- 4 Haziran 2017
- 37
- 21
- 3
- Konu Sahibi Sonbaharmasali
-
Çok huzursuzum, hala inanmak istemiyorum, yeni bir güne uyanmak istemiyorum, eskiden güven duyduğum eşimi istiyorum. Ama artık o yok.
İlacım olsa başıma sürerim bacımMerhaba kk üyeleri
Evliliğimde bir yılımı doldurmak üzereyim. Eşimle yaklaşık 5 yıllık bir beraberliğimiz var. Beni evliliğe ikna edebilen ve kendisini sevdiren taraf oydu. Eşim güzel kalpli, anlayışlı, sevecen ve çevrem tarafından da sevilip sayılan bir insandı. Beni benim onu sevdiğimden daha çok severdi ve bana çok düşkündü.
İş dolayısıyla geçici bir süreliğine eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İki hafta öncesine kadar her şey yolundaydı ya da ben öyle zannediyordum. Eşim bir chat sitesinden bir kadınla görüntülü görüşmüş ve uygunsuz şeyler yaşanmış. Karşıdaki kişi şantaj yapmak istemiş. Eşim savcılığa gideceğini söyleyince eşimin görüntüsünü sosyal medyada paylaşmış. Ben, ailem ve çevremden bazı kişiler olayı bu şekilde öğrendik. Eşim çok pişman oldu. Belki bir hafta boyunca ağladı. Sadece o kişiyle görüştüğünü, öncesi olmadığını, neden yaptığını ve nasıl yaptığını hala anlayamadığını söylüyor. Kendisini affedemiyor ve bensiz de yaşayamayacağını söylüyor. Yuvam için mücadele edeceğim, zamanında seni kazanmak için elimden geleni yaptım, şimdi de yapacağım diyor. Ben ise ilk günlerde zor durumda olduğu için ona yardımcı olma zorunluluğu hissettim ve onu sakinleştirme yoluna gittim. Aynı zamanda bir şok içerisindeydim. Çok güvendiğim eşime hala inanamıyordum. O biraz sakinleşince bu sefer kendime döndüm. Duygularım belirginleşmeye başladı. Kızgınlık, öfke ve soğuma hissetmeye başladım.
Ailem de çok üzüldü. Eşimin pişmanlığını görünce bana bu olaydan ötürü ayrılmak olmaz, şimdiye kadar hiç bir hatasını ne sen ne de biz gördük, fırsat vermelisin diyorlar. Yarın bir gün sen de hataya düşebilirsin ne olacağımız belli değil diyorlar. Ben ise artık eskisi gibi olamayacağımızı düşünüyorum. Duygularım çok karmaşık olduğu için zaman istedim ama beklentiye de girmemesi gerektiğini, ondan soğuduğumu söyledim.
Çok huzursuzum, hala inanmak istemiyorum, yeni bir güne uyanmak istemiyorum, eskiden güven duyduğum eşimi istiyorum. Ama artık o yok.
Dertleşmek istedim ve sanırım aldığım kararla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Aynı zamanda benzer durum yaşayanların bu süreci nasıl geçirdiklerini merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden...
Ee ummadık taş baş yararmış. Hep nedense beklenmeyen kişiler böyle yapıyor. Bu ilk değildir bence son da olmaz. Yakalanmasa ağlayıp zırlamazdı.Eşin belki de böyle bir şey yapacak en son kişiydi dediler.
Daha dikkatli olur bundan sonra :) Ayrıca net şunu söylüyorum. Buraya konu açan kadın eşinin ifşa olmasından dolayı kızmıştır kızaBir de şunu söyliyim, eşiniz bundan sonraki sanal sexlerinde yüzünü ve kimliğini göstermemeyi öğrenmis oldu bu olayla. Başka da bir sey degismedi onun icin
tabiki bu durumda güveninin kırılması gayet normal ama her insan hata yapabilir bunlari onunla da konusup bi sans vermelisin bence zaten duygular taze oldu mu zor olur biraz zaman gectikce sakinlesiceksinMerhaba kk üyeleri
Evliliğimde bir yılımı doldurmak üzereyim. Eşimle yaklaşık 5 yıllık bir beraberliğimiz var. Beni evliliğe ikna edebilen ve kendisini sevdiren taraf oydu. Eşim güzel kalpli, anlayışlı, sevecen ve çevrem tarafından da sevilip sayılan bir insandı. Beni benim onu sevdiğimden daha çok severdi ve bana çok düşkündü.
İş dolayısıyla geçici bir süreliğine eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İki hafta öncesine kadar her şey yolundaydı ya da ben öyle zannediyordum. Eşim bir chat sitesinden bir kadınla görüntülü görüşmüş ve uygunsuz şeyler yaşanmış. Karşıdaki kişi şantaj yapmak istemiş. Eşim savcılığa gideceğini söyleyince eşimin görüntüsünü sosyal medyada paylaşmış. Ben, ailem ve çevremden bazı kişiler olayı bu şekilde öğrendik. Eşim çok pişman oldu. Belki bir hafta boyunca ağladı. Sadece o kişiyle görüştüğünü, öncesi olmadığını, neden yaptığını ve nasıl yaptığını hala anlayamadığını söylüyor. Kendisini affedemiyor ve bensiz de yaşayamayacağını söylüyor. Yuvam için mücadele edeceğim, zamanında seni kazanmak için elimden geleni yaptım, şimdi de yapacağım diyor. Ben ise ilk günlerde zor durumda olduğu için ona yardımcı olma zorunluluğu hissettim ve onu sakinleştirme yoluna gittim. Aynı zamanda bir şok içerisindeydim. Çok güvendiğim eşime hala inanamıyordum. O biraz sakinleşince bu sefer kendime döndüm. Duygularım belirginleşmeye başladı. Kızgınlık, öfke ve soğuma hissetmeye başladım.
Ailem de çok üzüldü. Eşimin pişmanlığını görünce bana bu olaydan ötürü ayrılmak olmaz, şimdiye kadar hiç bir hatasını ne sen ne de biz gördük, fırsat vermelisin diyorlar. Yarın bir gün sen de hataya düşebilirsin ne olacağımız belli değil diyorlar. Ben ise artık eskisi gibi olamayacağımızı düşünüyorum. Duygularım çok karmaşık olduğu için zaman istedim ama beklentiye de girmemesi gerektiğini, ondan soğuduğumu söyledim.
Dertleşmek istedim ve sanırım aldığım kararla ilgili yorumlarınıza ihtiyacım var. Aynı zamanda benzer durum yaşayanların bu süreci nasıl geçirdiklerini merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden...
Ben anlamadım kadın neyi ifşa etmiş kı ? İlişki videosu değildir herhalde dimi ? Çünkü kendi de görünür öyle olsa ? Konu sahibi çok onur kirici bir durum aldatılmak , bence bir başınıza yolunuza bakin
İykEşi yüzünü ve kimliğini göstermis. Sonra da erekte olan penisini göstermis. Kadın da bu videoyu yayinlamıs. Sanal sex yapiyolarmis.
İyk
Allah kimsenin başına vermesin öyle eş. Yani aileyi tam anlayamadım bir baba damadının o halini görüp nasıl affet diyebilir. Ve eş nasıl o hale gelebilir. Evlisin zaten uzakta da olsa eşi bir cinsel hayatın var. Oralara düşecek kadar nasıl yokluk yaşadın. İçim kalktı :/
İyi de ilk olduğunu nerden biliyoruz? Boşluğa düşse de bir yıl olmuş hemen mi boşluğa düşecek? Erkeğin her yaptığını affedip buna da "fedakarlık" diyen kadınlar yüzünden şu an tepemize çıktı bu erkekler pişkinlikleri bundan.Herkesin evliliğinde buraya yazsa boşan denecek olaylar yaşanıyor
Bence kendinizi dinleyin ama çevreye de kulak verin eşinizi tanıyan insanların yorumunu gözardı etmeyin
Belliki boşluğa düştü ve bir hata yaptı bizde evliliği ayakta tutmak için herzaman fedakarlık yapıyoruz
Ayrılmak hep elinizde oyüzden bence önce affetmeyi deneyin
Oyy büyük utanç.. bence de adama yol vermesi lazım ileride ya çocukları da görürse o videoyu :/ insanlar hep dedikodusunu yapacak falan çok fena çokZor bir durum. Konu sahibine Allah kolaylik versin.
Almasi gerekenden fazla yükü almaya kalkışıyor. Ama yapmaması lazım. Eşinin ilk vukuatı degildir bu bence. Gözünde masumlastırmaya çalışıyor anlıyorum onu ama bu durum pek öyle değil..
Esinden uzaklaşıp kafasını toplamaya ihtiyacı var. Bütün yakın çevresi arkadas cevresi görmüş üstelik videoyu.. nasıl o insanlarla yüzyüze bakılacak aynı ortama girecekler.. nerden baksan zor nerden baksan tahammül edilemez...
Internet evli erkek kayniyor. Acik acik soyluyorlar evli olduklarini. Bu da normallestirildi cunku. Simdi sanal s. yapan yapana. Bekar erkegin bile yapmasini normal karsilamiyorken evli bir erkek nasil bu duruma duser. Rezil herifler... Skype i olan butun erkeklerden uzak durun.İyk
Allah kimsenin başına vermesin öyle eş. Yani aileyi tam anlayamadım bir baba damadının o halini görüp nasıl affet diyebilir. Ve eş nasıl o hale gelebilir. Evlisin zaten uzakta da olsa eşi bir cinsel hayatın var. Oralara düşecek kadar nasıl yokluk yaşadın. İçim kalktı :/
Öncesinin olduğunu nerden biliyorsunuzİyi de ilk olduğunu nerden biliyoruz? Boşluğa düşse de bir yıl olmuş hemen mi boşluğa düşecek? Erkeğin her yaptığını affedip buna da "fedakarlık" diyen kadınlar yüzünden şu an tepemize çıktı bu erkekler pişkinlikleri bundan.
Aynısını bu kadın eşine yapsa ya dövülürdü ya öldürülürdü ya da adam kadını boşardı. Hiç de aman karım boşluğa düştü bir affedeyim demezdi.
Eşlerini aldatan tüm erkeklerin c.kleri içine göcsünInternet evli erkek kayniyor. Acik acik soyluyorlar evli olduklarini. Bu da normallestirildi cunku. Simdi sanal s. yapan yapana. Bekar erkegin bile yapmasini normal karsilamiyorken evli bir erkek nasil bu duruma duser. Rezil herifler... Skype i olan butun erkeklerden uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?