Evliyim ama bende mezun olunca tek eve çıktım temizlik konusunda titiz olduğum için kimseyi de kabul etmedim. Harika bir deneyim bence ☺Sevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
(Evliler bekarusların halinden anlamaz)
Ya bazı kızlar uzaktan minnoş görünüyor içerden pislik götürüyor. İnş öyle birine rastgelmemBuhran aağğbi evliyim ama seni anlayabiliiyorumkardeşim de aynı senin gibi düşüncelerde, ayrı eve çıkmak istiyor ama tembelliğinden yapamaz eminim
Senin daha önceden ayrı ev deneyimin varsa, sorumluluk alabiliyosan çık derim ben. Özgürlük iyi gelir. Ama ev arkadası konusunda bisey diyemem. O piyango
Bu arada herkeşle geçinen uyumlu minnoş terazi burcu der susarım
en sevdiklerimdenOo Hırsız Yavuz savunması geldi
Üniversitede ev arkadaşımla bir kere kavga ettik sebebi banyoda saçlarını yerde bırakmasıydı. Yurtta tuvaletlerde sorun yaşıyordum. Sobayı kendi evimde yakıyorum her akşam. İşten kaçmam. Şuan tek sorun gelecek kişi.
Aynen ortak alanlarda pis olmasın da isterse odasını bok götürsünHerkes kendi odasında takılacak nihayetinde. Sen de biraz kuralları baştan net ifade edersin. Umarım titiz birisi denk gelir. :)
Ya bazı kızlar uzaktan minnoş görünüyor içerden pislik götürüyor. İnş öyle birine rastgelmem
Evliyim ama lojmanda yanına arkadaş verilen arkadaşlarım olduğu için cevaplamak istedimSevgili arkadaşlar
Biliyorsunuz ki bu sitenin gözde bekarlarından biriyim.Ayrı eve çıkacağım. Fakat şöyle bir şey var ki depremden dolayı burda ev sıkıntısı var. Kalacağım yer lojman. Müdürümüz, şimdilik tek kal fakat yanına başka birini yollayabiliriz dedi. Sırf aile evinden ayrılmak istediğim için kendimi zor durumda koymak istemiyorum.
Ayrıca kalacağım yer sobalı. Normalde herkesle anlaşan biriyim şimdiye kadar ne yurtta ne de ev arkadaşlarımla ciddi sürtüşmelerim olmadı. Ama temizlik konusunda takıntılarım var. Gelecek biri nasıl olur, olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kalacağım yer araçla evime 10 dk sürmez. Ama artık aile evinde kalmak istemiyorum. Aşırı kararsızım. Ne yapmalıyım?
Demek ki tek ben değilim bu karar aşamasında.Sevgili arkadaşlar
lojmanda rast gele eve arkadaşı olan arkadaşlar baya ama baya sorun yaşadılar. Alınan bir ekmeğe varıncaya kadar. Sen düşün artıkEvliyim ama lojmanda yanına arkadaş verilen arkadaşlarım olduğu için cevaplamak istedimben soba moba işlerinden hiç anlamadığım için sobalı bir eve tek başıma cesaret edemezdim. Yaklaşık 2 sene ev arkadaşıyla (kaloriferli) 5 sene de tek yaşamış bir olarak ev arkadaşı zordur, hele de kadınlar arasında. Lojman yerine kiralık ev bulabiliyorsan tek yaşam harika, hele de aile evinden sonra. Ben 2 aylık tatil sonrası bile Aile evinden dönünce dünya varmış diyordum ki ailem bana karşı baskıcı vs olmadığı halde
Senle aynı lojmana çıksaydık tam süper olurdu.Demek ki tek ben değilim bu karar aşamasında.
Maalesef ikinci üniversitemin son yılı olduğu için tam zamanlı çalışamıyorum, lojman zaten hak getire.
Bazı konuları okuduğum zaman bu masrafa girmeyi gözüm kesmiyor ama gerçekten ayrılmam gerekiyor benim de.
Temizlik konusunda da aynı bende de o sıkıntı var ve hatta okb derecesindeyim maalesef.
Şu ekonomide nasıl olacak bilmiyorum valla, tavsiyelere ben de bakayım.
Kavga etmem etmem diyip bu sene patlarsam şaşırmam.lojmanda rast gele eve arkadaşı olan arkadaşlar baya ama baya sorun yaşadılar. Alınan bir ekmeğe varıncaya kadar. Sen düşün artık
Atandınız herhalde oraya.Senle aynı lojmana çıksaydık tam süper olurdu.
Benki gerginlik olduğunda bile kaçan insan, nelere maruz kaldım. O yüzden ya gerçekten tek başına yaşam ya da aile evi. para kazanırken başkasının kahrını çekmek öğrencilikteki gibi kolay olmuyor. Ben 1 yıl öncesine kadar İstanbul’da kardeşiyle yaşayan biriydim(ki onun masrafları da bendeydi). O yüzden iyi düşün iyi karar ver, maddiyat bir şekilde ayarlanıyorKavga etmem etmem diyip bu sene patlarsam şaşırmam.
Aslında kimsecikleri istemiyorum. Çünkü okulda ve okuldan sonra yeterince insanlara tahammül ettim. Bu konuda yeterli tecrübem var.Eve çıkacaksan yalnız çık, ya da gerçekten çok iyi anlaştığın bir arkadaşınla çıkmalısın . Çünkü ev arkadaşlığı çok çok zor .
Soba işine alışkınmışsın ,o seni bozmaz ..
Ama bence yalnız yaşamanın tadını çıkar .ben 10 yıldır arkadaşımla yaşıyorum şanslıyım ki arkadaşım kardeşim gibidir .
Ona rağmen atışmalarımız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?