- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Dusunceniz icin sagolunNedense Kurtlar Vadisindeki Elifin "Sıkmazsan adam değilsin" lafi geldi. O kendine bi b** yapmaz. Annesinin hizmetcisi elden gidecek diye korkuyor. Yoksa sizi kendisi söylediği gibi sevdiginden degil. Bide size acayip kızıyorum. Bu düdük için ölmeyi istemek, o gününü gün ederken. Psikolojik destek alin.çocuğun bari bir normal ebeveyni olsun
AnlamadimDalga gecer gibi bi tavriniz var.
Ben kac kere gittim ama o gelmiyo gel gidelim dedim tartistik hepEşinizin acilen bir psikoloğa gitmesi gerekli, sizinde onla beraber gidiyor olmanız iyi olacaktır.
Burada size destanlar yazılsa da hastalıklı durumlar söz konusu biz anlayamayız siz bence bir uzmanla görüşün.
Tebrik ediyorum sizi gercekten cok guzel bi yazi olmus tesekkur ederim ❤Ölmeyi istemekle ölemiyoruz,yaşamayı istemekle de yaşamı garanti edemiyoruz. Ama olmayacak adamlara da hayatımızı adamıyoruz. O bizim elimizde. Kurban olsun saçının bir teline.Onsuz da nasıl mutlu olunduğunu göster. Göster ki kendini vazgeçilmez zannetmesin kimse.
Cocuk icinmi yoksa2.yi yapın düzelir diyeceğim fakat o da olmuyor sanırım. Tedavi olmayı denediniz mi
EvetCocuk icinmi yoksa
Esim cocuklari cok sever suan gecen hamileyim sakasi yapmistim nabzini olcmek icin cok sevindi agladi hatta saka oldugunu soyleyince cok kizmisti2.yi yapın düzelir diyeceğim fakat o da olmuyor sanırım. Tedavi olmayı denediniz mi
Pko var bende aldattigini ogrendikten sonra tedavi olmadim
Sagolun Allah razi olsun sizinle konusmak iyi geldi hepinizin konusmalari kafama oturdu dogru soyluyorsunuz bi kere daha oglum icin ayakta durmam gerektigini anladim tesekkur ederim ❤Çocuk varken boşanmak yerine ölmeyi istemek daha mantıklı geliyorsa bir uzmanla görüşün derimAllah dertlerinize deva versin
Buna gerçekten çok sevindimSagolun Allah razi olsun sizinle konusmak iyi geldi hepinizin konusmalari kafama oturdu dogru soyluyorsunuz bi kere daha oglum icin ayakta durmam gerektigini anladim tesekkur ederim ❤
5 para etmez ivin o yavruyu anasiz birakmaya deger mi hersey ise defolup gitsin sende cocugunla mutlu ol insansin sen ya sana bu cani veren o degil allah ister 5 yilini ver ister 5 saatini kiymetini anlamsi icin senin olmene gerek yok mutsuzluktan kivranacagi yillar yakindir sanmaki zamn onun donecek o derdine yansinnn. Bunu evladin icin dusunme guclu ol sen gerisi allaha birakSevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
Niye babasız büyüsün canım, adamdan sen boşanacaksın çocuğun değil. O paşa paşa nafakasını ödeyecek, her hafta sonu düzenli çocuğu alacak hatta babayı çok sevsin diye ilginin alakanın babasını gösterecek. Seninde evde huzurun olacak , kendine hep yeni istediğin gibi bir hayat kuracaksın. Kavgasız gürültüsüz...Aslinda yediremiyorum kendime bu kadar emek vermisken ozellikle evladima icim cok yaniyo onun babasiz buyumesini istemiyorum .
Çok güzel bir cevap ne kadar da doğruBu herif sizi aldattı,üstüne arkadaşına sevgilim benim herşeyim onu çok seviyorum diye yazdı siz bunu gördünüz,arada eve de gelmiyor.Siz evde onun pek de hoşlanmadığınız felçli annesinin altını alırken,onun donlarını yıkarken o sevgilisiyle sabahlara kadar tırıvırı tırıvırı neler neler keyfi yerinde paşamın ohhh.
Yahu siz iyi misiniz kendinizde misiniz bir insan bunu kendine neden yapar bu adam sizi kaybetmemek için tabiki kalbine çizik de atar köprüye de çıkar anasına biricik sevgilisinin bakacak hali yok ütüsünü yemeğini kim yapacak paşamın.
Bu adam seni evine hizmetçi annesine bakıcı olarak kullanıyor zira annesine bakmayı kendi totosu da yemez sevgilisinin bakmayacağını da biliyor.Allah aşkına bir de doğum kontrol hapı mı kullanıyosunuz siz bu adamla iliikiye mi giriyosunuz nolur fake olsun konu ya.
İki dünyada cenneti bulmuş ohh evde karım anneme baksın evi temizlesin ben de canım isteyince eve gideyim karımla da ilişkiye gireyim.Canım istemeyince sevgilimde kalayım onla da sevişeyim ohh ne güzel ya.
Aman aman sakın ayrılmayın çok sevin birdaha böyle bi adam bulamazsınız kendini şeytanın bi alt modeli zaten
Göremezsininiz. Çok kaba bir laf var söylemem mümkün değil ama doğru. Boş verin yaranmayı. Tedavi olun. Kendinizi sevin. Size yeri gelecek oğlunuz bile değer vermeyecek. Kimseden birşey beklemeyin.Tedavi olmak istedim ve gittim isin kotu yani ilaclar uyku yaptigi icin sevgili kayinvalidem sıkıntı cikariyor zaten hep onun yuzunden bu duruma geldik. Doldurmalari hic bitmedi, gecen sene sag tarafinda felclik meydana geldi ogluma nasil bakiyosam onada oyle bakiyorum ilaclarina kadar ben iciriyorum. Her sabah saclarina kadar tariyorum Ama gormem gereken degeri yinede gormuyorum
Bu durumda hala birlikte oluyorsunuz korunma yöntemi kullandığınıza göre..Bu dusuncem aldattigini ogrenmeden onceydi suan istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten dualariniz icin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?