Sadece bekarlar cevaplasın

Evliyim ama bende mezun olunca tek eve çıktım temizlik konusunda titiz olduğum için kimseyi de kabul etmedim. Harika bir deneyim bence ☺

5 sene evden uzaktım, ufak tartışmalar mecbur yaşanıyor ama öyle bir insana da denk geldim ki. Aile evinden asla ayrılmam su an öyle diyeyim. Psikolojimi bozacak kadar iğrenç biriydi.
İnşallah sana denk gelen normal olur, ev arkadaşı işi çok zor çokkkkk

Ya bazı kızlar uzaktan minnoş görünüyor içerden pislik götürüyor. İnş öyle birine rastgelmem

Herkes kendi odasında takılacak nihayetinde. Sen de biraz kuralları baştan net ifade edersin. Umarım titiz birisi denk gelir. :)

Ya bazı kızlar uzaktan minnoş görünüyor içerden pislik götürüyor. İnş öyle birine rastgelmem

Yaa hiç sorma aşırı makyajlı vs kızların tuvaletleri nasıl bıraktığını bilmek de mide bulandırıcı oluyor yurtlarda, öğrenci evlerinde takılmanın olumsuz etkileri

Evliyim ama lojmanda yanına arkadaş verilen arkadaşlarım olduğu için cevaplamak istedim ben soba moba işlerinden hiç anlamadığım için sobalı bir eve tek başıma cesaret edemezdim. Yaklaşık 2 sene ev arkadaşıyla (kaloriferli) 5 sene de tek yaşamış bir olarak ev arkadaşı zordur, hele de kadınlar arasında. Lojman yerine kiralık ev bulabiliyorsan tek yaşam harika, hele de aile evinden sonra. Ben 2 aylık tatil sonrası bile Aile evinden dönünce dünya varmış diyordum ki ailem bana karşı baskıcı vs olmadığı halde

Demek ki tek ben değilim bu karar aşamasında.
Maalesef ikinci üniversitemin son yılı olduğu için tam zamanlı çalışamıyorum, lojman zaten hak getire.

Bazı konuları okuduğum zaman bu masrafa girmeyi gözüm kesmiyor ama gerçekten ayrılmam gerekiyor benim de.
Temizlik konusunda da aynı bende de o sıkıntı var ve hatta okb derecesindeyim maalesef.
Şu ekonomide nasıl olacak bilmiyorum valla, tavsiyelere ben de bakayım.

lojmanda rast gele eve arkadaşı olan arkadaşlar baya ama baya sorun yaşadılar. Alınan bir ekmeğe varıncaya kadar. Sen düşün artık

Senle aynı lojmana çıksaydık tam süper olurdu.

Ah bekarken hep ayrı eve çıkmak istedim ama kültürümüze çok çok ters olduğu için kimse kabul etmedi tabi. Öyle bir ihtimal varsa aileniz de karışmıyorsa çıkın. Soba yakılır, kömür alınır ama o özgürlüğün tadı eminim her zorluğa değer

Kış ne kadar sürüyor sizin orda Burhan, yani kaç ay idare etmen gerekecek ona bağlı. Aile yanında gerçekten çok daralmışsan çıkarsın lojmana zaten biri gelecek olursa başta gelir alakasız bir zamanda atama yok bir şey yok tak diye birini vermeleri çok düşük ihtimal. Ayrıca zorlanırsan da çıkarsın geri en azından denemiş olursun denemeye değer yani

Kavga etmem etmem diyip bu sene patlarsam şaşırmam.
Benki gerginlik olduğunda bile kaçan insan, nelere maruz kaldım. O yüzden ya gerçekten tek başına yaşam ya da aile evi. para kazanırken başkasının kahrını çekmek öğrencilikteki gibi kolay olmuyor. Ben 1 yıl öncesine kadar İstanbul’da kardeşiyle yaşayan biriydim(ki onun masrafları da bendeydi). O yüzden iyi düşün iyi karar ver, maddiyat bir şekilde ayarlanıyor

Eve çıkacaksan yalnız çık, ya da gerçekten çok iyi anlaştığın bir arkadaşınla çıkmalısın . Çünkü ev arkadaşlığı çok çok zor .
Soba işine alışkınmışsın ,o seni bozmaz ..
Ama bence yalnız yaşamanın tadını çıkar .ben 10 yıldır arkadaşımla yaşıyorum şanslıyım ki arkadaşım kardeşim gibidir .
Ona rağmen atışmalarımız oluyor

Aslında kimsecikleri istemiyorum. Çünkü okulda ve okuldan sonra yeterince insanlara tahammül ettim. Bu konuda yeterli tecrübem var. bir tane okul öncesici bir kız var o gelecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…