Demi amaÇıkmalısın. İnsan bekarken yalnız yaşamanın tadına varmalı
Bizim ev de sobalı ama ekstra kömür ve odun almam gerekecek. Aile evinde odun elden kömür gölden.Bence aile evi. Tanımadığım biriyle sobalı bir evde ı ıı bana göre değil (Bekarım)
Buranın durumu biraz farklı hocalar kalacak yer bulamıyor. Merkeze de uzak.Niye lojmana yanınıza birini veriyor öğrenci evi mi orası çok saçma siz o lojmana ödeme yapmayacak mısınız da müdür kafasına göre insan yerleştiriyor oraya
Bugün bekarlığımı yüzüme vuranlar oldu daKonu basligi keyfimi yerine getirdi
Soba ile yasam seni yormuycaksa kesin cik kesin yani.
ama sizin evde ailen senin canın onlarla hep bir odada olmak seni sıksa da rahatsız etmez. Ama yeni tanıştığın biriyle soba nedeniyle hep aynı ortamda bulunmak vb bilmiyorum zor geldiBizim ev de sobalı ama ekstra kömür ve odun almam gerekecek. Aile evinde odun elden kömür gölden.
Çoluk çocuk olmadığı üçün bana cazip geldi biliyon nuuEvliyimsadece sobalı ev cazip gelmedi bana soylemek istedim
Gordum jdjdBugün bekarlığımı yüzüme vuranlar oldu da
Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Okulun lojmanı normalde başvuruyorsun çıkarsa çıkıyor. Deprem bölgesi olduğu için hocaların çoğu tayinle gitti. Lojmanlar boşa çıktı.Lojmanda kimin kalacağına müdür mü karar veriyor? Böyle mi oluyor bu işler?
Bekarim ve tek kalıyorum. Sormak istediğin yerden sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?