- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi adenalef90
-
Annesini de bu kadar karıştırmasın canım kaç yaşında adam. Bilmiyorum ama yeni boşanmış ve çocuklu birini iki kez düşün. Çocuk işi gerçekten sıkıntı. Çok sabırlı olman lazım o apayrı bir konu. Eğer devam edeceksen evliliği sende uzun bir süre düşünme benceSöylediğine göre anne ve dedesi çok zengin ama buna koklatmıyorlar belli. Başı sıkıştığında hep benim yanımda bana ağlar bana konuşur.. Kimseye söyleyemediklerini bana söyler.
Kendisi de üst düzey bir işte çalışıyor 3 veriyorsa 4 kendine kalıyor. Bir de dedesinin miras işi varmış. Zaten bunun affedersin götünü hep dedesi kurtarmış.
Baba da vefat etmiş 2 yıl önce.
Babası düğününe gitmemiş.
Aslında bana hep ciddi yaklaştı. Yapmadı hiç. Amacı cinsellik değil. Çok çok bağlıydı benim evimi kendi evinin yakınına taşıdı o derece. Ama sanki annesi yeni bir ilişki istemiyor ben beni ailesine çıtlattığını düşünüyorum.
Benden de vazgeçemiyor. Öyle işte ne yapacağım bilmiyorum.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumun içinAnnesini de bu kadar karıştırmasın canım kaç yaşında adam. Bilmiyorum ama yeni boşanmış ve çocuklu birini iki kez düşün. Çocuk işi gerçekten sıkıntı. Çok sabırlı olman lazım o apayrı bir konu. Eğer devam edeceksen evliliği sende uzun bir süre düşünme bence
Tabii canımmm alkolik bürokrat, geceleri içiyor sabahları meclise gidiyorYeni üye olarak tabiki ilk isin doga külübüne üye olmak oldu. Cok cok önemli, haklisin tabiki.
Üst düzey isi var dedin, halbuki ilk sayfada memur o demistin. Ve böyle birçok yalanin var takip etmek isteyen. 10 bin lirami aliyor da 3 kadina veriyor, 4 kendinde kaliyor? Adamda memur olarak ne maas varmista, kadin 3bin sadece nafaka aliyor.
Neyse, umarim eglenirsin. Biraz daha entrika olsun bence. Mesela yarin kadin sana mesaj atsin ve olaylar gelissin.
Üst düzey memur zaten neyin sorgusu bu anlamadım ? 10 bin almıyor aynı maaş 7 bin alıyoruzYeni üye olarak tabiki ilk isin doga külübüne üye olmak oldu. Cok cok önemli, haklisin tabiki.
Üst düzey isi var dedin, halbuki ilk sayfada memur o demistin. Ve böyle birçok yalanin var takip etmek isteyen. 10 bin lirami aliyor da 3 kadina veriyor, 4 kendinde kaliyor? Adamda memur olarak ne maas varmista, kadin 3bin sadece nafaka aliyor.
Neyse, umarim eglenirsin. Biraz daha entrika olsun bence. Mesela yarin kadin sana mesaj atsin ve olaylar gelissin.
Arada alkol alıyor dedim. 7 24 içmiyor. Ne tuhafsınız yaTabii canımmm alkolik bürokrat, geceleri içiyor sabahları meclise gidiyor
İnanmamak sana kalmış kanıtlamak zorunda değilimÜst düzey memurama 7 bin alıyor . piki.
Çok etkilendim ya , 2 bin de oradan geliyor he . valla bayılıcam heyecandanİnanmamak sana kalmış kanıtlamak zorunda değilimaçık açık buraya mesleğimizi yazmamam herhalde. Kendi evi de kirada hatta söyleyeyim 2 binide evi kirada oradan geliyor Ne kadar cahilsiniz ya
Hesabı yapan sizsiniz ve diğer kişi.. ben yapmıyorum sizin daha “iyi anlamanız” için yazıyorum. Ama hiç fayda vermiyor farkındayım.Çok etkilendim ya , 2 bin de oradan geliyor he . valla bayılıcam heyecandananam ne büyük paralar
Bir de aşırı kıskanç çevremde erkek bırakmadı. İzliyor, takip ediyor. Her şeyimi biliyor
Mahkeme kararıyla görüyor. 1 ay aldı kızı anne ve dedesinin yanına götürdü. Zaten bi kavga dövüşte avukatın orda yaşamışlar. Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan.
En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış.
Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Herhalde annesi kız bakmaya başladı oğluna
7 bin maaşı hangi düz memur alıyor kız? adam pavyondan çıkmıyor hem de üst düzey? valla ben oraya kitlendim şu anda?Üst düzey memur zaten neyin sorgusu bu anlamadım ? 10 bin almıyor aynı maaş 7 bin alıyoruzOda bende memurum zaten. Gerçekten çok tuhafsınız
Aranızda fake diyenler olmuş yok kızlar gözünüzü açın vs. Fake isem niye platforma gelip konuma yazıyorsun hanfendi ?
Neyse dün hepsini okuttu bana tarafların ifadeleri vs.
Kadına göre bana bakmıyor, istediklerimi karşılamıyor orda burda pavyonda paraları yiyor. Şiddetli geçimsizlik. Kadınla uyumaması kızına düşkün olup kadını ihmal etmesi. Bir ev bir araba aylık 3000 tl nafaka. (Bu arada kız vardı ama şimdi piyasaya oğlan çıktı.) o ara kadın 2. Ye hamileymiş. (Boşanma aşamasında)
Erkeğin ifadesi ise bu suçlamaları kabul etmediği, banka dekontları mevcut olan kadının ailesine para gönderdiği, kadının evliyken kendisini aldattığını sürekli evde huzursuzluk çıkardığı, Boşanma aşamasında kadından soğuduğu için son 1 yıl ilişkiye girmemiş, çocuğun kendisinden olmadığı (karnındakinin) DNA testi istediği, Kadının ailesinin sürekli ev içlerine karışması.
Bu arada kadın Kayseriliymiş.
Baktım darp rapor yok. Herhangi bir şiddet yok.
DNA testi daha sonuçlanmamış Eylülde yeniden bu mal mülk şeyleri kesinleşecekmiş.
Ama net boşanmışlar.
Durum bu.
Bu adam bildiğiniz belalı. Başınız ağrıdan kurtulmayacak devam ettiğiniz süre sizin de.Söylediğine göre anne ve dedesi çok zengin ama buna koklatmıyorlar belli. Başı sıkıştığında hep benim yanımda bana ağlar bana konuşur.. Kimseye söyleyemediklerini bana söyler.
Kendisi de üst düzey bir işte çalışıyor 3 veriyorsa 4 kendine kalıyor. Bir de dedesinin miras işi varmış. Zaten bunun affedersin götünü hep dedesi kurtarmış.
Baba da vefat etmiş 2 yıl önce.
Babası düğününe gitmemiş.
Aslında bana hep ciddi yaklaştı. Yapmadı hiç. Amacı cinsellik değil. Çok çok bağlıydı benim evimi kendi evinin yakınına taşıdı o derece. Ama sanki annesi yeni bir ilişki istemiyor ben beni ailesine çıtlattığını düşünüyorum.
Benden de vazgeçemiyor. Öyle işte ne yapacağım bilmiyorum.
Müdür yaaa üst duzey baska ne olabilir!7 bin maaşı hangi düz memur alıyor kız? adam pavyondan çıkmıyor hem de üst düzey? valla ben oraya kitlendim şu anda?
İnandinmi buna net kısa öz soruyorumAllah var kızıma çok iyi bakıyor ona bir şey diyemem. Dedi.
Dedim aldattın demi ? Kızının üzerine yemin etti aldatmamış.
Kadın sürekli bir şeyler istiyormuş evliykende. Onu al bunu al kendine alma bunu ben istiyorum.
Sürekli para para para. Muhabbet hep buymuş.
kızına hediyeler alıyormuş pahalı alma pahalı diyormuş.
Annesi babası için kredi çekmiş. Her şeylerini bu Ödemiş. Kadın bunun ailesine de çok harcıyor diyormuş parayı tutmuyor diyormuş. Ama kendi ailesine gelince cebinde varmı yok mu umrunda değil aldırıyormuş her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?