Sadakatsizlik

Ne fikri istiyosun ki aldatılmışsın işte zaten adamla da öle bayıla evlenmemişsin ki 1 senede bunu yapabildiğine göre o da sana çok bayılmıyor düşünecek bişey yok bence, laf olsun diye evlilik yürütmeyin

Çok huzursuzum, hala inanmak istemiyorum, yeni bir güne uyanmak istemiyorum, eskiden güven duyduğum eşimi istiyorum. Ama artık o yok.

Aslinda cocugun da yokken alman gereken cok kolay bir karar. Ustunu kapatip yarin obur gun bu adam aldatiyor mu diye suphe ile yasamaktansa bosanman daha akillica .

İlacım olsa başıma sürerim bacım bi çözüm bulursan bana da haber ver.

Babanıızn o görüntüleri görüp
Sizin babanıza sarılıp ağlamanız
Çok enteresan geldi bana
Aileniz de enteresan
O görüntüleri görüp de nasıl hala affet diyebilirler
Nasıl evlerine girip sofralarına alacaklar damadı
Ve cocuklarınızın babası olacak

Bir de şunu söyliyim, eşiniz bundan sonraki sanal sexlerinde yüzünü ve kimliğini göstermemeyi öğrenmis oldu bu olayla. Başka da bir sey degismedi onun icin
Daha dikkatli olur bundan sonra :) Ayrıca net şunu söylüyorum. Buraya konu açan kadın eşinin ifşa olmasından dolayı kızmıştır kıza

tabiki bu durumda güveninin kırılması gayet normal ama her insan hata yapabilir bunlari onunla da konusup bi sans vermelisin bence zaten duygular taze oldu mu zor olur biraz zaman gectikce sakinlesiceksin

Ben anlamadım kadın neyi ifşa etmiş kı ? İlişki videosu değildir herhalde dimi ? Çünkü kendi de görünür öyle olsa ? Konu sahibi çok onur kirici bir durum aldatılmak , bence bir başınıza yolunuza bakin

Eşi yüzünü ve kimliğini göstermis. Sonra da erekte olan penisini göstermis. Kadın da bu videoyu yayinlamıs. Sanal sex yapiyolarmis.

Eşi yüzünü ve kimliğini göstermis. Sonra da erekte olan penisini göstermis. Kadın da bu videoyu yayinlamıs. Sanal sex yapiyolarmis.
İyk
Allah kimsenin başına vermesin öyle eş. Yani aileyi tam anlayamadım bir baba damadının o halini görüp nasıl affet diyebilir. Ve eş nasıl o hale gelebilir. Evlisin zaten uzakta da olsa eşi bir cinsel hayatın var. Oralara düşecek kadar nasıl yokluk yaşadın. İçim kalktı :/

Zor bir durum. Konu sahibine Allah kolaylik versin.

Almasi gerekenden fazla yükü almaya kalkışıyor. Ama yapmaması lazım. Eşinin ilk vukuatı degildir bu bence. Gözünde masumlastırmaya çalışıyor anlıyorum onu ama bu durum pek öyle değil..

Esinden uzaklaşıp kafasını toplamaya ihtiyacı var. Bütün yakın çevresi arkadas cevresi görmüş üstelik videoyu.. nasıl o insanlarla yüzyüze bakılacak aynı ortama girecekler.. nerden baksan zor nerden baksan tahammül edilemez...

Herkesin evliliğinde buraya yazsa boşan denecek olaylar yaşanıyor
Bence kendinizi dinleyin ama çevreye de kulak verin eşinizi tanıyan insanların yorumunu gözardı etmeyin
Belliki boşluğa düştü ve bir hata yaptı bizde evliliği ayakta tutmak için herzaman fedakarlık yapıyoruz
Ayrılmak hep elinizde oyüzden bence önce affetmeyi deneyin

İyi de ilk olduğunu nerden biliyoruz? Boşluğa düşse de bir yıl olmuş hemen mi boşluğa düşecek? Erkeğin her yaptığını affedip buna da "fedakarlık" diyen kadınlar yüzünden şu an tepemize çıktı bu erkekler pişkinlikleri bundan.
Aynısını bu kadın eşine yapsa ya dövülürdü ya öldürülürdü ya da adam kadını boşardı. Hiç de aman karım boşluğa düştü bir affedeyim demezdi.

Oyy büyük utanç.. bence de adama yol vermesi lazım ileride ya çocukları da görürse o videoyu :/ insanlar hep dedikodusunu yapacak falan çok fena çok

Internet evli erkek kayniyor. Acik acik soyluyorlar evli olduklarini. Bu da normallestirildi cunku. Simdi sanal s. yapan yapana. Bekar erkegin bile yapmasini normal karsilamiyorken evli bir erkek nasil bu duruma duser. Rezil herifler... Skype i olan butun erkeklerden uzak durun.

Öncesinin olduğunu nerden biliyorsunuz
Siz affetmeyebilirsiniz ama şans vermek isteyende olabilir herkesin kendi hayatı neticede
Her insan şaşıyor düşüyor kurtulacak gibiyse kurtarmayı tercih ederim oda benim seçimim
Bunu katlanırım gibi değil affedebilirim gibi algılayın lütfen affedebilirsem önüme bakabilirsem neden yıkıp atayım evliliğimi hata yapmış pişman olmuş affedemezsem de ayrılırım neden katlanayım

Eşlerini aldatan tüm erkeklerin c.kleri içine göcsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…