Sadece acı cektiren bir eş

Dusunceniz icin sagolun

Eşinizin acilen bir psikoloğa gitmesi gerekli, sizinde onla beraber gidiyor olmanız iyi olacaktır.
Burada size destanlar yazılsa da hastalıklı durumlar söz konusu biz anlayamayız siz bence bir uzmanla görüşün.

Eşinizin acilen bir psikoloğa gitmesi gerekli, sizinde onla beraber gidiyor olmanız iyi olacaktır.
Burada size destanlar yazılsa da hastalıklı durumlar söz konusu biz anlayamayız siz bence bir uzmanla görüşün.
Ben kac kere gittim ama o gelmiyo gel gidelim dedim tartistik hep

Ölmeyi istemekle ölemiyoruz,yaşamayı istemekle de yaşamı garanti edemiyoruz. Ama olmayacak adamlara da hayatımızı adamıyoruz. O bizim elimizde. Kurban olsun saçının bir teline.Onsuz da nasıl mutlu olunduğunu göster. Göster ki kendini vazgeçilmez zannetmesin kimse.

Tebrik ediyorum sizi gercekten cok guzel bi yazi olmus tesekkur ederim ❤

2.yi yapın düzelir diyeceğim fakat o da olmuyor sanırım. Tedavi olmayı denediniz mi

Çocuk varken boşanmak yerine ölmeyi istemek daha mantıklı geliyorsa bir uzmanla görüşün derim Allah dertlerinize deva versin

Çocuk varken boşanmak yerine ölmeyi istemek daha mantıklı geliyorsa bir uzmanla görüşün derim Allah dertlerinize deva versin
Sagolun Allah razi olsun sizinle konusmak iyi geldi hepinizin konusmalari kafama oturdu dogru soyluyorsunuz bi kere daha oglum icin ayakta durmam gerektigini anladim tesekkur ederim ❤

Sagolun Allah razi olsun sizinle konusmak iyi geldi hepinizin konusmalari kafama oturdu dogru soyluyorsunuz bi kere daha oglum icin ayakta durmam gerektigini anladim tesekkur ederim ❤
Buna gerçekten çok sevindim acı, ızdırap çekip çocuğunuzu mutsuz bir şekilde yetistirmektense yeni bir sayfa açmak ve ayakta durmak en güzeli alllah yolunu bahtını güzel etsin

5 para etmez ivin o yavruyu anasiz birakmaya deger mi hersey ise defolup gitsin sende cocugunla mutlu ol insansin sen ya sana bu cani veren o degil allah ister 5 yilini ver ister 5 saatini kiymetini anlamsi icin senin olmene gerek yok mutsuzluktan kivranacagi yillar yakindir sanmaki zamn onun donecek o derdine yansinnn. Bunu evladin icin dusunme guclu ol sen gerisi allaha birak

Aslinda yediremiyorum kendime bu kadar emek vermisken ozellikle evladima icim cok yaniyo onun babasiz buyumesini istemiyorum .
Niye babasız büyüsün canım, adamdan sen boşanacaksın çocuğun değil. O paşa paşa nafakasını ödeyecek, her hafta sonu düzenli çocuğu alacak hatta babayı çok sevsin diye ilginin alakanın babasını gösterecek. Seninde evde huzurun olacak , kendine hep yeni istediğin gibi bir hayat kuracaksın. Kavgasız gürültüsüz...

Çok güzel bir cevap ne kadar da doğru

Göremezsininiz. Çok kaba bir laf var söylemem mümkün değil ama doğru. Boş verin yaranmayı. Tedavi olun. Kendinizi sevin. Size yeri gelecek oğlunuz bile değer vermeyecek. Kimseden birşey beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…