dün tatlı yedimmmmmmmmm((((((((((((((((( dayanamadım börekler çörekler aklınıza ne gelırse vardı. kendı yaptıgım sütlü tatlıya dayanamadım kocam bı dılım yedımmm çok guzel olmus ::)))
yavas yavas beynını yememeye sartlamalısın tatlım ıns basrcaz hpımız offf offf
şimdi grdm anca nte oda bzım ırademıze kalmıs grcek ama yemıcez bu arada etform kabzlık yapıoms pek yemesabah 4 etifor beyaz peynır yeşil çay
öglen kuru fasulye yogurt 1 kaşık pilav
yaaaa diyetimi sobete ediyolarrrr. yapıolar evdekiler börekleri tatlıları akşam gıdıorum ohhh maşşalah burda diyette olan ınsan varmı canı cekermı yokk:)
arkadaşlar ben bi kaç gün yazamadım.nedeni bu hafta sonu açık öğretim sınavım var.diyete biraz ara verdim.derse odaklanamıyorum diye.ama elimden geldiği kadar abartmamaya çalışıyorum.
ders çalışma molalarımda yazılanları okuyorum.şu nu da söylemeden edemeyecegim:azimli arkadaşları görmek benide heyecanlandırıyor ve karamsarlığa düştüğümde tekraradan neden olmasın bu kilolar gidecek diyorum.
iyigeceler arkadaşlar.
arkadaşlar ben bi kaç gün yazamadım.nedeni bu hafta sonu açık öğretim sınavım var.diyete biraz ara verdim.derse odaklanamıyorum diye.ama elimden geldiği kadar abartmamaya çalışıyorum.
ders çalışma molalarımda yazılanları okuyorum.şu nu da söylemeden edemeyecegim:azimli arkadaşları görmek benide heyecanlandırıyor ve karamsarlığa düştüğümde tekraradan neden olmasın bu kilolar gidecek diyorum.
iyigeceler arkadaşlar.
öğlen
kuru fasulye az pılav 2 kaşık yoğurt
tek problemım hızlı yemek ((((
Merhaba arkadaşlar 1,5 yaşında oğlum var 52 ile hamile kaldım ve şuanda 72 kiloyum ama gram veremiyorum aslında hiç diyet yapamıyorum ama tombuıl olmaktanda feci sıkıldım çalışıyorum yani kahvaltı olayı tamam ama öğle yemeği ve akşamda işler bozulmaya başlıyor çok yeme isteğim yok aslında ama hızlı tempoda işte hızlı şeyler yiyorum sanırm yemek için ayrıca fedakarlık yapıp akşamdan yapmam gerekiyor benide aranıza alınn:)[/QUOTE
Hoşgeldin canım. Iş yerindeki yemekleri susuz ye canım o yemekler ilede saglikli beklenebilirsin
Merhaba arkadaşlar 1,5 yaşında oğlum var 52 ile hamile kaldım ve şuanda 72 kiloyum ama gram veremiyorum aslında hiç diyet yapamıyorum ama tombuıl olmaktanda feci sıkıldım çalışıyorum yani kahvaltı olayı tamam ama öğle yemeği ve akşamda işler bozulmaya başlıyor çok yeme isteğim yok aslında ama hızlı tempoda işte hızlı şeyler yiyorum sanırm yemek için ayrıca fedakarlık yapıp akşamdan yapmam gerekiyor benide aranıza alınn:)[/QUOTE
Hoşgeldin canım. Iş yerindeki yemekleri susuz ye canım o yemekler ilede saglikli beklenebilirsin
CANIM YEMEKLERİ DIŞARIDAN SÖYLÜYORUZ EKMEK ARASI KÖFTE PİDE FALAN HEP BÖLE ŞEYLER VAR EVDEN GETİREM ŞART BU HAFTA Bİ DÜZENE SOKMAM LAZIM BU OLAYI
Birde bu leslie videolarını nerden indirebilirm acaba ancak akşamları spor yapabilirm
Günaydın
Iki mil leslie yürüyüş
1 kuru kayısı 1 kuru incir toplam 60 kl.
1dilim kepek ekmeği 70 kl
Biraz peynir 75 kl
1 yumurta 80 kl
canım yemekleri dışarıdan söylüyoruz ekmek arası köfte pide falan hep böle şeyler var evden getirem şart bu hafta bi düzene sokmam lazım bu olayı
canım benımde ışyerınde dışardan soyluyoruz bazen sıkıntı oluyo. Köfte ile yogurt tavuk yogurt yemege çalış akşamda sebze yersın. Tam doymadan kalk masadan. Sonrada meyvenı yersın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?