Sadece beni sevsin istiyorum ama olmuyor...

forevertogether

BirTutamAşk
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
834
10
116
meraba arkadaşlar kimseye anlatamdığm için buraya yazıyorum derdimi..
3 yıllık bi ilişkim var fakat erkek arkadaşım hiçbir zaman bana sadık kalamıyor kız arkadaşları hiç bitmiyor kız arkadaşlarının birçoğuyla konuştum ama arkadaşız özel bişey yok aramızda diyorlar..
ama ben beni sevmediğini düşünüyorum şimdi bi kız daha var ama onunla daha farklı ilgileniyor.
ben hayatnda sadece ben oluyum istiyorum hayatında çokta seviyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı??

canım aynı dertten muzdaripiz benimde başım erkek arkadaşlarıyla belada resmen onlarla daha çok ilgileniyo deliriyorum:84:

bende bendeeee
bizimki uzak mesafe iliskisi oldugundan msnde, facebookta bile konussa cok kiskaniyorum
yokmu bunun bi caresi?

ben artık güvenimi de kaybettim.. çekilmek üzereyim artk hayatndan çok üzülüyorm
ne onları bırakıyor nede beni...

hiç konustunmu erkek arkadaşınla bu konuları
belki sen büyütüyosundur..
başka bi sebeb yoksa bu kadar ufak bi denenden ayrılıcakmısın?
sevdiğine eminmisin cnm

hiç konustunmu erkek arkadaşınla bu konuları
belki sen büyütüyosundur..
başka bi sebeb yoksa bu kadar ufak bi denenden ayrılıcakmısın?
sevdiğine eminmisin cnm

evet kaç kere hemde normal arkadaşım diyor bana..çok kıskancım biliyorum ama sürekli yeni kızlar ekliyor msn sine facesine ve karıştırmaym diye facesinden bile sildi beni..
ben çok seviyorum onu ama her kıza numarasını vermesini artık kaldıramıyorm...

Bence bu durum hiç normal değil ...

yok artık ya bide numarasını mı veriyo kızlarla canm senin acil bişeyler yapman lazım!

Adam sevgili dolu ,hümanist,sevgi pıtırcığı

çok aip neden bütün kızları ondan mahrum etmek istıyorsunuz.

3 sene böylemıydı.O zaman sende bir sorun var .

Neden böyle biriyle hiç bir zorunluluğu yokken 3 yıl beraber olur bir bayan cidden anlam veremedim. Yok ya ben artık kadınlar klübünde okuduğum konularda da gördüm erkeklere bu kadar yüz veren her şeyine katlanan kadınlar olduktan sonra onları inanın suçlu bulamıyorum çoğu olayda. Sevgilim beni faceinden silicek başka kızları ekleyecek onlarla muhabbetler telefon numararı alıp vermeler ben de hiçbir şey yokmuş gibi güven içinde bu ilişkime devam edicem. Söyleyecek söz bulamadım cidden.

ya ne fedakar Türk kadınları var.Adamın keyfı bozulmasın sen gözünü kapa

hatta 100 kadar say o işini halledene kadar .

yazık valla bu kadınlara.

hayır ben yeni öğrendm öğrendiğim anda da bitirdim.. 2 haftadır ayrıyız zaten hergün o arıyor ama ben eskisi gibi olmayacagını söyledim.. 3 senedir böyle değildi bana çok deger veriyordu internet alınca eve hersey bitti sanki...

İnternete suçu bulmayın bence hepimiziz evinde net var gidip sevgilimiz olduğu halde tanımadığımız erkekleri ekleyip muhabbet etmiyoruz ya da onlara telefonlarımızı vermiyoruz yani. Tamamen karakter ve vicdan meselesi. Siz de erkek arkadşınızın gerçek karakteriyle yüzlleştiğiniz halde hala sadece sizi sevmesini mi istiyorsunuz başlıktan o anlaşılıyor

Son düzenleme:

evet belki düzelir diyordum belki hatasını anlar diyordum.. bir daha yapmaz diye düşünüyoırdum ama olmadı... son verdim bende artk çok acı çekiyor olsam da dönmeyecegm..

Çok ilginç 3 sene boyunca böylemiydi erkek arkadaşınız sonradan mı değişti birde sizi faceden silmesi zaten başlı başına ayrılık sebebi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…