sadece bilgi almak istiyorum..

her ayrıldığında bir tarafına ip bağla sevgilinin.ertesi gün bak bakalım gerilimden kopmuş mu bağladığın ip.Eğer ip koparsa sende onunkini kopar da benimde içimin yağları bir güzel erisin.
ne dersin ?

Ne sapıklar var ya. Şimdi gazeteye bakıyordum da kadının biri de köpeğiyle ilişkiye girmiş. Milliyet yazıyor.

uff...
ya bunu hiç kafam almıyor.
nesi, nasıl cazip geliyor.
yani durduk yere "ben şu hayvanla ilişkiye gireyim"
insanın aklına nasıl gelir, o kafa nasıl çalışıyor.
iğrenç yaa

Hee heee tabii caaaniim kesin olmuyordur. .hayret bir şey ne günlere kaldık yaa metres karısını kiskaniyor

Karısını aldatan bir adam metresine yalan der mi hiç. .

Ayy yani sormanıza bile gerek yok kesin dogrudur.bir de aralarında güven varmış adamın her dediklerini inanmış hahaha..karisiyla mecbur bir evliligi varmis ona inanmis da karisiyla iliskiye girmedigine mi inanmiyor..ikiside tam bir pislikmis. .kendi pisliklerinde bogulsunlar başka ne diyim

Ayyy senin o gerizekali arkadasin da bunlari yiyor mu? Ben yedigini dusunmuyorum asla ve asla vicdanini rahatlatiyor.Bal gibi de biliyor adamin onla seks icin birlikte oldugunu.Allah bilir adamdan mucevher, pahali hediyeler de aliyordur. Eee parasiz olur mu?
Simdi ben kimseye hakaret etmem. Ama bakalim TDK benim kadar nazik mi? Bakalim ne diyor?

hayat kadını
isim mecaz

isim Para karşılığında erkeklerin cinsel zevklerine hizmet eden ve bu işi meslek edinen kadın, fahişe, o....u, orta malı, kaldırım çiçeği, kaldırım süpürgesi, kaldırım yos...ı, s...k

Bir de bu var:
metres
isim Fransızca maîtresse

isim Evli bir erkekle nikâhsız yaşayan kadın, kapama, kapatma, zamazingo

Dip Not: Soruna cevap vereyim. Evet sevisiyordur. Hem de catir catir askla,saygiyla, sevgiyle...

aa evli olsun cocugu olsun hic sorun degil, kendi ailesi olsun cekip cevirdigi evi olsun her gece yanında uyudugu nikahli karisi, ona muhtac cocugu olsun hic muhim degil. yeter ki sevismiyor olsun. o zaman gonuller rahat degil mi?
bisi soyliyim mi aramizda kalsin, sevismiyormus ya,inanma. her gece aman sabahlar olmasin

ne kadar değişik bir konu

böyle konular bdv yi ayağa kaldırıyor...konunun reytingi yüksek...

soruya gelinceeeee böyle birşey nasıl anlaşılabilirki????

bu 3taraflı ilişkiler neden cazip gelirki???..tabi adamların keyfi gıcır da kadınlara neden cazip gelir bu yasak aşk????

aşk-ı memnu dan sonra mı patladı bunlar????

adnan-bihter-behlül 3lüsü mü bunların sorumlusu????

bakireyken nasıl çocuk doğurdun
o kısmı kurcalama şimdi.
Esnekti oldu bir şekilde işte
zaten normal doğum yapmadım,bugün resmen böyle olduk hepimiz.
siz memurlar dinlenin anacım yarın ben kaldığım yerden devam ederim yarın 1e kadar.

yoooh onlar çok yeni ,aydemir akbaşla müjde arla bozuldu tee zamanında

o kısmı kurcalama şimdi.
Esnekti oldu bir şekilde işte
zaten normal doğum yapmadım,bugün resmen böyle olduk hepimiz.
siz memurlar dinlenin anacım yarın ben kaldığım yerden devam ederim yarın 1e kadar.
he ya bak mesaide bitmiş ilahi konu sahibi zaman nasıl geçti anlamadık yeminle ,sen anca çatır çutur seviş gez..can sıkıntısına gel konu aç

uff...
ya bunu hiç kafam almıyor.
nesi, nasıl cazip geliyor.
yani durduk yere "ben şu hayvanla ilişkiye gireyim"
insanın aklına nasıl gelir, o kafa nasıl çalışıyor.
iğrenç yaa
demi yani tasavvur edemiyor insan. hayal gücü çalışmıyor.
İğrenç ötesi.
sapık kelimeler yetersiz kalıyor resmen.
İnsanlıktan çıkmış bunlar başka açıkmalası yok.
Köpekleşmişler ki mideleri kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…