Sadece acı cektiren bir eş

Artı intihar etmek isteyip de ölmeyi beceremeyenleri de hiç anlamıyorum öyle bişey olamaz gerçekten ölmek isteyen ciddi şekilde dener. Böyle yok kalbinin üstüne çizik attı dikişle iyileşti bunlar hikaye hem intihara senin yüzünden kalkıştığını nerden biliyorsun ki belki aynı zamanda sevgilisiyle kavga etmişti bi taşla iki kuş vurmuştur

Kız senin bu koca kafayı kırmış.Delimi ne.Canım sen kendini sev.Boşver .

Ben bu zihniyette degilim zaten sonuc itibariyle benim fikrim belli

Olabilir ama böyle tavsiyeleri dikkate alanlar da oluyor.
Sonra da "evlenince düzelir diye düşünmüştüm" ya da "çocuk yap düzelir, eve bağlanır dediler. Şimdi kucağımda çocukla boşanıyorum" içerikli konular okuyoruz.
Böyle fikirler verilmemesi lazım.

Bundan boşandığınızda bundan daha kötü hayatınız olmaz, daha kötü bir adamla yolunuzun kesişmeyeceğine
emin olabilirsiniz.
En kötü aynen onun kadarı olabilir, o derece kötü birine eşlik değil kölelik ediyor gibisiniz.
Yazık değil mi size?

Evladınız için böyle yaşamayın.
Evladınız için canınıza değer verip kurtulun ondan.
Çok sevdiği sevgilisine koşar, yaşar emin olabilirsiniz.

Bı an kendim yazmış gibi okudum bnde Ayni durumdayim

Yarabbi bu evlatları hakedene hakkıyla büyütenlere nasip eyle.
El kadar bebekleri hem doğuruyor hemde intiharı düşünüyorsunuz.
O sabinin ne suçu var annesiz yaşasın.
Çok üzülüyorum çok...

Siz ayrılınca kendini mi öldürecekmiş?
E, herşeyi olan o çok sevdiği sevgilisi ne olacakmış?
Bırakın Allahaşkına.
Bırakın yani, kocayı bırakın.
Sonra da ister kendini öldürsün ister sevgilisiyle aşkından ölsün.
Siz hayatınıza bakarsınız.
Yani bir kere geliyoruz şu hayata, değmez böyle bir karaktersiz için gençlik çürütmeye.

bırak kendini öldürsün sanane, sen kendini öldürünce haftasına gidecek aldattığı karılardan birini evine getirecek , sonra çocuğuna ne olacak hiç düşündün mü...
adamdan boşan çocuğunla kendine rengarenk bir dünya kur,kendimi öldürecem diyen adam kendini öldürmez, öldürürse en azından yerin belli kocacım der rahat edersin

InsAllah mutlu oldugum gunlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…