Sadece 5 Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sabah tartıldım 61.8 geldim. kahvaltıda omlet 2 parça peynir ve 2 dilim kepekli ekmek yedim, yeşil çay içtim. Az öncede ılık limonlu zencefilli su içtim. Benim sorunum spor:/ spor için kendime gelmem lazım artık..

Merhaba kizlarr? Bugun bende 48.5 ciktim basladim sabah 1 haftada 4 kiloya 1.5 versem super olur benim icin
Sabah yarim paket diyet bisk
Ara 1 elma
Simddi azicik findik yiyorum daha oglen yemegimi yemege firsat olmadi

Bugun okulum acildi o yuzden giremedim hepinizi tekrar hepinizi bi arada gormek guzel:)

kahvaltın güzel olmuş ben kahvaltıyı braz kaçrdım akşam 2bardak ayran içtim saat 8 gibide bi nescafe içerim günü kapatırım

kahvaltın güzel olmuş ben kahvaltıyı braz kaçrdım akşam 2bardak ayran içtim saat 8 gibide bi nescafe içerim günü kapatırım

kızlar bende 1.60 ım kilom 59 du verdm mi bilmiyorum
2 gündür yedklerime dikkat etmeye çalışıyorum
her hangi bir diyetm yok bu sitede herhangi bir diyet yapmadan kilo verenler grubundan esinlendm
çünkü diyetler hep zorluyor beni yasak olan her şey ilgimi çekmiştir.
bir de şu an öğrenci evmde olduğum için ocak bozuk haşlanmış yiyecekleri yapamıyorum
spor da yapamıyorum okul var
ama öğünlerimi yazayım yinede
öğlen uyandm bugn
mate çayı +yeşil çay içtm
salatalık domates 10 zeytin üçgen peynir yedim
sonraki öğün cornflakes ve elma
şimdide salata yiyeceğim yanına hazır çorba yapabilirim

et çok severim ama yersem hızımı alamam zor kilo alan ve zor verebilen birisiyim
yaz dönemlerimde okulda aldığım kilolarımı vermek için spor ve diyet yapıyordum ama diyete uymasamda ayda 3-4 kilo rahat veriyordum

Kizlar supersiniz bende yarin sabah tartilip kilomu yazicam ama bu hafta kitu gecti benim icin yarim kilo bile vermis olsam yeter bu hafta daha dikkat edip daha cok vericem sizi seviorum ama az ince bizim burda bi marketin sahibi amca var beni bi aydir gormuodu dediki ne kadar zayiflamissin zor tanidim seni zayiflsyinca hemen belli efiorum yuzum cokuo da

kaç kilo verdin canım? benimde bu haftam kötü geçti ama bugün iyi toparladım kendimii yemek yiyesin geldimi aklına hemen burayı getir

menün çok güzel hafif olmuş kilomu aynı seninle

menün çok güzel hafif olmuş kilomuz aynı seninle

merhaba kızlar bugünkü menüm
sabah- 1 bardak light süt, yarım paket diyet bisk ( 3 tane)
ara- 1 elma-10 fındık
öğlen- tavuklu salata
akşam bişey yemedim öğlen geç oldu çnkü biraz acıkmamıştım şimdi bir elma yada meyveli yoğrt yicem diyet
okulda havua gittim ve yüzdüm bugün

kaç kilo verdin canım? benimde bu haftam kötü geçti ama bugün iyi toparladım kendimii yemek yiyesin geldimi aklına hemen burayı getir

Canim yarin sabah tartilip soyleyecegim haklisin en son58.9du bakalim bu hafta kac olacak ama bu hafta dikkat edicem bakalim bi dahaki p.tesi ne olacak:)

kızlarr ben geldiim. bugün sırf meyve yedim sabah 1 elma yedim öğlene doğru 1 avuç kadar üzüm ve küçük havuç öğlen 1 armut havuç akşama doğruda tekrardan armut yedim ve yeşilçayımı içtim

masallah canim iyi idare etmissin bigun meyve ile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…