Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar benim terazi ile ilgili dikintim var sizinde varmi her ciktigimda farkli tartio bastigim yere gorede agirligim degisio tam kilomu anlayamiorum ne yapmaliyim

Beeeeeeen geldiiim :)
Kızlar bu aralar hep bi koşuşturma içindeyim:)
Ben hergnkü diyeti uyguluyorum hafif kacamaklar olsada:) fazlaca sporda yapiyorum ama 58.2'de kaldim anlamiyorum neden ya. ((

Canim vucut bazi donemler kilo vermeyi birakio bu aralr da detoks yapmak oneriliyor ama yinede sen bilirsin.

çookk çookk üzgünüm kızlar bugün kahvaltıda 1 fincan yeşil çayla 6 ince dilim salam yedim öğlen 1 tabak az yoğurt döktüm öyle yedim ben sade makarnayı yiyemem yanlız hemen çıkıyorum çünkü elektrikler gitti

Kizlar grubun gidsatini hic begenmiorum az kaliyorum yeniden gunluk acayim yani bende artik pes etmeye basladim artik irademi kaybettim destek vrmio kimse

selammmm, ben dün çok dikkatliydim sabah 1 dilim kepek ekmeği tulum peyniri domtes ve şekersiz çayla güne başladım
öğlen baleye gittim b,şey yemedim zaten akşam yarım kepekli sandwich 1 muz 1 avuç leblebi ve yeşil çay

bugünse yarım simit 1 yumurta 3-4 sucuk 1-2 dilim kaşar ve şekersiz çayla güzel bir pazar kahvaltısı
öğlen tavuklu salata
ara dondurmalı suffle ve türk kahvesi pişmanım arkadaşımla paylaştık zorla yedirdi bana
akşam yemek yemedim

yarın bu 1 haftada 4 kilo diyetini denicem yapabilrsem devam edicem

benim bugünki menümdee sabah 1 şeftali
öğlen salata ve 4 küçük köfte
arada 1 mandalina
akşamda 1dilim kepek ekmek 3er dilim ince kaşar ve sucuk (midem çok kazındıda:)

Kuzlar benim iyice ipin ucunu kacirdim hic destekte veren yok birazda ondan oldu yaa yarin hep birlikte butun sabirimizla baslicaz yada hayatimiza dombili olarak devam edicez kimler yarin yeniden tam gaz baslio parmak kaldirsin gerekirse iki kisi olsun ama destekci olsun.

oluruz tabi destek:) kolay gelsin :)

Arkadasim sende mi diyet yapiosun bu gunluk cok guzel gun icinde aurekli paylasim yapioduk ama arkadaslar biraz bosladi bide diyet ilerledikce zorlaniosun bu yuzden bircogumuz bosladik cunki kimse kimseyi motive etmedi herkes kacamak yapti o yuzden cok uzuldum verecegimiz 5kilo ama daha simdiden bosladik yani buda.beni uzuo.

ya ben boşlamadım ( hastalanınca biraz daha kendimi vitaminlere verdim ama dikkat ettim herşeyden yedim ama 2-3 kaşık. bugünde sırf meyve yiyeceğim kilo vermem durdu gibi oldu bu arada kocaman bu günaydınnnn
(bundan sonra daha sık girmeye dikkat edicem hafta sonu olunca giremedim )

cagla ben varım bende sımdıye cok sıkı gıtmedım ozellıkle son 1 haftadır hadı bugun kendımıze gelelım artık
sabah kı tartım 57.4 ulasmak ıstedıgım kılo 54
hepımıze kolay gelsın

sabah kı menum 2 kk kadar beyaz peynır
1 dılım ekmek(beyaz ekmek not işyerınde yedığim için ve burdakilerin diyet yaptıgımı anlamaya başlayınca konuşmalarından sıkıldığım için beyaz ekmek yiyorum)
1 talık kasıgı kadar bal

kızlarrr bende geldimm bayadr yoktum giremedimm nete annemlerdeydimm kilom baslangıç 61di şuan 59.9 çıktım tartıda sizler kaç kilo verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…