Sadece bana mı öyle geliyor..? ☹️

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
41
İzmir
Merhabalar..
Gerek iş hayatımdaki tecrübelerim olsun gerek buradaki konulara baktığımda üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimin çok önyargılı ve ben merkezli yaşadıklarını düşünüyorum artık..
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
Mesela kadınlar kulübündeki konulara bakıyorum çoğu çok gereksiz ..örnek vermem gerekirse kayınvalidem bana hastamısın dedi , eşimi ailesi hiç saymıyor, arkadaşım beni aramadı vs. vs. 😁
Benim düşüncem kadınlarımızın çoğu yapılan her şeyde bir art niyet arıyor.. Eğer bir kötülük gördüyse de illa karşılığını vermeye çalışıyor.

Size de böyle geliyor mu..??
keşke böyle olmasalar diyor musunuz..?? (çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)

Çünkü alan daraldı bence mahalle baskısı gibi birşey oldu hiçbir hobi uğraş yok çünkü onlarda maddiyata bakıyor. Çıkıp gezse kadın ne bu hwrgün cıkıp geziyor lafları başlar... Napaın kendine çekirdek çevresine sarıyor. Malesef

Forumda değil de okulda çok yaşıyorum. Dediğim şeyden illa alınacak bir şey buluyor bazıları. Mesela diyorumki şu konuda iyiyimdir bazıları sanki ben iyiyim ama siz kötüsünüz demek istemişim gibi algılıyor. Halbuki onlar da iyidir n’alaka?

Çünkü alan daraldı bence mahalle baskısı gibi birşey oldu hiçbir hobi uğraş yok çünkü onlarda maddiyata bakıyor. Çıkıp gezse kadın ne bu hwrgün cıkıp geziyor lafları başlar... Napaın kendine çekirdek çevresine sarıyor. Malesef
Anlıyorum ama kendilerine uğraş bulmaya çalışsalar.. sanki mutsuz olmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar.. etrafın ne dediğini bu kadar önemsemek her şeyin altında kötülük aramak pek sağlıklı gelmiyor bana.. çok üzücü

Forumda değil de okulda çok yaşıyorum. Dediğim şeyden illa alınacak bir şey buluyor bazıları. Mesela diyorumki şu konuda iyiyimdir bazıları sanki ben iyiyim ama siz kötüsünüz demek istemişim gibi algılıyor. Halbuki onlar da iyidir n’alaka?

😁
Ay forumda da var ya.. bi iki konuya baktım da ne boş meseleler var dedim..

sizin gibi mi?
milletin beğenmediğiniz derdiyle mutsuz olmak da ne bileyim...

Çünkü kendi mutsuzluklarını etrafına yansıtıyorlar..
Hayat bu tabiki de bazı sıkıntılarımız dertlerimiz olacak..
ama görümcem beni davet etmedi kaynanam bana hastamısın dedi gibi şeyler dert değil art niyetli olmaktır..
Bu da benim düşüncem..

Merhabalar..
Gerek iş hayatımdaki tecrübelerim olsun gerek buradaki konulara baktığımda üzülerek söylüyorum ki hemcinslerimin çok önyargılı ve ben merkezli yaşadıklarını düşünüyorum artık..
Sanki çoğu mutsuz olmak için bir bahane arıyor kendine..
Mesela kadınlar kulübündeki konulara bakıyorum çoğu çok gereksiz ..örnek vermem gerekirse kayınvalidem bana hastamısın dedi , eşimi ailesi hiç saymıyor, arkadaşım beni aramadı vs. vs. 😁
Benim düşüncem kadınlarımızın çoğu yapılan her şeyde bir art niyet arıyor.. Eğer bir kötülük gördüyse de illa karşılığını vermeye çalışıyor.

Size de böyle geliyor mu..??
keşke böyle olmasalar diyor musunuz..?? (çünkü mutsuzluklarını bize de yansıtıyorlar.)
Valla ah eskiler demek istiyorum..
inanın geliştikçe daha da kötüye gidiyoruz keşke hep eskide kalabilseydik şimdi birbirinden uzak insanlarız komşuluk yok dostluk yok ise ş güç yok kendimize abuk sabuk şeyler çıkartıyoruz Kadınlar ve erkekler olarak eskiden annelerimiz işi olan işine giderdi gelirdi çocuk çolukla uğraş yemek yap sonra gece olurdu çıkardık kapı önüne çocuklar saklambaç oynar Kadınlar kapı önlerinde ellerinde çekirdekler sohbet muhabbet kocaları ya kahveye gider ya evde televizyona bakardı sıcacık anne yemekleri yerdik ne bileyim sosyal medya denen illet böyle akıllı telefonlar yoktu gelin kaynana anane babane bir arada olurduk şimdi öyle miyiz yok avmler fastfood yiyecekler bi kahve içmeye giriyoruz starbucks bu neyse adı 70 80 lira para verip çıkıyoruz ellerimizde telefonlar televizyonda abuk sabuk diziler oradaki saçma sapan hayatları yaşamaya başladık herşeyi normal karşılar olduk ah yenilenmesek de hep eski kalsaydık

ama görümcem beni davet etmedi kaynanam bana hastamısın dedi gibi şeyler dert değil art niyetli olmaktır..
Bu da benim düşüncem..

o söylediğinizde sıkıntı yok.
etraflarına mutsuzlukta yansıtıyorlardır o da tamam.
ama sizin bunları okuyup mutsuz olmanız tuhaf.

Siz onlarin görümcesini ve kaynanasini yakindan mi taniyorsunuz ki art niyetli olmadiklarini düsünüyorsunuz? Ben inaniyorum ki insanlar burda gercekten kendilerine sorun yaptiklari ve cözemedikleri seyler icin yardim almak icin yaziyorlar.

😁 buradaki konuları okuyup mutsuz olmuyorum tabiki..
Gerçek hayatta böyle insanlarla karşılabiliyoruz.. hep bir savunma halindeler ne desek yanlış anlayabiliyorlar..
gerçi ben uzak durmaya çalışmışımdır. 😁

Siz onlarin görümcesini ve kaynanasini yakindan mi taniyorsunuz ki art niyetli olmadiklarini düsünüyorsunuz? Ben inaniyorum ki insanlar burda gercekten kendilerine sorun yaptiklari ve cözemedikleri seyler icin yardim almak icin yaziyorlar.
Konu sadece gelin görümce olayı değil. örnek verdim sadece..
Ne diyim o zaman her şey de bi mana arasınlar o zaman. Öyle mutlu oluyorlarsa😁

Bu da benim düşüncem..
O insanlarin cevresini, cevrelerindeki insanları, yasadiklarini nerden bilip nasil emin olup art niyetli olmakla suçlayabiliyorsunuz peki? Art niyet suclamasi cok agir.. Anlamadan dinlemeden genellemek nedir?
Haddini bilmek ne güzel şey..
Not: Kaynanam, gorumcem, eltim yok.. fazlasiyla da pozitif ve mutlu bir insanim Allah'a cok sukur..

Dediğiniz katılıyorum, herkesin derdi kendine büyük ancak gerçekten bazı kişiler negatif yüklü.

Herkes her şey yanlış gibi davranıyorlar. Hep mutsuzluk , hep sanki dünyanın yükünü taşıyor gibiler.

Bakıyorsun , sağlığı, evi , arabası, çoluğu çocuğu , iyi giden bir hayatı var ama şikayetçi.

Çünkü mutsuzlukla besleniyor ruhu. Hem melankolik takılıp melankolik konuşma derdinde.

Burada da var,dışarıda da. Her yerde bu kişiler.

O insanlarin cevresini, cevrelerindeki insanları, yasadiklarini nerden bilip nasil emin olup art niyetli olmakla suçlayabiliyorsunuz peki? Art niyet suclamasi cok agir.. Anlamadan dinlemeden genellemek nedir?
Haddini bilmek ne güzel şey..
Not: Kaynanam, gorumcem, eltim yok.. fazlasiyla da pozitif ve mutlu bir insanim Allah'a cok sukur..
Bidaha yazayım o zaman. Konu sadece görümce kaynana olayı değil örnek verdim sadece..
Ne diyim buradaki bütün kadınlar haklı dünya kötü o zaman.. 😁
Ayrıca ben sadece burası için söylemedim.. sosyal hayatta da karşılaşabiliyoruz böyleleri ile..

Dediğiniz katılıyorum, herkesin derdi kendine büyük ancak gerçekten bazı kişiler negatif yüklü.

Herkes her şey yanlış gibi davranıyorlar. Hep mutsuzluk , hep sanki dünyanın yükünü taşıyor gibiler.

Bakıyorsun , sağlığı, evi , arabası, çoluğu çocuğu , iyi giden bir hayatı var ama şikayetçi.

Çünkü mutsuzlukla besleniyor ruhu. Hem melankolik takılıp melankolik konuşma derdinde.

Burada da var,dışarıda da. Her yerde bu kişiler.

Beni çok iyi anlamışsınız..
Dediğiniz gibi bu kişilerden çok var..
Kendilerini çok önemsemekle mi alakalı acaba.. Halbuki 7 milyar insan sadece birisiyiz aslında..

Back
X