sadece bilgi almak istiyorum..

Aldatılan ve aldatıldığı süre zarfında kocasının kendisiyle birlikte olup olmadığını yazacak birini beklemiş olabilir mi?
eğer öyleyse ben itiraf edeyim de içi rahat etsin bari, ben ciddi anlamda şüpheleniyorum aldatıldığımdan ve eşimle birlikte olmuyorum bir süredir...
amaaaaaa...... öyle birşey varsa hakkımı helal etmiyorum, bütün beddualarım üzerlerine olsun diyorum.. ben bu kadar üzülürken acaba AŞK!!!larını doya doya yaşayabilecekler mi acaba???? buyur bakalım konu sahibi şimdi için rahat mı?
yani içinin rahat etmesi sevgilinin eşiyle birlikte olmamasından geçiyorsa böyle örnekler mevcut rahat ol sen e mi???

Allah iyiliğini versin emi.Çayı püskürttüm okurken.1 bluz borcun olsun:)

ohhhhhhhhh içimin yağları eriyiverdi sayende, ağzına sağlıkkk... :)

Canım allah kolaylık versin inş kısa zamanda huzura kavuşursun ne denirdi biz koca bekleyelim elalemin o... Fink atsın bu günahta onlara yeter.

Yok bence karısıyla sevişmiyorlar; kadın da tozlaşma yöntemiyle hamile kalmış

arkadaşınız boşanmasını beklese olmuyormuydu?
bu neyin acelesiydi acaba?
yaptığı şey kendi başına gelse ne hissederdi?
ne aşkı yahu
böyle zayıf karakterli kadınlara sinir oluyorum

sorunun cevabı kesinlikle evet
halaa bu boş yalanlara inanan 2. kadınlar var demekki
her adam eşiyle birlikte olur arkadaşın gibi saflarıda idare eder eşini de herkese yeter yani

Bu zihniyetteki kadınları sünnet ettireceksin asıl
bunların kadın ve anne olmaya hakkı yok...
ve yine bu zihniyetteki erkekleri komple
sünnet ettireceksin :) erkeklik bu değil
babalık zaten yakışmaz...
varsa bir macera merakın söyleyeceksin
yok öyle insan kandırarak macera....
hata yaparken dürüst olabilen insanlara saygım sonsuz :)

Üzüldüm arkadaşım...inşallah şüphelerin boşa çıkar..

Nedir bu evli adam merakı.. erkek mi yok etrafınızda ? Bu ne saçma sapan bir sorudur ayrıca ??
Evli erkekler daha tatli geliyor, azgin hatunlara. Baska kadinin elinden aldim diye kendilerini kralice gibi hissediyorlar sanirim. Ya da aman Allahim ne kadinim ben, bu adami o mutlu edemedi ama ben ettim ustunlugu.

Hanigisi daha agir basiyor bilemiyecem, cunku evli erkeklerle flortu birak esi yokken yaninda bile durmam.

evlenmek için evlenmek nedir ya... hangi okula gidiyor zira aklı başında biri buna bir tarafıyla güler inanmaz..

demek ki adam bunu yapmak için yapıyor
anladınız siz

Esiyle birlikte oluyorlardir esi durumu cakmasin die haftada 2 gun olan cinsel iliski durumlarini 4 bile cikarmislardir yani oyle hayatim bu gece basim agridi yada adet olmusum gibi bi mazeretide olamaz hem karisiyla iliski yasamiyorsa bu kadin nedenini sormuyor mu
Bu adamcaz karisina ne cvp veriyirmos cok merak ettim

Bence konu fake milletin sinirlerini zıplatıp mutlu olmak için .. Burda birçok insanın aldatma yüzünden yuvası yıkılıyor milletin acısıyla mutlu mu oluyorsunuz

Fake midir kız mıdır bilemem, ama Yaşlı Adam Genç Kadın adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim. Konu sahibinin de merakını giderir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…