Sadece bekarlar cevaplasın

Bura kışın öyle bir soğuk oluyor ki sobasız katiyyen durulmaz. Bu yaştan sonra ev arkadaşı kafam kaldırır mı bilmiyorum

Evliyim ama cevap vercem ! bananee !

Kuzuum ben de bekarken de ailemden ayrı yaşayan ve bunu ısrarla inatla yapan biriydim... Anne ve babama aşığım ama aynı evde yaşayamıyorduk net bir şekilde... Seni çok iyi anlarım. Kendi evin de sobalıymış, eğer soba yakmaya üşenmem diyorsan çık. kendi kendine olmak her zaman çok daha keyifli... bir de odana gelen kişi sana göre şekil alacaktır, okumuş etmiş insanlarsınız neticede. baktın sana huzursuzluk veriyor sen ona daha çok verirsin ayol ne olmuş. Temizlik konusunda da biraz zor olabilir ama bir çamaşır suyu bir sürtme fırçası her şeyi çözer...

NOT: odaya ilk gelen daima şanslıdır, ev sahibi sen oluyorsun gibi oluyor zaten...

Bu kadını dinleme istiyo ki sen bedeveye daha çok konu aç.

Şunun tam tersi başlık açılsa. Sadece evliler yazsin diye linci yerdi
Hem bu bekarlık bir konu değil. Birçoğumuz evlenmeden tek yasadık. Soba dışında sıkıntı yok.Tek yaşamak şahaneydi.
Hanfendi burda evliler cevaplasın konusu neredeyse 1739383633 kez açıldı

Her akşam kendi sobamı yakıyorum zaten. Şuan tek sorun ev arkadaşı aslında

Evliyim sözünü tutmuyorum ama yazıyorum artık.
Senin yerinde olsam çıkardım.
Soba yakmak sorun olmaz dersen bence fırsat bu fırsat. Evlenmeden önce herkes ayrı ev deneyimi yaşamalı diye düşünüyorum burhancım :)

Bekarken yalniz yasamadim, simdi evliyim diye cevap vermeyim mi yani? Bence ben senin halinden anlardim ama neyse

Buhran aağğbi evliyim ama seni anlayabiliiyorum kardeşim de aynı senin gibi düşüncelerde, ayrı eve çıkmak istiyor ama tembelliğinden yapamaz eminim
Senin daha önceden ayrı ev deneyimin varsa, sorumluluk alabiliyosan çık derim ben. Özgürlük iyi gelir. Ama ev arkadası konusunda bisey diyemem. O piyango
Bu arada herkeşle geçinen uyumlu minnoş terazi burcu der susarım

Üniversitede ev arkadaşımla bir kere kavga ettik sebebi banyoda saçlarını yerde bırakmasıydı. Yurtta tuvaletlerde sorun yaşıyordum. Sobayı kendi evimde yakıyorum her akşam. İşten kaçmam. Şuan tek sorun gelecek kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…