anaaam kız şoka girdiNööyy
Adriana Lima aldatılmış mı oha
öyle bebişim napcan olamıcam alcak gönüllü filanbebişim bi Adriana da sensin zati
öyle bebişim napcan olamıcam alcak gönüllü filan
vıyyyyy.öyle temizlik mi olurmuş beaaaa.ha hacı onada bır yorumum var
turk kadınları pıs oluyormus
tovbe tovbe ama surıyelı ınsanlar kadar pıs ınsanlar varmı su dunyada ya cıngenelerı gecmıs durumdalar
benım abımın temızlık dukkanı var yan tarafındada surıyelıler abı o ınsanlara domestos aldıramadık ya bıldıgın her hafta tuvalete dokmek ıcın 5 lt odo parfumu alıyorlar acık
anaaam kız şoka girdi
sen an itibari ile kaybederken biz erkek neslinin başlangıcı ile bu ibareyi literatürden çıkardıkGüzelliğe inancımı az önce yitirdim bu bilgiyle
ya bayanlar bız evlılık hayatımızın yarısını kocalarımızdan memnunıyetsızlıklerımzıle gecırıyoruz
elın karısı bızım adamlarıda bır lokummm sanıyorlar
amannn
öyle bızım mahalleden bırıyle hatın kısı flört edıyor kızın parmakları kapkara aaavıyyyyy.öyle temizlik mi olurmuş beaaaa.
pigmenttir o pigmentöyle bızım mahalleden bırıyle hatın kısı flört edıyor kızın parmakları kapkara aaa
Haha aynen ya.ya bayanlar bız evlılık hayatımızın yarısını kocalarımızdan memnunıyetsızlıklerımzıle gecırıyoruz
elın karısı bızım adamlarıda bır lokummm sanıyorlar
amannn
Ohhh rahatladim vallasen dert etme gülüm biz senin yerine ağzımızı bozduk
ben ban yusufundan 4*4 lük yazıyorum yoksa 9*8 likleri içimde patlattımOhhh rahatladim valla
Nasil saydiriyorum icimdennn birde ufff
Kesinlikle tek gecelik paralı ilişkiden farkı yok.Simdi bunun para karsiligi cinsel iliski yasamaktan ne farki var...
Hatta daha da kotu, normalmis gibi yuzleri kizarmadan ortalarda takiliyorlar...
Ben de cok benzer muhabbetleri duydum ipek, bu insanin kendi secimi... Olecegini bilse insan kendini bu kadar mide bulandirici, ucuz bir seyin icine sokmaz... Ama karakter meselesi, bazilari boyle sadece et iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?