Sadece Anlaşılmak istiyorum 😒☹️

Yok canım daha çok annesi bakıyor diye istiyor bukadar borç var ben içten çıkamam biliyor

Çalışmak zorunda olduğunuzu belirtin tekrar
Çocuk olursa çalışamazsınız bir sure kv de pek bakabilcek gibi durmuyor küçük bebeğe
Eşinize yalan söylemeyin bence daha büyüksorun olabilir dürüstce istediğinizi soleyin
Sonuçta bu ortak karar olmalı bebeğe bakcak olan sizsiniz

Bu durumda 2. Çocuğu yapmanız sizi daha da zor duruma getirir. Bu sefer sadece zeytin değil.krediyi de ödeyemez siniz.

Eşiniz doğru düşünmüyor ama sizde yalan söylemeden oturup konuşun.
2. Cocuk geldiği zaman belki ememicek sütün yetmicek belki mama kullanacak mamalar nereden baksan 200 lira o da 15 gün gidecek yeni kıyafet bezi bakım krem vs. Saymıyorum bile.

Her gece uyanacak tekrar tekrar uyuyup uyanacaksınız gece kaç defa siz bakacaksınız. Hazır olmadığınızı söyleyin kv zaten birine mırın kırın ediyormuş.

Eşinizle oturun açık açık durumunuz hakkında konuşun Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yok canım daha çok annesi bakıyor diye istiyor bukadar borç var ben içten çıkamam biliyor
Ee bu daha da kötü hem çocuk yapacaksınız hem çalışacaksınız, akıl işi değil. Çok yıpranırsınız sakın o topa girmeyin. Açık açık konuşun bence durumu anlatın ben kaldıramam bi çocuk daha olsa çalışamam deyin. Yani oyalasanız nereye kadar. Bi de bizim artık çocuğumuz olmayacak mı diye kafanızın etini yemesin.

Doğru diyorsunuz bunu düşünmemiştim.

olabilir ben hamileyim
Doguryaim hayirlisiyla benim eşimde arada fark olmasin hemen 2yi yapalim derdinde yasimiz geciyor diye ekrkrler bencil bu konuda
Ben hap kullanicam oyuzden doktora gidip
Randevu aldm doktordan gideceğim danışacağım eşime akşam dedim istemiyorum şu anda kimse baksın diye çocuk doğuramam.

Randevu aldm doktordan gideceğim danışacağım eşime akşam dedim istemiyorum şu anda kimse baksın diye çocuk doğuramam.
Yani cok haklisiniz. Dogurup kayinvalideye vermek icin mi doguruyoruz biz bu cocuklari? Bu arada galiba esiniz ilk cocugun kulfetini hic yasamamis, zorlugunu hic cekmemis. Pazardan elma alalim der gibi hadi cocuk yapalim demesinin baska bir aciklamasi olamaz. Cocugun yukunu devredin biraz esinize, rahati bozulsun.

Çıkar ama hap kullanSpiral bir şekilde anlaşılıyor

Senin eşe 1 çocuk bile fazla.Biliyorsun nedenlerini.Ayrıca çocuk yükü yüzde 90 kadında.Doğurması emzirmesi.Bunları yapabildiği vakit isteyebilir 2.cocugu.Yoksa ciks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…