bile... Biz kadınlar eşimizin aklından bi anlık bile başka bir kadın geçse biz bunu aldatmaktan sayarız. Ama onlarda öyle değil. Adamın biri afedersin önüne gelen kadınla beraberlik yaşıyor karısının dünyadan haberi yok, kadın ilkokul arkadaşıyla nette ufak bi konuşuyor gayet normal arkadaşı en sonunda görüşürüz canım dediği için kocası bunu beni aldattı diye boşanmaya kalkıyor. E senin yaptığın aldatmak değil mi diye sorunca ben başka erkeklerin yapamadığını yapıyorum kadınların ihtiyacını karşılıyorum diyo. Bu belki çok uç bir örnek ama gerçek canım ne yazık ki. Eşin çevresine sana ailesine rezil olarak en büyük cezayı almış bir daha cesaret edebileceğini hiç sanmıyorum. Bir müsibet bin nasihatten yeğdir derler o yüzden bunları da gözönüne alarak düşün eğer bir şans daha vermek için sebep arıyorsan...

Öyle de hani bazı insan her haltı yer de hiç yakalanmaz ya , kurnazlıktan değil de şans mı denir, Allah da unutmuş öylelerini, o yolda gittikleri için bu dünyada bişey olmaz onlara,

Ama bazı insanda hep düzgün Yaşar da ilk hata da yakalanır böyle rezil olur, Allah uyarıyı
Anında yapar, adam baya baya rezil olmuş, eğer bu dediğim tarz bi adamsa bi daha aldatmak şöyle dursun, eline klavyeyi bile alamaz bence.

Bilmiyorum ben böyle durumlarda hep hemen boşanın derim de bu konuda diyemedim, psikolojik destek alsınlar da ona göre karar versin konu sahibi
Ben de o şekilde yorumladım aslında çünkü karşısındaki kadın kendi yüzünü bir kez gösterip kamerayı farklı bir yöne çevirmiş. Önce sen göster demiş eşime. Eşimin görüntüsünü kaydedince de tehdit etmeye başlamış hemen. Allah'ın hikmeti var mutlaka. Böyle olmasaydı daha da ilerleyecekti ve benim hiç bir şeyden haberim olmayacaktı belki de.

Hayır sezmedim. Her şey yolunda gibiydi. O yüzden inanmakta çok zorlandım. Videoyu ilk gördüğümde eşim montaj olduğunu söyledi. Sonrasında o itiraf etmeseydi yine inanmazdım gerçek olduğuna. Ailem de inanamadı. Eşin belki de böyle bir şey yapacak en son kişiydi dediler.
Affedeceksin belli konuşmalarından.pisikologdan dinlemiştim işin sonuna gelince ağmayıp pişmanım diyen erkek pisnanligindan değil yakalandığım dan aglar.olayi kurtardıktan sonra yine aynı kişi olur.
Sen cinselliğini gösterişeydin ve böyle bir videon olsaydı onun ailesi senin ailen gibi bundan bosanilnaz derimderiniydi.hepsini geçiyorum ailenailen sana nasıl davranırdı merak ediyorum.erkekege yakıştırılan davranışlara bakın.. ..sasiriyorum.

Back
X