Sadece anlatmak için burdayım..

canım benim kelimeler tükeniyor böyle konular açılınca.. sen asla suçlu değilsin, alnın açık canım benim, içine ata ata bu dert senin yer bitirir, alabilrsen bir uzmandan yardım almayı denesen canım, benim görüşüm ne kadar doğru bilemiyorum ama ben abimle amcanla asla asla uzak yakın görüşmeni istemezdim, ama elden ne gelir:(( inşAllah ilerde sevdiğin insanla evlendiğinde bu yaşadıkların hep geride kalır, çok mutlu bir hayat diliyorum sana fıstıgım, Allah a emanetsin

bence degil daha neleri var biraz haber izleyin derim

Merak etmeyin ensest ilişkiler aile içinde gizli tutulup haber bültenlerinde yayınlanmasa da takip ediyorum zaten gündemi, sadece hem abisiyle hem amcasıyla benzer şeyler yaşamış olması üzerine sevgilisinin bunu rüyasında görmesi bana fantastik geldi biraz. :ssz:

askere gideli 1 yıl oldu. askerde olduğu süre dahil 2 yılda oldu artık bana yaklaşamıyo çok şükür. teşebbüs etmedi.. bana yaptıklarına rağmen askere giderken sıkı sıkı sarılmak istedim. ama sarılamadım. otobüse binerken ki o son bakışını hala unutamadım :S
senin kalbin temizde ondan sarılmak istedin
oda hayatta unutmaz erkeklere yaklaşımların nasıl yani sevgiline hiç içinden
geçiriyormusun buda acaba öyledir diye

Merak etmeyin ensest ilişkiler aile içinde gizli tutulup haber bültenlerinde yayınlanmasa da takip ediyorum zaten gündemi, sadece hem abisiyle hem amcasıyla benzer şeyler yaşamış olması üzerine sevgilisinin bunu rüyasında görmesi bana fantastik geldi biraz. :ssz:

haklısınız böyle düşünmekte. Sonuçta bunları yaşayan ben bile, yaşadıklarıma inanamıyorum..

senin kalbin temizde ondan sarılmak istedin
oda hayatta unutmaz erkeklere yaklaşımların nasıl yani sevgiline hiç içinden
geçiriyormusun buda acaba öyledir diye

tabikii. 3 yıl oldu ama hala ona süpheyle bakıyorum. babama bile annemi aldatıyo mudur diye şüpheyle baktığım zamanlar oldu. Artık en sevdiğim olan babama bile güvenim yok yani..

dogru diyorsun ensest ilişkiler hep ayıp diye üstü örtülür kol kırılır yen içinde kalır misali.
sevgilisinin durumuda bence belki hareketlerinden konuşmasından bişeyler sezmiş olabilir diye yorumladım
ama bi soralım

haklısınız böyle düşünmekte. Sonuçta bunları yaşayan ben bile, yaşadıklarıma inanamıyorum..

Canım ben en çok senin için isterim yaşadıklarının gerçek olmamasını daha çok gençsin üstelik, üniversiteye gitmeyi filan düşünüyor musun? Mümkünse okulunu bitir, ailenin yaşadığı şehirden farklı biryerde okula başla, ailenin yanında mutlu değilsin diye, sana ilk şevkat gösteren erkeğe hemen güvenme, önce kendi ayaklarının üstünde durup evliliği sonra düşün.

Son düzenleme:
sevgilin sana neden böyle bişey dedi bence agzından laf almaya calışıyo gibi geldi bana
sence neden?

yok ilk kez yazıyorum. Buraya da yazmasam patlardım heralde :S içime ata ata şiştim :(

işte bende bunu dıyorum, ıçınıze atmayın

psikoloğa gıdın, tedavı olunması gereken bı durum söz konusu

yaşadığınız şeyler kolay değıl

bız sadece moral verebılırız belkı, ama yaşadıklarınız mutlaka bı uzman tarafından değerlendırılmesı gerekıyor

şımdı belkı anlamazsınız, gençsınız ama ılerde sorun olabılır

bana da sevgilinin rüyasında birşey görüp bunu hissetmesi garip geldi bana... Allah aşkına içinde şüphesi olmayan adam rüyasında abinin sana dokunduğunu görse bile abinin sana gerçek hayatta taciz etmesine yorumlamaz...çünkü ne sana ne de abine konduramaz böyle birşey... bence ya senin hareketlerinden şüphelendi ya da sen farkında olmadan konuşmalarında ona parça parça fireler verdin ve o da bunları birleştirip bu sonuca kendisi ulaştı... ve direk sana bu soruyu soramayacağı için rüyayı bahane etti...

tabikii. 3 yıl oldu ama hala ona süpheyle bakıyorum. babama bile annemi aldatıyo mudur diye şüpheyle baktığım zamanlar oldu. Artık en sevdiğim olan babama bile güvenim yok yani..

ben hiç bir erkege güvenmiyorum sende güvenme ve arkadasın dedigi gibi karşına ilk cıkan erkeklede
hemen evlilik düşünme çünkü yaşın küçük daha cok gençsin

bana da sevgilinin rüyasında birşey görüp bunu hissetmesi garip geldi bana... Allah aşkına içinde şüphesi olmayan adam rüyasında abinin sana dokunduğunu görse bile abinin sana gerçek hayatta taciz etmesine yorumlamaz...çünkü ne sana ne de abine konduramaz böyle birşey... bence ya senin hareketlerinden şüphelendi ya da sen farkında olmadan konuşmalarında ona parça parça fireler verdin ve o da bunları birleştirip bu sonuca kendisi ulaştı... ve direk sana bu soruyu soramayacağı için rüyayı bahane etti...

bende bu yüzden koktum acaba bişe mi biliyo diye. Ama ağzımı açıp tek bişe söylemedim. ipucudur laf arasında ağzını aramadır felan. bu konuyu elimden geldiğince sakladım. elimden geldiğinden fazlasını yaptım bence. anlamasına imkan yok bence :S

bencede diyorum ya bişeylerin farkında sevgilisi.
mesela ben bazen eşimin agzını arıcam veya arkadaşımın seni rüyamda gördün
kötüydü vesaire vesaire derim ama mutlaka bişey duymuşumdur ve onu öne sürerim
bece oda öyle yaptı dedigin gibi kim cesaret edebilir böyle bişeyi söylemeye

yazını okudum öyle ezildi ki içim:((
sevindiğim nokta 2 yıldır bırakmış olması..
inşaallah tekrar etmez...
sevgilinizin sorusuda çok enterasan..bi yerdende duyması imkansız değilmi..

bende bu yüzden koktum acaba bişe mi biliyo diye. Ama ağzımı açıp tek bişe söylemedim. ipucudur laf arasında ağzını aramadır felan. bu konuyu elimden geldiğince sakladım. elimden geldiğinden fazlasını yaptım bence. anlamasına imkan yok bence :S
mesala o sana söylediginde tepkin ne oldu.
ben olsam agzının üstüne carpardım ama gerecekten bişey yoksa ayrılırdım bile nasıl yakıştırmadır diyerek
sen hiç arkadaşına veya herhangi birine bişey söyledinmi hatırla

Canım ben en çok senin için isterim yaşadıklarının gerçek olmamasını daha çok gençsin üstelik, üniversiteye gitmeyi filan düşünüyor musun? Mümkünse okulunu bitir, ailenin yaşadığı şehirden farklı biryerde okula başla, ailenin yanında mutlu değilsin diye, sana ilk şevkat gösteren erkeğe hemen güvenme, önce kendi ayaklarının üstünde durup evliliği sonra düşün.

Açıköğretimden okuyorum. tabi biz kendimizce düşünüyoruz konuşuyoruz evliliği ama dha okulu üniversitesi var. O zamana kadar birbirimizi daha iyi tanıcaz, belki ayrılıcaz. başkası çıkıcak 2mizinde karsısına. bunu yaşayıp görücez. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızsa..

canım bilmiyorum ama mutlaka vardır içine kurt düşüren birşey ben gerçekten bu rüya olayına inanmadım... abinle tanışıyorlar mı abini yada abinin arkadaşlarından birini tanıyor mu? eğer abini yada çevresini tanıyorsa ki abinin aile dışında da kimbilir ne pislikleri vardır kardeşine bunu yapan elin kızına neler yapmaz, sevgilin de bu yüzden sana karşı da ahlaksız birşey yapabileceği kanısına varmıştır...ikinci aklıma gelen de bu, eğer sen ben bir falso vermedim konuşmalarımda diyorsan

Bazı kişilerin rüyasına girer, haberci rüya gibi malum olur cnm

mesala o sana söylediginde tepkin ne oldu.
ben olsam agzının üstüne carpardım ama gerecekten bişey yoksa ayrılırdım bile nasıl yakıştırmadır diyerek
sen hiç arkadaşına veya herhangi birine bişey söyledinmi hatırla

kimseye anlatmadım kimseye anlatamadım. Tepkilerden korktum hep :S en yakınımdakine bile anlatmadım. Kızdım tabiki tartışmamız felan oldu ama ne yalan söylim uzamasın bu konu istedim kapansın bitsin istedim hemen :S

askere gideli 1 yıl oldu. askerde olduğu süre dahil 2 yılda oldu artık bana yaklaşamıyo çok şükür. teşebbüs etmedi.. bana yaptıklarına rağmen askere giderken sıkı sıkı sarılmak istedim. ama sarılamadım. otobüse binerken ki o son bakışını hala unutamadım :S

Sana yaptıklarından sonra ona sarılmak istedin? yorumsuz...:53:

Back
X