- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Artı intihar etmek isteyip de ölmeyi beceremeyenleri de hiç anlamıyorum öyle bişey olamaz gerçekten ölmek isteyen ciddi şekilde dener. Böyle yok kalbinin üstüne çizik attı dikişle iyileşti bunlar hikayeAnnesinin bakıcısından olmak istemediği için sensiz yaşayamam demiş benceçünkü evet annesine bakan olmasa nasıl girecek sevgilisinin koynuna yani çocuğa da anaya da bakıcı lazm doğru sensiz yaşayamaz bu kadar rahat bi hayat
Kız senin bu koca kafayı kırmış.Delimi ne.Canım sen kendini sev.Boşver .Evet ben onu bir kere birakip gittim neşter ile kalbinin ustune derin bir yara acti 80 dikis attilar.kendini duzelt bunlari yasamiyalim artik dedim tm diyo hersey yoluna giriyo bakiyorum yine eve gelmemelri basliyo sabahlara kadar agliyorum bunaldim artik
Amin canim.. seni uzmek istemezdim ama bu sana yasanmis bir ornek olsun.. lutfennn guclu ol esenle kalNe ! Suan o kadar uzgunumki ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim sabir versin canim Allah bu aciyi kadinlara yasatan tum erkeklerin belasini versin !
Ben bu zihniyette degilim zaten sonuc itibariyle benim fikrim belli
Bı an kendim yazmış gibi okudum bnde Ayni durumdayimSevince ve surekli aldatılınca yollari ayirmak bu kadar kolay olmuyor ve bir evladimiz var bazen bakiyorm cok iyi sanirsam vicdan azabindan.. bosanirsam hersey daha kotu olacakmis gibi geliyor ve beni onu birakirsam kendini oldurmekle tehdit ediyor anliyacaginiz onunlada olmuyor onsuzda artik yasamak istemiyorum gercekten hicbirsekilde zevk alamiyorum hayattan evladim olmasa coktan kiymistim canima, ölümü düsünmem psikolojimin bozuk olmasindan sanirim gercekten hic iyi hissetmiyorm.instagram sifresini kirdim bi arkadasina dert yanmis sevgilisini cok seviyormus o herseyiymis bana hicbirzaman bu kelimeleri kurmadi cok canm yaniyo ben ona 5 yilimi ve dunyalar guzeli bi evlat vermisim ama gordugum deger bu..
SizdemiBı an kendim yazmış gibi okudum bnde Ayni durumdayim
Tam olarak aynı olmasada ewetSizdemi
Allah yardimcniz olsnTam olarak aynı olmasada ewet
Bnmde 11 aylık oğlum var eşimin ikinci evliligiyim aramızda 15 yaş var bn 21 o 36 olmuyor ayrılamıyor umAllah yardimcniz olsn
Ozel olmasa sizin sıkıntınız nedir, aldatmami ?Bnmde 11 aylık oğlum var eşimin ikinci evliligiyim aramızda 15 yaş var bn 21 o 36 olmuyor ayrılamıyor um
InsAllah mutlu oldugum gunlerde gelecekbırak kendini öldürsün sanane, sen kendini öldürünce haftasına gidecek aldattığı karılardan birini evine getirecek , sonra çocuğuna ne olacak hiç düşündün mü...
adamdan boşan çocuğunla kendine rengarenk bir dünya kur,kendimi öldürecem diyen adam kendini öldürmez, öldürürse en azından yerin belli kocacım der rahat edersin
Tesekkur ederim canm ❤Amin canim.. seni uzmek istemezdim ama bu sana yasanmis bir ornek olsun.. lutfennn guclu ol esenle kal
Ozel olmasa sizin sıkıntınız nedir, aldatmami ?
Allah yardimciniz olsun grecekten zorEski eşi ilgisizliği
Sağol canımAllah yardimciniz olsun grecekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?