ha hacı onada bır yorumum varabla kilisten mi yazıyor acaba hani Suriyeli kadınlar türk erkekleri lokum deyip adamları tekele alıyorlarmış ya ,,,belki de meşruudur
suriyeli bayanlar türk kadınlarını bakımsız buluyorlarmışaaa öyle miymiş bak bunu duymamıştım?
lokum hee
bence bu kızlar çok yazıkki ne etinden ne sütünden faydalanacak insanlar değiller
normal ilişki yaşayamadıkları için
milletin evinde zart zurt osuran, fosur fosur horlayan , cogunlukla erken bosalan , dişlerini bile fırçalamaya üşenen dombalak adamları bir nimet sanıp peşlerine düşüyorlar.
öyle gözümüde büyütmeyelim milletin artıgıyla oyalanan kızlarıda, metres tutan adamlarıda
ee Adriana limanın aldatıldığı bu dünyadı konu sahibini yerlerde kılçığını dahi bırakmzlar haberi yoooohsözün özü rıfkı abiye bir şey olmaz.o artık bu işin piri bir yenisini bulması zor olmaz
ya konunun başında demiş ya karısını sevmiyormuş nedense evlenmek için evlenmiş. her planı bu kıza göreymiş.
Yani destek cümleleri.
yoktur demi karısıyla arasında cinsellik? evet evet kesin yoktur.
Bunu duyup rahatlayacak.
suriyeli bayanlar türk kadınlarını bakımsız buluyorlarmış
ee Adriana limanın aldatıldığı bu dünyadı konu sahibini yerlerde kılçığını dahi bırakmzlar haberi yooooh
rihanna'nın dayak yediği adriana lima'nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçeee Adriana limanın aldatıldığı bu dünyadı konu sahibini yerlerde kılçığını dahi bırakmzlar haberi yooooh
sen dert etme gülüm biz senin yerine ağzımızı bozdukArkadasim dediginiz kisi siz degilseniz adam kiza ne demis ne dememis, dedigi seylerin arkasinda durup durmadigindan size ne...
Baskasinin derdi sizi mi gerdi ustelik ben onaylamiyorum fln diyorsunuz...
Onaylamiyorsaniz ne bu telas ozm niye sorguluyorsunuz adamin davranislarini..
Bi bitmediniz yemin ediyorum..
Burda hic bir kadini "bir arkadasim icin yaziyorum" diye kandiramazsiniz...
Sizin gibi insanlar icin agzimi bozmicam acinasi bir durumdasiniz.
Birde karisiyla birlikte oluyor mu acaba derdine girmissiniz..
Adi ustunde yaa nikahli KARİSİ..
Size bakalim birde...........
bebişim bi Adriana da sensin zatirihanna'nın dayak yediği adriana lima'nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçe
buarada bende aldatılmıştımdı
ya bayanlar bız evlılık hayatımızın yarısını kocalarımızdan memnunıyetsızlıklerımzıle gecırıyoruzHelal olsun diyorum, aynen yahu. Nedir bu evli erkek merakı anlamıyorum. Yok sevmiyormuş ta , öyleymişte , bu kadar s..lak olunmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?