Sadece acı cektiren bir eş

Bu dusuncem aldattigini ogrenmeden onceydi suan istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten dualariniz icin sagolun

Adamın aldattığını geçen hafta öğrenip koştur koştur doğum kontrol hapı aldınız, hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz yani öyle mi?

Konu gerçekse hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Lütfen gözünüzü açın.
Adam sizden neden boşanmak istesin ki? O sevgilisiyle gezerken anasına kim bakacak, evin işlerini kim yapacak?
Böyle affederek tazminat hakkınızı da kaybediyorsunuz ne güzel. Boşanmak ister mi hiç?

Ayrıca kendini doğrayan adam size, çocuğuna neler yapar kim bilir. 2. çocuğu yapmayı düşünmüşsünüz bir de.

Böyle bir psikopata çocuğunuz için katlanmıyorsunuz kendinizi kandırmayın.
Çocuğunuz sizin yüzünüzden böyle bir adamla, mutsuz bir anneyle yaşamaya katlanmak zorunda kalıyor.
Mutsuz ailede sorunlu babayla büyüyen insanların hikayelerini okuyun, çocuğunuzu neye mahkum ettiğinizi okuyun ve onu bahane etmekten vazgeçin.

Artik guclu olucam Allahin izniyle

Bu dusuncem aldattigini ogrenmeden onceydi suan istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum zaten dualariniz icin sagolun
Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız tamam sorun yok o zaman. Böyle bir evlilikte, bu adamla seks yapıyor olmanız gayet doğal çünkü.

Hayir daha beraber olmadik ama ne olur ne olmaz diye aliyorm haplari biliyosunuz ki hap birden alinmaya baslanilmiyo zaten adet olmustum basladim hemen
Iliskiye girmeyecekseniz neden hap alıyorsunuz o kısma takildim ben

Bu haplar sonuçta bebek oluşumunu engelliyor .

Neyse zaten seviyormuşsunuz bugün olmazsa yarın olur.

Iliskiye girmeyecekseniz neden hap alıyorsunuz o kısma takildim ben

Bu haplar sonuçta bebek oluşumunu engelliyor .

Neyse zaten seviyormuşsunuz bugün olmazsa yarın olur.
Aramizda henuz birsey gecmedi izin vermiyorum zaten ama olurda bisey gecerse diye aliyorum haplari zaten bundan 2 ay once birakmistim

2.yi yapın düzelir diyeceğim fakat o da olmuyor sanırım. Tedavi olmayı denediniz mi

Kaça kadar yolu var? Düzelmezse 3.'yü yapsın mı?

Baştan düzgün olmayan adam neden üreyebiliyor diye düzelsin?
"Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir, 2.'de kesssin düzelir bilemedin 2,5" şeklinde mantık dışı fikirler vermeyin lütfen insanlara.
Sonra kadınlar elin düzgün olmayan oğlunu düzeltmeye bir ömür harcıyorlar, arada olan çocuklara oluyor.

Ben bu zihniyette degilim zaten sonuc itibariyle benim fikrim belli

Bu adamı, tabiki lafın gelişi adamı diyorum. Kendinize dokundurtmayım. Gitsin kimle ne yapıyorsa yapsın. Niye hap kullanıyorsunuz?

Boyle dusunen insanlarada kizmiyorum cevremizde 2 cocuktan sonra duzelenler olmus olabilir

Artik guclu olucam Allahin izniyle
Insanllah canim bak bir tanifigim kanserden oldu geriye iki tane yetim birakti inan olene ayri agliyorum geriye kalanada ayri agliyorm allah kimseyi anasiz babasi birakmasin hayatin kiymetini bil canim bea para etmez insanlar icin uzulmeye degmez sana bor ornek babam annemi baskasi icin terk etti ortada 5 cocuk borakip gitti o kadar yasam mucadelesi verip bizi magdur etmemesi hepdi bos cikti cunku babbam diyecek karektetsiz anneme dondu ve gene aldatti annem bu aciyla dayanamayip intihar etti geride acisini birakti ne oldu babam adam mi oldu insanlar degismiyor bacimmm

Ne ! Suan o kadar uzgunumki ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim sabir versin canim Allah bu aciyi kadinlara yasatan tum erkeklerin belasini versin !

Aldatilmak, anne ve babanin ölüm acisi ile eş degerdeymis bu cok dogru yasiyan biliyor Rabbim bu aciyi yasiyan herkesin yardimcisi sun insAllah

Annesinin bakıcısından olmak istemediği için sensiz yaşayamam demiş bence çünkü evet annesine bakan olmasa nasıl girecek sevgilisinin koynuna yani çocuğa da anaya da bakıcı lazm doğru sensiz yaşayamaz bu kadar rahat bi hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…