sadece bilgi almak istiyorum..

vıyyyyy.öyle temizlik mi olurmuş beaaaa.

Hala bu yalanları yutanlar var mıymış ya vay anasını

ya bayanlar bız evlılık hayatımızın yarısını kocalarımızdan memnunıyetsızlıklerımzıle gecırıyoruz
elın karısı bızım adamlarıda bır lokummm sanıyorlar
amannn

"komşunun tavuğu komşuya kaz görünür" derler.
ama bunu diyenler aynı zamanda "görünen köy kılavuz istemez" de derler.
"anlayana sivrisinek saz" diyerek veciz sözlerimiz noktalamak istiyorum

Kızlar siz niye bu metres kıza ( konu sahibinin arkadaşına ) kendine yazık etme diyorsunuz?
Kız rızasıyla oluyor adamla, e geziyor tozuyor, hoş vakit geçiriyor, belki para falan da veriyordur, hediye alıyordur. E bunda sızlanacak bir şey yok ki ahlaki değerleri saymazsan kızın durumu gayet iyi.
Esas yazık olan adamın karısı be karısı! Boklu çamaşırlarını yıkayan, ütüleyen, zıkkımlansın diye yemek yapan, sıpasını doğuran bakan, s.çtığı tuvalete kadar temizleyen o sonuçta. Bu metres kızımıza göre hiçbir şey yok ki!
Sabah evde karısı yedirip, giydirip bir güzel bu kıza yolluyor zaten, güzellikler metrese, pisliği ceremesi de karısına! Acıyan Allah, karısına acısın...

kimin kocasını kimden sakınıyormuş bu kız?
kendisi adamın oyuncağı olmuş. çocuğunun annesini çekemiyor.
valla iyi güldüm bak :)))

konu sahibi evli sanki... onun yakın arkadaşı belki konu sahibinin kocası.. bunu öğrenince nasıl hisseder ki

şu genç kızlarımızda evli erkek takıntısı nedir anlamıyorum
yokmu yaşı yaşına uyguun
napacan milletin artıgını
haaa ikinci kadın değer görüyor mantıgıysa
sende eskiyeceksin bir gün
bu adam yine yenisini arayacak.
eskiye ragbet olsaydı,bit pazarına nur yagardı.
erkekler hep bu mantıkla bi mok olmazlar
söle arkadaşına(!)

Konu sahibi hiçbir yoruma cevap vermemiş, acaba buradaki evet eşiyle de birlikte oluyordur mesajlarını okuduktan sonra sevgilisinin yanına gidip ya sadece benimle olursun ya da hiç kimseyle olmazsın diyerek hadım etmek üzere yola mı çıktı.

Konu sahibi huhuuu, yaşam belirtisi göster.
Üye oluyorsunuz, bir konu açıyorsunuz ortadan kayboluyorsunuz sonra biz burda kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Cevap yazamadığınıza göre o arkadaşta muhtemelen sizsiniz de bu çaba neden? Biz zaten birbirimizi tanımıyoruz, arkadaşım deseniz ne olacak siz olsanız ne olacak?

Kesinlikle tek gecelik paralı ilişkiden farkı yok.

Ne denir ki Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…