AhahahahaNööyy
Adriana Lima aldatılmış mı oha
Neye dayanarak?suriyeli bayanlar türk kadınlarını bakımsız buluyorlarmış
bekaret testine gitti o bakın görürsünüzKonu sahibi hiçbir yoruma cevap vermemiş, acaba buradaki evet eşiyle de birlikte oluyordur mesajlarını okuduktan sonra sevgilisinin yanına gidip ya sadece benimle olursun ya da hiç kimseyle olmazsın diyerek hadım etmek üzere yola mı çıktı.
Bakıyorum da tam kıvamındasın bugün.Turkish delight hesabı ,bizim sümüklü iboya lokuummm diye dalıyorlar karılar
Arkadas sirf 9/8likleri patlatalimda ban yiyelim diye bile atmasyon konu acmis olabilirben ban yusufundan 4*4 lük yazıyorum yoksa 9*8 likleri içimde patlattım
onu sorana kadar öyle bir arkadaş var mı diye soraydın yaArkadasiniz bekar birini bulamadi mi ??????????????
SENDE BUNU YEDİN ÖYLE Mİ AFERİMMM ANNEMMM :):)Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..
Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?
Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..
Garı mı ne garısı ben kız oğlan kız bakıreyimmmmmmmmm.yaa garılar ne diye coşaysiniz hatun kişi bilgi alayım demiş siz tüm prosedüre girişmişsiniz ula Allah iyiliğinizi versun
Garı mı ne garısı ben kız oğlan kız bakıreyimmmmmmmmm.
KIZLAR İNANIN hayranım verdiginiz cevaplara ama o kadına üzüldüm inssallah anlar durumu adama tekmeyi basarhadi hadi itiraf et sensin dimi elin tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Şair bur da kaz olarak kimden bahsediyor aceba :) Karısıyla da sevişerek evlenmişlerdir. Ve hala sevişiyorlar cicim
sanırım sevişmekle meşkul malum evde yapmaması lazım adamın..Konu sahibi yazdımı hiç ben mi görmedim
Yatak odalarina saklan , gardrobun icine ya da yatagin altina. Bi bak bakalim cinsel iliski yasiyorlar mi.
hahahaaaa olabilir vallaaa, burda okuduğu yorumlardan sonra dur şunu iyice tüketeyim de eşine bişe kalmasın demiş olabilir..sanırım sevişmekle meşkul malum evde yapmaması lazım adamın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?