Bura kışın öyle bir soğuk oluyor ki sobasız katiyyen durulmaz. Bu yaştan sonra ev arkadaşı kafam kaldırır mı bilmiyorumevliyim ama dayanamadım yazcam : )) titizlik çözülebilir mesele ya halledersin şimdiye kadar da iyi anlaştım diyorsun ne olacak ki en fazla? bi tek sobalı olması baya sıkıntı, klima taktırabilirsen harika olur bence insan aile yanında kafayı yer valla belli bi yaştan sonra... ya da elektrikli ısıtıcı falan kullanılabilir ama klimanın rahatlığı olmaz tabi yine. ısınma sorunu çözülürse çok iyi seçenek.
Küçük olan dairelerden biri olsun ben tek kalayım de.Okulun lojmanı normalde başvuruyorsun çıkarsa çıkıyor. Deprem bölgesi olduğu için hocaların çoğu tayinle gitti. Lojmanlar boşa çıktı.
Evliyim ama cevap vercem ! bananee !Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
NOT: odaya ilk gelen daima şanslıdır, ev sahibi sen oluyorsun gibi oluyor zaten...Evliyim ama cevap vercem ! bananee !
Kuzuum ben de bekarken de ailemden ayrı yaşayan ve bunu ısrarla inatla yapan biriydim... Anne ve babama aşığım ama aynı evde yaşayamıyorduk net bir şekilde... Seni çok iyi anlarım. Kendi evin de sobalıymış, eğer soba yakmaya üşenmem diyorsan çık. kendi kendine olmak her zaman çok daha keyifli... bir de odana gelen kişi sana göre şekil alacaktır, okumuş etmiş insanlarsınız neticede. baktın sana huzursuzluk veriyor sen ona daha çok verirsin ayol ne olmuş. Temizlik konusunda da biraz zor olabilir ama bir çamaşır suyu bir sürtme fırçası her şeyi çözer...
Bu kadını dinleme istiyo ki sen bedeveye daha çok konu aç.Evliyim ama cevap vercem ! bananee !
Kuzuum ben de bekarken de ailemden ayrı yaşayan ve bunu ısrarla inatla yapan biriydim... Anne ve babama aşığım ama aynı evde yaşayamıyorduk net bir şekilde... Seni çok iyi anlarım. Kendi evin de sobalıymış, eğer soba yakmaya üşenmem diyorsan çık. kendi kendine olmak her zaman çok daha keyifli... bir de odana gelen kişi sana göre şekil alacaktır, okumuş etmiş insanlarsınız neticede. baktın sana huzursuzluk veriyor sen ona daha çok verirsin ayol ne olmuş. Temizlik konusunda da biraz zor olabilir ama bir çamaşır suyu bir sürtme fırçası her şeyi çözer...
Hanfendi burda evliler cevaplasın konusu neredeyse 1739383633 kez açıldıŞunun tam tersi başlık açılsa. Sadece evliler yazsin diye linci yerdi
Hem bu bekarlık bir konu değil. Birçoğumuz evlenmeden tek yasadık. Soba dışında sıkıntı yok.Tek yaşamak şahaneydi.
aşkolsun ayol. ben hiç öyle bir insan mıyım?Bu kadını dinleme istiyo ki sen bedeveye daha çok konu aç.
Bura kışın öyle bir soğuk oluyor ki sobasız katiyyen durulmaz. Bu yaştan sonra ev arkadaşı kafam kaldırır mı bilmiyorum
Her akşam kendi sobamı yakıyorum zaten. Şuan tek sorun ev arkadaşı aslındaEvliyim ama cevap vercem ! bananee !
Oo Hırsız Yavuz savunması geldiaşkolsun ayol. ben hiç öyle bir insan mıyım?
Bana niye kızıyorsunuz? Ben mi açtım?Hanfendi burda evliler cevaplasın konusu neredeyse 1739383633 kez açıldı
Bekarken yalniz yasamadim, simdi evliyim diye cevap vermeyim mi yani? Bence ben senin halinden anlardim ama neyseSevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
düzeni sen kurmuş olacaksın ya zaten gelen kolay kolay bozamaz. Karşılarken de ev sahibi modunda karşılarsın olanı biteni tarif edersin. ağırlık sende kalır. korkacağın bir şey yok bence.Her akşam kendi sobamı yakıyorum zaten. Şuan tek sorun ev arkadaşı aslında
Üniversitede ev arkadaşımla bir kere kavga ettik sebebi banyoda saçlarını yerde bırakmasıydı. Yurtta tuvaletlerde sorun yaşıyordum. Sobayı kendi evimde yakıyorum her akşam. İşten kaçmam. Şuan tek sorun gelecek kişi.Evliyim sözünü tutmuyorum ama yazıyorum artık.
Senin yerinde olsam çıkardım.
Soba yakmak sorun olmaz dersen bence fırsat bu fırsat. Evlenmeden önce herkes ayrı ev deneyimi yaşamalı diye düşünüyorum burhancım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?