Sadece anlatmak için burdayım..

yazdıklarını okuduğumda gözlerim doldu.. bu çok acı bişi! yaşadıkların sana yaşına büyük gelen şeyler bu zamana kadar susmuşun sesini çıkarmamışsın çıkaramamışsın ama güçlü ol hiç bişi için geç değil okumayı düşünüyorsan bulunduğun şehrin dışında bi yeri yaz git en azından uzaklaş yaşadıklarını unutmucaksın elbet ama aynı evin içinde abinle yaşayıp her yüzünü gördüğünde o zamanları hatırlamak sana daha çok acı veriyor umarım hayatında herşey çok güzel olur yeter ki güçlü ol susma ve kimseye güvenme canım...

canım bilmiyorum ama mutlaka vardır içine kurt düşüren birşey ben gerçekten bu rüya olayına inanmadım... abinle tanışıyorlar mı abini yada abinin arkadaşlarından birini tanıyor mu? eğer abini yada çevresini tanıyorsa ki abinin aile dışında da kimbilir ne pislikleri vardır kardeşine bunu yapan elin kızına neler yapmaz, sevgilin de bu yüzden sana karşı da ahlaksız birşey yapabileceği kanısına varmıştır...ikinci aklıma gelen de bu, eğer sen ben bir falso vermedim konuşmalarımda diyorsan

Abimle 1 kere karşı karşıya geldiler. tanışma faslında. abimin yakınlarını felan tanımaz. zaten okulu için genelde uzaktaydı abimlerin ortamına grip bişeler duyması grmesi de pek mümkün değil :S

kimseye anlatmadım kimseye anlatamadım. Tepkilerden korktum hep :S en yakınımdakine bile anlatmadım. Kızdım tabiki tartışmamız felan oldu ama ne yalan söylim uzamasın bu konu istedim kapansın bitsin istedim hemen :S
işte hemen kapatman içindeki acı dışarı cıkmasın diiye bastırman bence onun aklında soru işareti veya söyledigini
dogruladıgn kanısına varmıştır.
ama kesin bişey biliyor ben sana söyleyeyim yoksa bu kadar emin olmadan sana bunu acıklamazdı
sen kendini onun yerine koy sen olsan bunu kolaylıkla dile getirirmiydi sorabilrmiydin emin olmadan

Sana yaptıklarından sonra ona sarılmak istedin? yorumsuz...:53:

ne kadar nefret etsem de Abim ve askere gidiyodu son görüşüm bile olabilirdi.. o bnm kanımdan canımdan. o bunu bilmedi düşünemedi bana onları yaptı :/ abilik yapamadı.. mesela askere gderken tek ağlamayan ben mişim, bi damla gözyaşı akmadı. herkes nasıl duygusuzsuz ruhsuz dedi. hiç mi üzülmedin dedi. ama bilmiyolar içimdekileri..

Bir aileden aynı anda iki sapık çıkması çok garip değil mi?

ırsiymiş demekki
bence kesin bir psikoloğa git.bu sitede aile içi ensest le alakalı bir topik var geçen gün onları okuyunca ne kadar şükrettim
biz çocukken evimiz küçüktü ve ben abilerimle aynı odada yatardım.
peki abinin normal zamanda davranışları nasıl bence abin tam bir psikopat onun da yardım alması lazım
hatta adam akıllı bir sopa

bugün üye olmuşsun hayırlı olsun

Son düzenleme:
Allahım daha neler duyacagız ya?:53:
Ben 16 yasındaki kardesimin sabahları yanına yatarım, bebekler gibi severim onu..
Kendimi bazen annem gibi hissederim, annemin sevgisini veremem belki, ama en az annem kadar severim, annem gibi olmaya calısırım..
Anlamıyorum böyle insanları ya, gercekten anlamıyorum..
Bir insan nasıl bu kadar serefsiz olabilir, kardes bu ya? nasıl baska düsüncelerle el sürebilir aklım almıyor..
Ben o insanla aynı evde bile duramam ya, Alllahııımm daha fazla söyleyecek söz bulamıyorum..
Sen koru böyle sapıklardan, serefsizlerden..

Son düzenleme:
bemce mutlaka piskolağa gitmelisin....
tek başına aşamazsın ki...
çok zor

Psikolojik tedavi sart, ama bu kız abi demeye bile dilim varmıyor, o adamla aynı catı altında yasamaya devam ederse bu durumu atlatamaz, rahat olamaz ki, gercekten cok zor, cok ama cok zor bir durum..
:50:

yaşına göre çok olgunsun ilerde iyi yerlerde olacağını düşünüyorum..

okuluna devam et kendi ayakların üzerinde dur bunu sana yaşatanlar vicdan azabı çeksin sen üzülme..

şebnem ferah amcası tarafından tecavuze uğramış 'ben şarkımı söylerken' şarkısını ona yazmış psikolojik yardımla yaşama tutunmasıyla şimdi en iyi sanatçılardan...
inşallah sende atlatırsın, bunu yaşatanlarla mücadele edersin..

amcan bi psikopatmış çocuk yaşta savunmasızsın çoğu kız çocuğu bu durumları yaşamış büyük yaralar almıştır..abin amcanın huyundan etkilenmiş olabilir ergenlik çağındaki erkek çocuklarına doğru eğitim verilmediği için bu durumlara düşüyorlar askerden gelince pişmanlıktan yüzüne bakamayacaktır..

kimseye anlatma uzman yardımı al savcılığa bile şikayet edebilirsin bu yaptıkları yanlarına kalmamalı ama Türkiye'de hukuk yok :50::50::50:

bence mutlaka yardım almalısınız

yanlış yönlendırebılırız sızı, kesınlıkle pıskıloğa gıdın

ben de sadece ben mi hatırladım diye düşünüyordum.aynı konu....... amca ve askere gitmeden düzelen abi.bu olaylar bu kadar mı benzer oluyor:44:

1994 doğumluyum daha küçüğüm kimine göre. Ama büyüdüm. Kocaman kız oldum. kimsenin bilmediği şeyler yaşadım. Kimseye anlatamadım korktum sessiz sessiz ağladım...
2000 yılında babamın işi için taşındık bu şehire ama her fırsatta memlekete gidiyoduk. babamda annemde 6 kardeş. O zamanlar küçük amcam bekardı. annemler tarlaya gittiklerinde evde kalırdım. yazarken bile tuhafım gözlerim doluyo hala içim acıyo.. :( Amcam fırsat buldukca taciz ederdi.s her fırsat bulduğunda :S gitmek istemezdim memlekete. mecbur giderdim. utandım korktum anlatamadım kimselere... sonra evlendi amcam. artık benden uzaklaştı çok şükür.. sonra ben büyümeye devam ettim.. Geceleri uykularım kesiliyodu. bigün odamın kapısı açıldı uyuyomuş gibi yaptım. Gelen abimdi.. uyuduğumu sanıyodu ses çıkaramadım. vcuduma dokunmaya başladı.. taciz etti :( hep yptı. bazen gerçekten uyuyodum. aniden uyanıyodum ki abim yine odada. uyandığımı anladığında karanlıktan istifade sürünerek, görünmediğini sanarak çıkardı odadan.. çooook uzun zamanlar uyuyamadım. odamın kapısında kilit yoktu. ve abim geceleri odama giremesin diye kapımın arkasına yere havlu koyardım kapı açılmazdı. dha neler neleer. banyoya girdiğmde izlendiğimi farkettim sonralarda deliği tıkamayı unutmuştum onu da hallettim ama kurtulamadım bazı geceler :S odamın kapısına kilit yapın derdim nolucak kızım yabancımız mı var derlerdi.. bilmezlerdi, beklemezlerdi oğullarından böyle bişeyi.. nefret ettim abimden iğrendim. o evde yokken erkenden uyurdum. çok güzel uyurdum çok rahat olurdum mutlu olurdum. ama ne kadar mutlu huzurlu da olsam gözlerimden yaş eksik olmazdı.. annem abinle derdin ne derdi. beni şımarık bulurlardı (hiç şımartmadıkları halde) ! anlatamadım kimseye derdimi.. bunla yaşadım bunla büyüdüm. hala çıldırıyorum hala iyi değilim.. Abim şimdi askerde. gittikten sonra, giderken pişmanlıktan mıdır bilinmez iyi davranmaya başladı. düşünceli abi oldu bianda.. herkes abin seni seviyo diyo ama ben bilirdim bitek olanı.. bunları yazıyorum, çünkü artık içinde tutamıyorum :( doldum taştım patladım. öldüm bittim!! ölmeyi düşündüm istedim ama ALLAH'ın verdiği canı almak haddime mi.. Şimdi hayata küsmüş bi genç kızım. yaşama sevincimi elimden aldılar.. :(

- 1 ay sonra tam 3 yıl olucak bi sevgilim var. seviyo beni çok. evlilik düşünüyoruz. askerden sonra nişan olucak inşallah.. geçenlerde bi sabh bi rüya gördüm dedi. anlatmadı. ''abin veya bi başkası dokundumu sana, bişe yaptımı'' diye sordu. evet diyemedim tabiki :S anlatmadı rüyasını anlatamam sana dedi.. korktum. Ben napıcam bilmiyorum nasıl yaşıcam bu yükle bu acıyla :S bazen anneme anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum :S içim yanıyo :'(

allah sana dokunan o elleri kurutsun inşallah

ben de sadece ben mi hatırladım diye düşünüyordum.aynı konu....... amca ve askere gitmeden düzelen abi.bu olaylar bu kadar mı benzer oluyor:44:

egem iyiki hatirladin

gece üşündüm hep acaba ben mı yanlış hatırlıyorum dıye :44:

hatta madamıks dı galıba hemen konuyu kapatmıştı

1994 doğumluyum daha küçüğüm kimine göre. Ama büyüdüm. Kocaman kız oldum. kimsenin bilmediği şeyler yaşadım. Kimseye anlatamadım korktum sessiz sessiz ağladım...
2000 yılında babamın işi için taşındık bu şehire ama her fırsatta memlekete gidiyoduk. babamda annemde 6 kardeş. O zamanlar küçük amcam bekardı. annemler tarlaya gittiklerinde evde kalırdım. yazarken bile tuhafım gözlerim doluyo hala içim acıyo.. :( Amcam fırsat buldukca taciz ederdi.s her fırsat bulduğunda :S gitmek istemezdim memlekete. mecbur giderdim. utandım korktum anlatamadım kimselere... sonra evlendi amcam. artık benden uzaklaştı çok şükür.. sonra ben büyümeye devam ettim.. Geceleri uykularım kesiliyodu. bigün odamın kapısı açıldı uyuyomuş gibi yaptım. Gelen abimdi.. uyuduğumu sanıyodu ses çıkaramadım. vcuduma dokunmaya başladı.. taciz etti :( hep yptı. bazen gerçekten uyuyodum. aniden uyanıyodum ki abim yine odada. uyandığımı anladığında karanlıktan istifade sürünerek, görünmediğini sanarak çıkardı odadan.. çooook uzun zamanlar uyuyamadım. odamın kapısında kilit yoktu. ve abim geceleri odama giremesin diye kapımın arkasına yere havlu koyardım kapı açılmazdı. dha neler neleer. banyoya girdiğmde izlendiğimi farkettim sonralarda deliği tıkamayı unutmuştum onu da hallettim ama kurtulamadım bazı geceler :S odamın kapısına kilit yapın derdim nolucak kızım yabancımız mı var derlerdi.. bilmezlerdi, beklemezlerdi oğullarından böyle bişeyi.. nefret ettim abimden iğrendim. o evde yokken erkenden uyurdum. çok güzel uyurdum çok rahat olurdum mutlu olurdum. ama ne kadar mutlu huzurlu da olsam gözlerimden yaş eksik olmazdı.. annem abinle derdin ne derdi. beni şımarık bulurlardı (hiç şımartmadıkları halde) ! anlatamadım kimseye derdimi.. bunla yaşadım bunla büyüdüm. hala çıldırıyorum hala iyi değilim.. Abim şimdi askerde. gittikten sonra, giderken pişmanlıktan mıdır bilinmez iyi davranmaya başladı. düşünceli abi oldu bianda.. herkes abin seni seviyo diyo ama ben bilirdim bitek olanı.. bunları yazıyorum, çünkü artık içinde tutamıyorum :( doldum taştım patladım. öldüm bittim!! ölmeyi düşündüm istedim ama ALLAH'ın verdiği canı almak haddime mi.. Şimdi hayata küsmüş bi genç kızım. yaşama sevincimi elimden aldılar.. :(

- 1 ay sonra tam 3 yıl olucak bi sevgilim var. seviyo beni çok. evlilik düşünüyoruz. askerden sonra nişan olucak inşallah.. geçenlerde bi sabh bi rüya gördüm dedi. anlatmadı. ''abin veya bi başkası dokundumu sana, bişe yaptımı'' diye sordu. evet diyemedim tabiki :S anlatmadı rüyasını anlatamam sana dedi.. korktum. Ben napıcam bilmiyorum nasıl yaşıcam bu yükle bu acıyla :S bazen anneme anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum :S içim yanıyo :'(

allahım yapanın yaptığı yanına kar kalıyor...evlendikten sonra annene anlat ve onunla bir daha görüşme ..amcan dahil...
annenin hiçbirşeyin fakında olmadığına inanamıyorum.bir şeyler hissetmiştir acaba kafasını kuma gömmek kolayına geldi ..... günahını almayayayım ama

yaşına göre çok olgunsun ilerde iyi yerlerde olacağını düşünüyorum..

okuluna devam et kendi ayakların üzerinde dur bunu sana yaşatanlar vicdan azabı çeksin sen üzülme..

şebnem ferah amcası tarafından tecavuze uğramış 'ben şarkımı söylerken' şarkısını ona yazmış psikolojik yardımla yaşama tutunmasıyla şimdi en iyi sanatçılardan...
inşallah sende atlatırsın, bunu yaşatanlarla mücadele edersin..

amcan bi psikopatmış çocuk yaşta savunmasızsın çoğu kız çocuğu bu durumları yaşamış büyük yaralar almıştır..abin amcanın huyundan etkilenmiş olabilir ergenlik çağındaki erkek çocuklarına doğru eğitim verilmediği için bu durumlara düşüyorlar askerden gelince pişmanlıktan yüzüne bakamayacaktır..

kimseye anlatma uzman yardımı al savcılığa bile şikayet edebilirsin bu yaptıkları yanlarına kalmamalı ama Türkiye'de hukuk yok :50::50::50:

şikayet edebilirim evet bunu bende düşündüm düşünmedim değil ama haberlerde felan hep görüyorum 1o larca adam küçücük kıza tecavüz ediyo suçlu bulunan o kız oluyo. ülkemin adaletine güvenemiyorum..

allahım yapanın yaptığı yanına kar kalıyor...evlendikten sonra annene anlat ve onunla bir daha görüşme ..amcan dahil...
annenin hiçbirşeyin fakında olmadığına inanamıyorum.bir şeyler hissetmiştir acaba kafasını kuma gömmek kolayına geldi ..... günahını almayayayım ama

Odamın kapısına kilit taktırmak için çok uğraştım. O ara ne var aileyiz biri bişe mi diyo bişe mi ypıyo felan gibi konuşmalar oldu ama söyleyemedim işte.. korkuyorum istemiyorum. büyüyorum sonuçta felan dedim. zor oldu ama kilit taktrdım. abimde bi ara uyur gezerlik vardı. htta küçük kız kardeşim bi gece bizim odamıza geldiğinde abimi görmüş. abim onun uyanık olduğunu farkedince geri çıkmış. anneme söylemiş abim gece bizim odaya geldi diye de annem yine mi başladı bu uyur gezerlik demişti. konduramaz belki de. bilemicem. ama farkında olsa hangi anne susar?

egem iyiki hatirladin

gece üşündüm hep acaba ben mı yanlış hatırlıyorum dıye :44:

hatta madamıks dı galıba hemen konuyu kapatmıştı

ben ilk kez yazıyorum. ilk kez anlatıyorum birilerine. Burayı da yeni buldum ve sırf bunları anlatmak için kayıt oldum aslında.. herkes yazıyodu dertlerini bende artık içimi dökmek istedim ve sanırım elimdeki en iyi fırsat bu suanlık.

Ben senin yerinde olsam, zor da olsa anneme söylerdim.. Bugün kardeşine bunu yapan kendi çocuğuna da yapar, bugün yeğenine bunu yapan kendi kardeşine ve çocuğunada yapar.. Bunların önüne biraz olsun geçebilmek sizin elinizde. Saklayarak bir yere varamazsınız malesef..

Çok üzüldüm gerçekten, insan bunu kendi kardeşine, yeğenine nasıl yapar aklım almıyor.. Tavsiyem bu meselenin üstünü kapatmayın ama yine de siz bilirsiniz..

Yaşadıklarına üzüldüm tıpkı bizim çocukluğumuzu anlatmışsın hiç içimizden çıkmayan bir yara gibi. Silinsede izleri kalıyor maalesef. Haa silebildikmi hyr, unutabildikmi hyr. Biz babamızdanda taciz gördük akrabalar yapmış çokmu. Zor çok zor üzülsende değişen hiçbirşey olmayacak, yapacağın tek şey dikkatli olmak ve hayatına devam etmek. Annene anlatsan hiçbirşey değişmeyecek belki oda evladı çünkü. senden kat kat daha fazla düşünecek yada. Sen anlatırken film şeridi gibi geçti gözümün önünden senden kat kat büyük olmama rağmen, unutmadık ne yazıkki. Şimdi babama her baktığımda bize yaptıkları geliyor ve nefret duyuyorum hala ona. üzülme tek yaşayan ben değilmişim diyede kendini teselli et bir nebze olsun:26::26: Dua et cnm Allah görüyor duyuyor ve biliyor herşeyi.

Back
X