sadece 4 ay dişimizi sıkalım mı kızlar?

Günaydınn

Bazen vücutta su kaybı nedeniyle kilo düşük çıkıyor. 29 unda başlamışsın diyete bugün 75,5 1,5 kg bence çok iyi tebrik ederim. aynen devam.

Bana gelince ben diyetimi hiç bozmadım. hatta 3 gündür sporada başladım. kilom 72,9 yani aynı Bu hafta kabız sorunu yaşadım. Birde bir iki güne regl olacağım. Neyse ben artık bunu hayat şeklim olarak kabul ediyorum. O yüzden yılmak yok aynen devam. Sizlerinde desteği ile zayıflayacağım. Hepinize Teşekkür ederim. :)) Sevgiler

11.01.2013 77,20 Kg.
02.02.2013 72,90 Kg.

22 günde 4,30 Kg. :))) İlk hedefim 14/02/2013 tarihinde 70,5 kg. olmak. 28/02/2013 68 kg olmak.

Herkese başarılar. Sende vazgeçme deryacım. Kilolarımızda yakın. Senin boyun kaç

canım sende ıyı vermıssın 22 gunde 4,3 süper ben ayda 3,5 vermek ıstıyorum en azından. benım boyun 1,64 hesaplayınca burada 57 kılo olmam lazımmıss ama ben 60 hedefliyorum mayıs sonuna kadar.... ben 16 kılo verdım demıstım ya ozamanlarda bazen duruyodu vermem senınde oyle olmus sanırım. ..hastalagın bıttıkten sonra tartılınca düşer mutlaka. bende oyle yapayım barı bır ıkı gun gecsın öyle tartılayım...bugun son gun çunkı

araaa limonlu etifrm 3 tane :) öğlen muallakta yıcek bırsey yok sipariş vericem. sırf ekmek arası pıdeler lahmuncunlar var burda dürümlerr... zorla ınsana kılo aldırıyolar. :))) neyapcam bılmıorum yaa.

araaa limonlu etifrm 3 tane :) öğlen muallakta yıcek bırsey yok sipariş vericem. sırf ekmek arası pıdeler lahmuncunlar var burda dürümlerr... zorla ınsana kılo aldırıyolar. :))) neyapcam bılmıorum yaa.

tavuk şiş kuzu şiş yada kanat ye canım ekmeksiz pilavsız yanındaki salatayı ye

Sabah menüm

1 yumurta 80 kl
2 dilim çavdar ekmeği 140 kl.
Yarım tabak menemen 150 kl.
3 zeytin 30 kl.
biraz peynir 50 kl

toplam 450 kl

ara ve öğle yemeği yok. saat 10 da kahvaltı yaptım.

saat 15:00 leslie 2 mil yapacagım. bir porsiyon karnıbahar kıymasız 150 kl. yiyeceğim.

Akşam yemeği 7-8 ad. kuşbaşı 300 kl et ve salata. 100 kl.

hafta sonu diyeti bırakmak yok kızlar mazeret kabul etmiyorum. Regl oldum yok teyzemlere gittim yok dayımlar geldi. Sağlıklı hafif şeylerde yenebilir. Unutmayın. :)) Sert mi oldu bee

valla bende az once onu dusunuyodum. dayımlar gelcek kuzenler falan annemler börek çörek tatlılar yapıcaklar. ben ırademı korurumda herkez nıye yemıosun yesene dıcek dıyetteyım dıcem aman ne olacak bı tane ye bak bı şey olmaz geyikleri offff. sinir edio insanı..

Adetim bitmesine rağmen karnım şişti . Sanki üşütmüşüm gibi. ödemde olabılır. ödem için bır öneriniz varmı

benımde hedefım 58 suan 84 kıloyum bu bnım 9 kılo verms halım 1 snade 20 kılodan fazla kılo aldm nısan yada maysta bu kılolara veda etmelıyım bnıde aranıza alırmısınız

benımde hedefım 58 suan 84 kıloyum bu bnım 9 kılo verms halım 1 snade 20 kılodan fazla kılo aldm nısan yada maysta bu kılolara veda etmelıyım bnıde aranıza alırmısınız
Canım
Hoş geldin seninde kilonu not alıyorum.
HaftayA cumartesi tartiliyoruz. Maşallah guz kilo vermissin.1 martta seni 79 gormek istiyorum

hoşgeldin hergün yaz canım menunu

dün tatlı yedimmmmmmmmm ((((((((((((((((( dayanamadım börekler çörekler aklınıza ne gelırse vardı. kendı yaptıgım sütlü tatlıya dayanamadım kocam bı dılım yedımmm çok guzel olmus ::)))

tabıkı aynen devam edıyorum ... diyet çbuk kreker az peynır şekersiz çay.

Günaydın hayırlı haftalar
Sabah
1 kuru incir 40 kl. 1 kayısı 20 kl . Ilık su
1,5 dilim çavdar ekmeği 110 kl.
1 yumurta 80 kl.
1zeytin 10 kl.
Biraz peynir 70 kl.
Toplam 330 kl.

Günaydın hayırlı haftalar
Sabah
1 kuru incir 40 kl. 1 kayısı 20 kl . Ilık su
1,5 dilim çavdar ekmeği 110 kl.
1 yumurta 80 kl.
1zeytin 10 kl.
Biraz peynir 70 kl.
Toplam 330 kl.

Ara 5-6 Ad. Çiğ badem 60 kl.

Öğle

Haşlanmış tavuk 200 gr. 300 kl

1 dilim çavdar ekmeği 60 kl.

Ara Meyve salatası 120 kl.

Akşam Çorba 200 kl. veya sebye yemeği 200 kl.daha belli değil.

Bugün Toplam 1070 kl.

Geriye 130 kl kalıyor geriye bakalım süt içerim herhalde 1 kuru kayısı ile

Akşamda leslie 2 mil. yürü yürü yürü :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…