sadece bilgi almak istiyorum..

abla kilisten mi yazıyor acaba hani Suriyeli kadınlar türk erkekleri lokum deyip adamları tekele alıyorlarmış ya ,,,belki de meşruudur
ha hacı onada bır yorumum var
turk kadınları pıs oluyormus
tovbe tovbe ama surıyelı ınsanlar kadar pıs ınsanlar varmı su dunyada ya cıngenelerı gecmıs durumdalar

benım abımın temızlık dukkanı var yan tarafındada surıyelıler abı o ınsanlara domestos aldıramadık ya bıldıgın her hafta tuvalete dokmek ıcın 5 lt odo parfumu alıyorlar acık

bu kadar onemlı bı ıhanetın yasandıgı sahte bı bırlıktelıkte sadece yardım ıstedıgın nokta karısıyla yatmısmı yatmamısmı pes yanı utanmazlıgın da bu kadarı olur

arkadasın adına acmıs bıle olsan bu konuyu senınde utanman lazımdı boyle ahlaksızca bı olaya tanık oldugun ıcın

Evlenirken karısına da söz vermişti senden başkasıyla olmicam diye sözünü tutmamis. Böyle adamların sözüne değil güvenmek, suratına tukureceksin.arkadasinda az değil tabi bizim memlekette arkadasin gibilere ne diyoruz bilmiyormu? Hatırlat ona ne olduğunu. Ikiside birbirini bulmuş iğrenç insanlar karısıyla olmuyormus guleyim bari .böyle pis heriflerin içinde duygu yoktur karısıyla da başka kadınlarla da arkadasinlada önüne gelenlede oluyordur pz.....nk

Son düzenleme:
Arkadasim dediginiz kisi siz degilseniz adam kiza ne demis ne dememis, dedigi seylerin arkasinda durup durmadigindan size ne...
Baskasinin derdi sizi mi gerdi ustelik ben onaylamiyorum fln diyorsunuz...
Onaylamiyorsaniz ne bu telas ozm niye sorguluyorsunuz adamin davranislarini..
Bi bitmediniz yemin ediyorum..
Burda hic bir kadini "bir arkadasim icin yaziyorum" diye kandiramazsiniz...
Sizin gibi insanlar icin agzimi bozmicam acinasi bir durumdasiniz.
Birde karisiyla birlikte oluyor mu acaba derdine girmissiniz..
Adi ustunde yaa nikahli KARİSİ..
Size bakalim birde...........

Her gün farklı bi adamla birlikte olsan zevk için, şimdikinden çok daha onurlu olursun vallahi.

Hem bi kadının ve bebeğin vebalini alıp, elin adamına metres olmuşsun afedersin..

aynen...............alkış

O da var ama direkt sormus son paragrafta. Olup olmadigi nasil anlasilir diye.

ee Adriana limanın aldatıldığı bu dünyadı konu sahibini yerlerde kılçığını dahi bırakmzlar haberi yooooh
rihanna'nın dayak yediği adriana lima'nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçe
buarada bende aldatılmıştımdı

Kufredince banlaniyoruz digmi etmeyeyim bari,konu sahibi sen ettim say

sen dert etme gülüm biz senin yerine ağzımızı bozduk

Ayyy benim yazacaklarımı herkes yazmış yahu bırakında iki kelimede ben yazayım :)) böyle kızlara kızgın Demirle biryerlerini dağlayacaksın ancak böyle içim soğur, ne ahlaksınız ya ne utanmazsınız hiç mi arınız edebiniz yok hiç mi aile terbiyesi almadınız ar damarınız bu kadar mı çatladı kii hem bir kadının ahını alıyorsunuz hemde karısıyla birlikte oluyor mu diye dert ediyorsunuz .. Yüzsüzlükkk bunun adı iki dünyada da yüzünüz gülmesin inş...

Dünyanın Sonu Gelsede Kurtulsak yaa.. İnsan olmaktan Nefret.Ediyorum

Helal olsun diyorum, aynen yahu. Nedir bu evli erkek merakı anlamıyorum. Yok sevmiyormuş ta , öyleymişte , bu kadar s..lak olunmaz ki.
ya bayanlar bız evlılık hayatımızın yarısını kocalarımızdan memnunıyetsızlıklerımzıle gecırıyoruz
elın karısı bızım adamlarıda bır lokummm sanıyorlar
amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…