sadece 4 ay dişimizi sıkalım mı kızlar?

öglen

mantar sote az yağlı 3 kaşık yogurt
akşam meçhul:)

yavas yavas beynını yememeye sartlamalısın tatlım ıns basrcaz hpımız offf offf

yavas yavas beynını yememeye sartlamalısın tatlım ıns basrcaz hpımız offf offf

sabah 4 etifor beyaz peynır yeşil çay

öglen kuru fasulye yogurt 1 kaşık pilav

yaaaa diyetimi sobete ediyolarrrr. yapıolar evdekiler börekleri tatlıları akşam gıdıorum ohhh maşşalah burda diyette olan ınsan varmı canı cekermı yokk:)

Bugünkü menüm

Sabah

1 kuru incir 1 kayısı 3 bardak ılık su ( 60 kl.)
leslie 2 mil yürüyüş

1 dilim kepek ekmeği 90 kl
1 yumurta beyazı 15 kl
1 miktar peynir 50 kl
1 minik domates 10 kl

Öğlen

Yarım kase mercimek çorba 200 kl+1 kaşık yoğurt 15 kl

Ara 10 ad. çiğ badem 50 kl+yarım elma 30 kl + yarım portakal +30 kl

Saat 16 da etiform mısır gevreği 4 ad 110 kl.

Şuana kadar Toplam 660 kl.

Akşam ne yerim belli değil. ama 1000 kl ye tamamlarım.

Bugün az kalori aldım. Çünkü regli olmama rağmen iştahım artmadı. Alıştım galiba yeme düzenime.

şimdi grdm anca nte oda bzım ırademıze kalmıs grcek ama yemıcez bu arada etform kabzlık yapıoms pek yeme

arkadaşlar ben bi kaç gün yazamadım.nedeni bu hafta sonu açık öğretim sınavım var.diyete biraz ara verdim.derse odaklanamıyorum diye.ama elimden geldiği kadar abartmamaya çalışıyorum.

ders çalışma molalarımda yazılanları okuyorum.şu nu da söylemeden edemeyecegim:azimli arkadaşları görmek benide heyecanlandırıyor ve karamsarlığa düştüğümde tekraradan neden olmasın bu kilolar gidecek diyorum.

iyigeceler arkadaşlar.

canım sınavında başarılar. buraya yazamasanda dıyetı bozma. sımdı sen ders basında dalarsın yersın sürekli ,,hepimiz öyleyiz. sakın yapma dıyet degıl bu sağlıklı beslenme oyuzden ara verme. sınav olsada evlılık olsada ne olursa olsun bunu yaşam tarzı halıne getırmemız lazım

Sınavında başarilar dilerim. Deryanin dediği gibi diyet degil saglikli beslenme. Hayat boyu böyle yaşayacağız. Sana kolay gelsin

arkadaşlar kendımı yalnız hıssedıyorum bakıyorum sureklı yazamn yok paylaşım yapalım destek olalım bırbırımıze lutfen....

1 bardak ılık su
sabah etiform 4 tane + peynır+ yeşil çay

dün yaptım sporumu.. hava cok guzeldı ..eşimle birlikte 45 dakıka yurudum hızlı bırşekılde. sonra geldım çok az yemek yedım. mıdem boş yattım. bu cumartesı güzel sonuclar beklıyorum. takıldım kaldım 75,5 da .. 75 bıle olmuo sınır oluyorum. bı atlayabılsem su rakamı devamı gelcek ama atlayamadım... bu arada eşim 4 ,5 kılo verdı bıle gobek falan gıttı bır haftada sınır oluyorummmm yaaaaa

Günaydın
Iki mil leslie yürüyüş
1 kuru kayısı 1 kuru incir toplam 60 kl.
1dilim kepek ekmeği 70 kl
Biraz peynir 75 kl
1 yumurta 80 kl

öğlen
kuru fasulye az pılav 2 kaşık yoğurt
tek problemım hızlı yemek ((((

öğlen
kuru fasulye az pılav 2 kaşık yoğurt
tek problemım hızlı yemek ((((

kuru fasulye kaç kalori biliyor musun?

geçen hafta bende kuru fasulye yaptım .bulgur pilavı ile ama fasulye çok agır geldi.1 kase koymuştum fasulyeyi.çok mu kalorili?benim en sevdiğim yemek kurufasulye pilav yanınada acı olmayan soğan varsa

Merhaba arkadaşlar 1,5 yaşında oğlum var 52 ile hamile kaldım ve şuanda 72 kiloyum ama gram veremiyorum aslında hiç diyet yapamıyorum ama tombuıl olmaktanda feci sıkıldım çalışıyorum yani kahvaltı olayı tamam ama öğle yemeği ve akşamda işler bozulmaya başlıyor çok yeme isteğim yok aslında ama hızlı tempoda işte hızlı şeyler yiyorum sanırm yemek için ayrıca fedakarlık yapıp akşamdan yapmam gerekiyor benide aranıza alınn:)

Son düzenleme:

Günaydın
Iki mil leslie yürüyüş
1 kuru kayısı 1 kuru incir toplam 60 kl.
1dilim kepek ekmeği 70 kl
Biraz peynir 75 kl
1 yumurta 80 kl

3 mil leslie yürüyüş
1 porsiyon k fleks 160 kl
Yarım muz 50 kl

Haşlanmış tavuk salata ve biraz pirasa 3 kasik yogurt toplam 500 kl

Akşam ara 2 kuru incir 1 kuru kayısı 100 kl
Toplam 1100 kl

Bugün ondan biraz bundan biraz karışık yaptim ama kalorisine dikkat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…