- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Sonbaharmasali
-
Eşinin yaptığı şey de ihanet insanlık suçu. Yaptığı davranış zaten aşağılık, çevresinin yüzüne bakamayacağı bir iğrençlik. Bunu yapınca iyi de çevreye duyulunca mı kötü yapmayın allah aşkına.. eşim bu kadarını hak etmedi ne demek, sanki iftira atıldı eşinize, eşinin yaptığı şey ortaya çıkmış ne yaptıysa onu hak etti işte.Eşim bana ve kendisine saygısızlık yaptı. Evet ama ben affetmesem dahi insanların eşimi bu şekilde hatırlamasını istemezdim. Bu kadarını hak eden bir insan değil. Neden o video sadece bana gönderilmedi, o şekilde de para isteyebilirlerdi. Yaptıkları insanlık suçu gerçekten. Bir insanın evlilik hayatının bitmesine sebep olsunlar tamam ama çevrenin yüzüne bakamayacak duruma getirmemelilerdi.
İnsanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor zaten. Eş demek aile demek oluyor. Öyle birden atılmıyor maalesef. Benim içimin acısı yeter bana. Siz affetme çabası olarak düşünebilirsiniz. Benzer şekilde acı çekenler anlar halimden..Napıyonuz ki ben anlamadım. Sanki olay eşinizin ihaneti değil de sizin affetme çabanız gibi
Adam fantezi peşinde koşarken ay karım duyarsa nolur ay yanlış mı yapıyorum diye 40 milyon kez düşünmedi. Bir kez yapıcam dedi ve yaptı. Siz ne düşünüyosunuz bu kadar adamın halini. Her türlü kazanan adam yani. İyi ne diyim. Herkes razı olmuş bu duruma alan-veren hesabı. Eşten önce onur,gurur gelir bana göre. Hani affederseniz diye söylüyorum :)İnsanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor zaten. Eş demek aile demek oluyor. Öyle birden atılmıyor maalesef. Benim içimin acısı yeter bana. Siz affetme çabası olarak düşünebilirsiniz. Benzer şekilde acı çekenler anlar halimden..
Bence konunu kapattır yorumlardan etkilenme eşinide tanıyan sensin, insanoglu şaşar beşer bence birçok boşa diyen başa gelince boşamıyor hatta sen boşan, böyle bir geçmişi oldugunu bilselerde eşinin havada kaparlar bu denli açık açık yazayım sana.. Hatta buralar ne metresler vb gördü, ihanetler vb.. Hayat senin fazla geçmişe takılma kalbin ne istiyorsa onu yap..Mutluluklar diliyorum sana..İnsanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor zaten. Eş demek aile demek oluyor. Öyle birden atılmıyor maalesef. Benim içimin acısı yeter bana. Siz affetme çabası olarak düşünebilirsiniz. Benzer şekilde acı çekenler anlar halimden..
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnsanlarda neyin agresifliği var anlamıyorum gerçekten. Konu açmak hataymış.Bence konunu kapattır yorumlardan etkilenme eşinide tanıyan sensin, insanoglu şaşar beşer bence birçok boşa diyen başa gelince boşamıyor hatta sen boşan, böyle bir geçmişi oldugunu bilselerde eşinin havada kaparlar bu denli açık açık yazayım sana.. Hatta buralar ne metresler vb gördü, ihanetler vb.. Hayat senin fazla geçmişe takılma kalbin ne istiyorsa onu yap..Mutluluklar diliyorum sana..
Kimsenin art niyeti yok. Buradaki insanlar sizin durumunuza üzüldüler. Herkes aldatma eylemini normalleştirmek ya da şans vermek zorunda değil. Sadece fikir beyan ettiler.Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnsanlarda neyin agresifliği var anlamıyorum gerçekten. Konu açmak hataymış.
İnsanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor zaten. Eş demek aile demek oluyor. Öyle birden atılmıyor maalesef. Benim içimin acısı yeter bana. Siz affetme çabası olarak düşünebilirsiniz. Benzer şekilde acı çekenler anlar halimden..
Gidip ilişki yaşamamış sevgili olmamış sanal ortam da pıslık bir kadını kullanmış o kadar abartmaya gerek yok....eşinden boşansan sonrasında 10 farklı kişiyle evlensen oda yapıcak emin ol buna...bence esin seni seviyor bi şans vermelisinHayır sezmedim. Her şey yolunda gibiydi. O yüzden inanmakta çok zorlandım. Videoyu ilk gördüğümde eşim montaj olduğunu söyledi. Sonrasında o itiraf etmeseydi yine inanmazdım gerçek olduğuna. Ailem de inanamadı. Eşin belki de böyle bir şey yapacak en son kişiydi dediler.
Alintilama hatasiGidip ilişki yaşamamış sevgili olmamış sanal ortam da pıslık bir kadını kullanmış o kadar abartmaya gerek yok....eşinden boşansan sonrasında 10 farklı kişiyle evlensen oda yapıcak emin ol buna...bence esin seni seviyor bi şans vermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?